*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ola!

Eu am dat drumul la niste macrouri sa mearga, numai bine ca ati fost harnicute si ati scris.

Andrei, sa fii sanatos si sa ai parte de ce-i mai bun in viata!
Malinas, care-i explicatia de ati inversat ordinea vaccinelor. Ana le-a facut asa ca David dar atunci era epidemie de ceva, nu mai tine baba minte.

Alra, Ramo, eu va banui ca le faceti/dati ceva de-s asa cuminti fetele voastre. De dinti nu se vaita, la mancare numarati castroanele. Ba Sara mai sta si pe olita si culmea e si productiva.

La faza asta trebuie sa recunosc ca si burtica Elisei e 95% punctuala, dimineata cum se da jos din pat face ce face si-n 5 minute vine la mine sa merg sa o schimb. Dar eu savurez acele 5 minute in pat in loc sa pun copilul pe olita care oricum nici nu am.

Ramo, am bagat ochiul la poze, frumosi nasi si fini, toti la 4 ace, chiar de mult n-am mai vazut o mireasa asa tanara si frumoasa ca fina voastra.

Daniela, Norvegia are cam 1/5 din populatia Romaniei. Asa ca in loc de 5 tipuri de lapte praf se gaseste doar unul in magazine, adica NAN . Am aflat azi ca ar mai fi un tip de lapte local Colette (e numele unui camp petrolier ) dar nu e prin magazine, cred ca se comanda pe net, nu stiu. Mai studiez putin dar in principiu cred ca iaurt si lapte de vaca scrie pe ea, sa comand lapte din afara mi se pare prea mare deranjul ca am inteles ca trebuie sa dau declaratii cu ce-i in colet, ehehei securitate nu gluma.
Am retinut pontul, Humana ar fi mai nedulce.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Aleinad mersi frumos
Ralu nu mai dai niciun semn?
Andy mi-a trecut si mie prin cap, fugitiv asa, ca poate o fi vorba de un puseu. Sper sa fie asa, ca alt laptic nu pot sa-i dau.
Eli Doamne nu-mi vine sa cred cum papa iubitelul tau dulce. Ce baiat mare si descurcaret e Dimitrie
Malinas sper sa nu fie dermatita si la voi. sa treaca bubitele si sa nu mai apara altele. La Rapahel prima si prima oara tot pe barbie aparusera si a avut numai acolo timp de 1 luna jumatate.
Alra EDIT : am trimis mesajul uitand sa-ti scriu felicitari pt dintisori si super ca au iesit fara sa va dea batai de cap

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani Andrei! Sa fii sanatos, fericit si sa ai o viata plina de impliniri!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Malinas, care-i explicatia de ati inversat ordinea vaccinelor. Ana le-a facut asa ca David dar atunci era epidemie de ceva, nu mai tine baba minte.

habar nu am.Doctorita a zis ca asa le face, ca nu vrea sa aiba copii cu reactii adverse fiindca a facut amandoua vaccinarile in acelasi timp si ca priorixul trebuie musai facut la un an.Nu m-a dus mintea sa intreb de ce trebuie facute, dupa ea, in ordinea asta.

Edit: babyzapi, dermatita este, si sincer sunt un pic ingrijorata, fiindca David vomita cand ii dau iaurt.Nu ii mai dau de multa vreme din aceasta cauza.Nici branza de vaci nu ii dau ca atare, ci doar daca o bag la cuptor in diverse budinci, fiindca e singura modalitate in care o accepta.Dar, sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav.Doctorita a zis sa nu-i mai dau iaurt si sa asteptam sa vedem daca ii trece de la atoderm.Iar cu iartul si branza de vaci sa-l mai testez din cand in cand, nu mai des de o data pe luna.
_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

miky e ok 2 vaccinuri in aceeasi zi

malinas, mai, treaba cu hainele de 18 luni e normala, pt ca , nah, nu sunt nici astea stas.. cris poarta de 2 ani
am obs ca in general hainele trebuie luate pt urmatoarea masura,
noi am facut infanrix si varilrix la 1 an
urmeaza... pusca mea ( ce a mai ramas mah?) ror-ul- asta-i priorix-ul?- si prevenarul la inceput de dec.
rix-pix, maaaare zapaceala cu vaccinurile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

am pus ceva poze cu Thomas in contul comun, as fi vrut sa pun niste filmulete dar trb convertite asa ca ma las...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani, Andrei!!

