*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 25
Miky-ea spune:

Andrei de miki01,Maria Diana de Lorellay, David de Malinas, Sonia de Esaria, Maya-Maria de Andreea_23!
Multumim mamicilor Anca ,Amalia, Darling,Monicus pentru aprecierile vis-a-vis de pozele noastre.
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Ramo2007 spune:
Eli, sigur asta e cauza si la Dimitrie, sa treaca iarna si rezolvati cumva cu izolatia si pe exterior!
sara e f cuminte pe olita...nopatea nu mai face pipi in pampers, diminata la 5 minute dupa ce se trezeste o pun pe olita, face pipi si apoi rade ca aude zgomotul in olita si apoi face kk.O fi bine ca nu face noaptea?Adica ea chiar constientizeaza de acum ca trebuie la olita si de asta nu face noaptea?Dupa supa o pun din nou pe olita, face pipi si uneori kk si apoi din nou dupa fructele de dupa amiaza, face pipi si kk daca nu a facut dupa supa.Cat sta pe olita ii dau diverse jucarii si stau jos langa ea si ne jucam.Dupa ce termina ce are de facut da semne ca vrea sa se ridice...o desteapta mica are mama.Sunt asa mandra de ea!
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
alra spune:
eli, fesu ala legat la gat ii tine urechile in spatiu inchis si la caldura, taman bine sa se dezvolte bacterii. plus ca il sensibilizeaza de raceste la 20° cand se face mare. nemaipunand la socoteala faptul ca ceva legat de gat la un copil de un an tipa dupa probleme. mai ai biciu' ala pe undeva? ![]()
aici nu se gasesc caciuli dintr-astea nici pentru bebelusi. si daca tot vorbim de securitate, perna e total contraindicata. astia merg asa departe sa zica sa nu pui nici un plus in pat la copil, perna in nici un caz. eu plusuri le-am pus, perne nu. abia de jumatate de an are laura perna.
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 O fi bine ca nu face noaptea?Adica ea chiar constientizeaza de acum ca trebuie la olita si de asta nu face noaptea? |
nu, nu constientizeaza si nu se poate tine. e medical dovedit ca bebelusii nu isi pot controla sfincterele pana in jur de 2 ani. face la olita pentru ca are orar fix la burtica si tu prinzi momentul ala.
alra spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleinad.g Pai tocmai de acest "corect" mi-e frica. Umiditatea ideala e 50%, normala 40-60%. Unii zic ca ar bine intre 30-70%, dar parerea mea e ca la 30% ti se usuca mucoasele, iar la 70% se simte umezeala in aer. Noua ne apare mucegaiul dupa cateva saptamani de umiditate peste 70-75%.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
asa si la noi: la 70-80 am facut mucegai, acuma avem 40-50 vara si 50-60 iarna si e super ok. in sufra am vazut si 20, insa nu simtim nimic aiurea. cand am uscat rufe in baie odata am facut 70 in dormitoare. in general le usuc in garaj. deci uscatul rufelor o salta sanatos
Miky-ea spune:
Medicul pediatru ne-a spus ca la un an vrea sa-i faca Pentaxim si Priorix.Urmeaza sa mergem la control dar intrebarea mea este daca e ok sa le facem pe amandoua in aceeasi zi.Voi cum ati facut puilor?
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Ramo2007 spune:
Miky, noi facem Infarix IPV la 1 an si Priorix la 1 an si 1 luna.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
malinas spune:
Fetelor va multumesc mult de urari. Nu mai nominalizez, fiindca nu vreau sa sar pe nimeni.Sunteti tare dragute 

Darling, sanatate multa lui Edi.Sper sa nu fie nimic grav si sa scapati repede.
Spiridusule, am ratat faza cu pozele, ce poze tre' sa mai trimitem?
Azi am fost la control si vaccin, am facut priorixul, iar la 1 an si o luna facem infanrix ipv.Are 10,700 kg, de unde a tras concluzia ca cantareala de la 11 luni a fost gresita.Acum l-a cantarit dezbracat si a stat tare cuminte.La masuratoare a iesit tot de 76 de cm, desi eu cred ca a gresit, fiindca avem pantaloni de 18 luni care-i sunt fixi.Mi-a zis sa-i dau cate 3 picaturi de vigantol, fontanela e mica dar coastele cica ar fi un pic cam evazate.Mai are niste bubite pe barbita despre care a zis ca ar fi o dermatita si ne-a dat atoderm po zn. In rest e bine.Nu a plans de loc la vaccin, a strambat doar un pic din nasuc.Aaaa mi-a mai zis ca pe durata iernii sa reintroduc sucul de fructe si morcovul sa nu lipseasca din acest suc, ca e important pt imunizare.Fructele pe care le dam iarna sunt mai sarace in vitamane, si atunci e bine sa le dam si suc.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
Andy08 spune:
Iza: Poate are puseu de crestere. Chiar e puseu de crestere la 12 luni (plus, minus cateva zile/sapt.). Eu pe ala de 9 luni l-am simtit din plin, manca si cate 1 castronel jumate la o masa. Acum a revenit la jumatate de castronel.
Astept puseul de 1 an. ![]()
Andy, mami de
Andrei
Olivia26 spune:
La multi ani, ANDREI!!!! Sa fii sanatos, norocos si sa ai o viata minunata!!!!
Miki, sa va traiasca voinicelul si sa va aduca numai bucurii si sa vina repede, repede o surioara sau un fratior!!!
Va multumesc pt cuvintele frumoase legate de poze, m-as bucura sa fie idei de "furat" desi nu prea sunt cine stie ce
, s-au adunat tare multe de facut pe ultima suta de metri si cu toate ca tati si-a luat liber ziua de dinainte, tot nu am reusit sa facem tot ce ne-am propus dar pana la urma a iesit frumos si Dav s-a simtit in elementul lui ca intotdeauna cand e inconjurat de multi oameni, mai ales daca e el centrul atentiei
. Tortul, da a fost comandat pana la urma, efectiv nu am mai reusit sa facem noi si tortul desi mi-as fi dorit, poate la anul de-acum![]()
Mie imi merge tare prost netul azi nu stiu ce are, ma chinui de nu stiu cand sa trimit mesajul asta, sper sa reusesc inainte de 12 noaptea
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
David la 1 AN
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!