Camelia, imi place mult cum te-ai tuns, iti sta foarte bine Si felicitari pentru somnul Alexandrei, asta e o super treaba!! Si noi suntem la un somn ziua, cam tot intre 12-14, insa tot la stadiul de adormit in brate in 80% din cazuri

Alra, felicitaciones pentru dintoasa desteapta Imi amintesc perfect dupa ce-ai nascut-o, ai spus ca mizati ca va fi desteapta, ca frumoasa nu prea e Uite ca n-ai avut dreptate si Babutz e si frumoasa si desteapta

Eli, mi-a luat-o Alra inainte, ca si eu vroiam sa te intreb de ce-i cu caciulita in casa??!! Hai ca nu poate fi atat de frig la voi incat sa fie musai sa-i dai caciulita, chiar nu-i faci o favoare.
Ai baiat mare, papa singur, bravo Si ale mele sunt mare fan smantana
Eu inca nu i-am dat sa pape singura cu lingurita, chiar nu am rabdare si nervi sa sterg dupa ea mizeria care ar face-o in felul asta Mai asteptam cateva luni.

Si noi suntem fara perna inca. Rebecai i-am pus perna pe la 1 an jumate cand am trecut-o in patul mare, insa si acuma de multe ori doarme pe langa perna sau sub ea

Vad ca foarte multi au o treaba cu degetelul aratator. Si Cati la fel, nici nu deschide bine ochii si deja imi arata becul/jucarii/geamul Si mie-mi vine sa-i mananc degetelul ala dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Otiliav, ma bucur ca ti-au placut pozele...intradevar, finuta mea e foarte frumoasa
Am fost la plimbare si Sara m-a cocosat...n-am luat carutul...si cand in brate, cand pe jos sa mearga...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

MULTUMIM DIN SUFLET MAMICILE MELE DRAGI!

Puiul meu iubit a implinit astazi la 12.23, un anisor!

Va multumesc tare mult de urari!

Cer iertare tuturor puiulor care au implinit 1 anisor si carora nu le-am spus 'La Multi Ani!' Le spun acum, sa fie sanatosi, norocosi sa cresca frumos si sa-si bucure parintii in fiecare clipa!

Vizita la Budapesta la clinica FIV a fost foarte ok, numai laude. Din pacate, rezultatul spermogramei sotului meu ne-a izbit ca un trasnet in crestetul capului "azoospermie". Nici acum nu ne vine sa credem, inca nu ne este clar daca poate urma vreun tratament sau interventie (suntem in cautari) tot ce stim este ca ne dorim din suflet inca un fratior sau surioara pentru Andrei. Incep sa cred din ce in ce mai mult ca Andrei nu a venit deloc intamplator din embrionasi criogenati (cu sanse minime, statistic vorbind) dar speram ca minunea se va repeta.

Voi incerca sa intru mai des, aici pe forum am gasit mult sprijin si multa vorba buna! (Am de recuperat vreo 3-4 capitole necitite)

Va pup pe toate,

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Am facut-o si pe asta.... nici nu stiu dac aera pe lista... dar cum suntem o nazdravana urcam si trepte

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Monicus: E o scumpa Ana voastra! Si foarte temerara.

Miki: Imi pare tare rau. Poate exista un tratament, o interventie, ceva care sa ajute.

Malinas: Ce spui tu acolo (dermatita si vomitat) suna a alergie la proteina laptelui de vaca. La Ioana, fetita Berthei, asa se manifesta alergia, cu vomitat si eruptie. Si Rapha si Andrei au avut dermatita de la asta. Si pana nu am scos lactatele total nu a trecut nenorocita aia de dermatita (bine, Andrei mai are ca are alergii multiple, dar e muuult mai bine de cand e fara lactate). Cu refluxul cum mai stati? Ca alergiile, dermatita si refluxul merg mana in mana. Un test de alergie v-ar ajuta sa lamuriti problema.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput