Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 11
cati_magureanu spune:
Lauriciule
....indiferent de tradarea odraslelor noi ramanem "cuscre" pana la adanci batraneti! right? ![]()
Ti-am spus ca am admirat pozele si am exclamat in sinea mea ce frumoasa este Eleni!
(de la matei
)
Matei nu merge la cresa inca...Ne-am gandit sa-l dam de la incep. anului viitor in regim part-time, pentru inceput! Situatia este mai complicata la noi...Eu nu am inceput nici un servici caci nu am drept de munca (nici pana in ziua de azi nu ne-a venit green-card-ul care trebuia sa vina de anul trecut)...asa ca...nexam servici..Poate la anul, daca mai stam pe aici...
Elle, imi pare asa de rau ca o tot tii de-o perioada numai in stres si oboseala...Ce sa zic si eu...decat ca o sa treaca nu peste multa vreme...Cam asa este cand sunt 2 copii asa mici...cand unul, cand altul, cand amandoi..trebuie sa fii dotat cu multa rabdare si putere, sa rezisti...Inca eu te admir f. tare caci eu, zau, nu stiu cum as fi facut fata!
O sa mai venim la anul, probabil tot in jurul pasteului ca si anul acesta...Abia astept sa ne revedem! Oricum, multi purici nu cred ca mai facem prin state..sotul nu mai vrea sa stam si pace si, adevarul este ca, scopul venirii noastre aici nu prea mai are suport caci situatia s-a inrautatit si nu mai are rost sa mai pierdem vremea pe aici...
Lala mea draga! Te pup si eu inzecit si te citesc cu mare drag de fiecare data!
Alina, nu mai stiu daca te-am felicitat pentru reusita ta nemaipomenita! Esti extraordinara si am tinut in mod expres sa te felicit. Recent am terminat Alchimistul (Cohelio) (nu stiu daca ai citit-o) si m-am gandit la tine si la "Legenda ta Personala", cum ai reusit sa ti-o gasesti si sa o urmezi... Daca cumva n-ai apucat sa citesti cartea, sa o citesti caci este extraordinara si sigur te vei regasi acolo mai ales din punctul asta de vedere al implinirii visului!
Ereena, ti-am vazut frumosul tiz si imi venea sa-l pup de dragalas ce este! Mai ales cu pletutele acelea simpatice!
Monicaa, dragutza mea, ce ma bucur ca Clarita a trecut cu bine peste operatie! Si ca vati mai linistit acum! Cum se mai simte? Sanatate multa!
Ceska, l-am vizionat pe "micul licurici"! Tare haios cu lampasele alea!
Roxanici, am citit in diagonala ca esti inntr-o pasa nasoala! Sper sa se rezolve problemele cat mai repede, de orice natura ar fi ele!
In decembrie l-am programat pe Matei la dentist caci ma exaspereaza tartrul ala de pe dintsori care nu se lasa curatat! La dintisorii din fata am reusit, cat de cat, sa-l mai eliminam dar la ceilalti...durere..Nu stiu de la ce a facut asta! Sa vedem ce ne spune stomatologul!
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...mai revin eu...
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Poate ar fi cazul sa ne intoarcem la blenduit? Desi de supa crema de dovleac -un deliciu pentru noi adultii nici nu s-a atins. In ultima vreme nici nu mai sta in scaunul lui prin in centuri urla si se zbate si il las fara si face echilibristica de-mi sta mancarea in gat: cu o mana il hranesc cu alta il tin ancorat. Unde gresesc? Dati cu ignore daca va plictiseste pomelnicul..... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska , zi-mi si mie cum faci supa aia crema de dovleac ...sunt in criza mare de idei la capitolul mancaruri pt copii. Incerc sa ma inspir din diferite surse ( blogul Lalei , Bucataras , etc. ) dar cele mai multe retete sunt pentru copii normali , nu pentru fitzoase mici care nu vor sa mestece la aproape 2 ani
. Mi se pare inutil sa stau sa umplu ardei , dovlecei , sa coc sufleuri sau budinci , ca apoi sa le bag in blender.Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
neataa
va las o
ptr dimineata ...
lala saru-mana ptr lamuriri! 
am reusit sa-i iau temperatura cu omronul .. avea la 2.20 .. 39,2 .. i-am dat repede 5 ml nurofen, i-am pus sosete cu spirt , apa si otet si am tamponat-o cu un prosop cu apa rece pe frunte si manute .. cred ca ar fi trebuit sa-i pun un supo novocalmin ... daca nu-i scade, ii pun ..
cati pupici. musai sa ne vedem cand vii. poate reusim cu moghiorosul ala .. 
gatta si eva tot blenduit mananca .. ma dispera! insa pizza, paste carbonara, covrigi, biscuiti, rosii, telemea si altele mesteca .. supa/ciorba .. nu vrea sub nicio forma bucati .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ceska777 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gattasalvaje
Ceska , zi-mi si mie cum faci supa aia crema de dovleac ...sunt in criza mare de idei la capitolul mancaruri pt copii. Incerc sa ma inspir din diferite surse ( blogul Lalei , Bucataras , etc. ) dar cele mai multe retete sunt pentru copii normali , nu pentru fitzoase mici care nu vor sa mestece la aproape 2 ani . Mi se pare inutil sa stau sa umplu ardei , dovlecei , sa coc sufleuri sau budinci , ca apoi sa le bag in blender. |
Buna dimineata,
am scris si pe blog reteta la posturile de Halloween dar o mai pus si aici.
Dovleacul e cel cu miez orange, ca cel de placinta, ultima data am cumparat soiul Hokaido.
Ai nevoie de
dovleac, cartofi, morcovi, smantana, verdeturi si condimente
Se curata de coaja dovleacul (la Hokaido asta a fost f greu!
Se "finiseaza" cu smantana dupa gust, dar dupa ce ai luat de pe foc.
(cica sa nu se smantaneasca desi eu am avut supa crema la pranz si seara am incalzit-o dreasa fiind cu smantana)
Poti sa mai condimentezi (eventual daca faci pentru adulti-separat-poti pune chili sa fie iute sau cu suc de portocale sa devina acrisor). Am servit cu crutoane sau bagheta la cuptor.
Cantitati mai exacte am pus pe blog, acum important e ca nota principala sa fie de dovleac, morcovul daca e "bio" mi-a dat mie o culaore mai orange decat dovleacul iar cartoful e pentru amidon sa fie un puree mai subtire.
Gatta, sper sa va placa tuturor, eu o recomanda calduros....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Off, Elle-buna cafeaua!
Vad ca dupa ce adoarme Anna te trezeste Eva, saracuta. Poate ajungeti la dr azi sa va lamuriti ca e prea ciudat cum o ia si o lasa...
Si gaza mea e mucoasa, cu nas infundat noaptea si ziua curge din cand in cand inca nu i-am dat nimic dar ati intram la solutia salina. Parca e si ragusita si in dimineata asta fffff maraita.
Godzila,
ieri eram in priza rau caci am apucat somn la pranz cu gaza de 2,5h si am recuperat cu treaba prin casa, vase, rufe, calcat, gatit, cumparaturi, strans - ma termina ca parca e un cerc vicios sunt numai la strans dupa copil...ieri cerea iar insistent suc de portocale i-am facut (desi am citit pe nu blog ca n-ar fi bune! inseamna ca fi-miu stie el mai bine ca mine). Normal ca a plimbat iar cana si a facut balti prin casa. Pana am adus galeata si mop el deja intindea tot...
Inca imi e inima mica cu valorile alea de la analize, mi-e groaza ca raceste, gripa asta imi sta in ceafa si ieri a fost ultima data ca il iau cu noi la cumparaturi in sezonul asta rece, o sa chem bunicul sa stea cu el.
Azi incerc-daca am toate ingredientele- prajitura cu branza de la NataliaS.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alinaatudor spune:
Buna fetelor. Asta am scris aseara si nu am apucat sa postez:
“Buna fetelor, eu mai am un pic si termin programul si ma duc acasa#61514;
Laura, mersi mult pentru intrebare…mie imi e bine cu naveta..putin obositor, de fapt putin mai mult sic red ca s-a acumulat oboseala dar incerc sa fac fata..cel mai bine imi e ca nu stau cu grija caci stefy e super bine cu mama si asta e important. Deja e stapana casei#61514;
Nu v-am zis cum isi spune ea ..pe ea o cheama TU..asta a prins ea din conversatii…si acum numai asa zice, tu lapte, tu papa, tu mana (stefy vrea sa puna mana)..etc. Nu vrea cu nici un chip sa zica Stefy, sau ceva apropiat..sa vedeti ce fata face cand in parc zice copiilor”tu gol”, adik sa dea ea gol, iar ei dau cu stutul in minge ..nu intelege de ce copii nu inteleg ca ea e tu…
In alta ordine de idei…felicitari GUGU pentru fratior…
Stancutza…nu spun decat atat: sunteti minunati.
Ca de fiecare data va urmaresc cu interes cand povestiti de mancare#61514;
Ginette, nu ne deloc grasa sis a nu mai spui asa de frumoasa Adelutza…uff..daca era slaba…de ce e slaba..sigur e bine..posteaza o pozuta special pentru mine, ca nu am mai vazut-o de mult pe printesa#61514;
Asta scriu azi, dupa ce am ajuns la serviciu :
Ceska, imi parecrau sa aud de stresul cu mutatul, dar sfatul meu este sa nu te superi prea tare, intr-un an se pot intampla multe, si nu se stie de unde sare iepurele si chiar puteti sa va luati casuta voastra
Alina, ma bucur sa aud ca te-ai dus la teatru, am urmarit din umbra cum povesteai despre auditie, imi pare rau ca nu am postat atunci ns ate incurajez, poate te incurajez la spectacole, cu aplauze, sa ne spui sa venim si noi in public…Te pup si iti urez multa putere de munca si mult noroc
Monicaa, multa sanatate printesicii sis per sa nu mai aveti nevoie de spital…va imbratisam cu drag
10 poze noi
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
Iar acum sa va mai spun cateva cuvinte despre noi,#61514;
Am vazut ca toate avem problema stresului cotidian si al grijilor, ma gandesc ca vremurile astea pe care le traim, uff..serviciul care ne-a acaparat viata, banii pe care trebuie sa ii facem sa dam copiilor totul necesar.. ufff. Sper sa putem sa trecem cu bine perioadele tulburi sis a ne bucuram de lucruruile frumoase ce ni se intampla.
Stefy a mea e foarte bine, e un copil mare#61514; Nici nu stiu ce sa va povestesc despre ea, eu sunt foarte incantata de personalitatea ei, este ascultatoare, desi uneori are niste piticei nazbatiosi, dar in general ma inteleg foarte bine cu ea..si cel mai multi mi place ca ma intamina in fiecare seara cu bratele deschise, ma pupa,,,si ma iubeste. Bunicii ei sunt pasionati de ea, iar ea binenteles ca ii invarte pe degete.
De mancat mananca aproape orice, adik ii dau de toate, dar are si ea perioade in care nu prea vrea sa manance ciorbe..si atunci trec pe fripturi si piure de cartofi sau spaghete..si le mai invart..iar la ciorbe, ba ii fac supe, apoi schimb si ii fac acrite cu bors..sa nu se plictiseasca. Nu prea o masor, dar are vre 12 kile jumate , dar arata foarte bine asa ochioscopic.
In rest, am facut o listuta cu cuvintele spuse de ea..vreo 100, dar propozitii face numai eliptice de predicat, foarte rar spune verbe#61514;
Incerc sa o socializez cat mai mult, o invat sa se joace cu copii, in parc mergem cu tona de jucarii si facem schimb cu copii..ii vine cam greu sa le dea ..dar pana la urma accepta. A pus nume tuturor animalutelor de plus. Uneori le mai incurca, si daca ii spun eu ca nu il cheama asa..se mai gandeste si spune correct, dupa care zice”pai” (cu a de la baiat).:) E tare haioasa.
Acum mai nou, am inceput sa ii arat cum se coloreaza..ii printez planes de pe net si coloram impreuna. Nu a prins miscarea foarte bine dar cu exerciciu..reusim. E foarte incantata cand colorez eu…si se uita atent atent#61514;
Cam atat ..nu prea mai stiu ce sa spun…sunt atattea …lucruri marunte care imi fac viata minunata..o iubesc foarte mult si regret tare ca nu stau mai mult timp cu ea…
Ma bucur inca ca sta cu mama si are un univers plin de dragoste.
Va pup
10 poze noi
Ingerasul creste
beinazutza spune:
buna dimineata!
poftiti la
!
sa stiti ca va citesc cu mare drag , dar nu am mai scris de mult....
Stancuta mult succes in gasirea unui medic bun si multa sanatate!
Elle, imi pare rau de perioada asta grea prin care treci,si Beatrice este racita de duminica noi suntem deja pe antibiotic pt rosu in gat.Am fost disperata duminica noaptea nu a putut sa doarma din cauza de nas infundat. la 2,00 eu ii curatam nasucul cu batista b. cred ca au zis vecinii ca sunt nebuna ca fac curatenie la ora aia. a adormit pe la ora 4,la 6 iar s-a trezit dupa inca o curatare de nasuc a adormit pana pe la 8. acum parca este ceva mai bine , dar are niste reprize de tuse... urate rau.bineinteles rosu in gat.
in rest , pot sa spun ca este destul de cumintica , intelegatoare , spune si ea f multe cuvinte si este indragostita de Luna.
Si beatrice tot ;tu" zice in loc de eu , numele ei este Batis si are 2 ani.
Este tot fotomodel, acum cred ca are 91-92 cm si cam 12-12.5 kg.
mananca destul de bine dar numai ce vrea nu pot sa o scot din ale ei , adica numai ciorbica acrita cu bors si aceleasi, vesnicele legume fierte .nu mananca nici un fel de dulce.in schimb ma bucur ca mananca fructe.A, si sa nu uit marea majoritate a mancarurilor blenduite.
va pupam cu mare drag!
nemary spune:
neatza zuzici!
v-am citit zilnic si eu dar nu am avut timp sa si scriu.
Dariei i-a iesit prost sumarul de urina, de 1 sapt. luam CEDAX. aseara i-am luat si urocultura si i-a iesit
UFC mai mare de 100.000 E.coli. asta inseamna ca a avut infectie cu ecoli, nu? de cateva zile nu mai plange cand face pisu, sper sa-i fi trecut. acum tb sa repet urocultura?
Elle, ma sperii rau cand citesc prin ce treci. am ajuns si eu aproape de jumatatea sarcinii, Doamne ce rpd trece timpul. in curand vom fi si noi 4. multa sanatate Evei. i-au iesit toate maselutele?
Roxana,
sper sa va reveniti cat mai repede si sa te auzim si cu vesti bune. imi place si mie Mr.Potato, daca te hotarasti sa dai comanda spune-mi si mie, poate il convingem pe tati.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
19+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
alina023 spune:
Ziua buna, zuzelete cucuiete! 
Elle,
mami drag, nu stiu ce sa-ti spun ca sa te mai incurajez putin. E greu tare, insa este o perioada care va trece si vei vedea cat de bine si frumos va fi cand vor mai creste putin buburuzele scumpe.
Sper din suflet ca Evita sa fie mai bine azi.
Mary,
chiar ca trece repede timpul asta! Cand ai ajuns la jumatatea sarcinii??? O simti bine pe bebelina acum? Frumoase sunt clipele acelea!! 
Cati
multumesc mult pentru aprecieri! Ma faceti sa rosesc cat ma laudati!
Nu simt ca fac ceva extraordinar ci simt doar ca sunt o mare norocoasa! Totul a venit pur si simplu din senin si sunt absolut convinsa ca cineva mi-a indreptat pasii in directia asta! Nu stiu ce mare branza am sa fac eu
dar stiu sigur ca ma simt tare fericita facand asta!
Am sa citesc Alchimistul; nu am facut-o pana acum! ![]()
S-a inrautatit asa de tare situatia acolo? Aici semnalele sunt oarecum pozitive, se tot spune ca USA au iesit din criza. Nu este asa? Pe mine ma bate un gand de emigrare...rau de tot. Nu in USA ci in Canada. Nu ma sustine insa sotul si de-asta nu demarez inca nimic.
Sper sa luati decizia cea mai buna in ceea ce priveste intoarcerea in tara sau nu! 
AlinaT
multumesc, esti o scumpa!
Cu grijile cotidiene si faptul ca nu ne bucuram de copiii nostri si de faptul ca suntem sanatosi si impreuna...ce sa spun? Asa suntem noi, oamenii croiti! Sa nu apreciem ce avem decat atunci cand nu mai e (asta apropos si de articolul de azi al lui Alice Nastase
).
Nu ma dau exemplu nici pe departe, dar va spun cum fac eu. Incerc sa constientizez fericirea de fiecare data cand pot. Cand imi tin copiii in brate, ma gandesc ce fericita sunt. Cand citim seara povesti, sau cand sunt la orele de teatru, sau cand vad un porumbel pe strada, sau cand vad frunzele ruginii din copaci, sau cand ma uit la un nor ciudat si-mi imaginez ca e cine stie ce animal alegoric....si stau si imi spun...ce fericire sa am asta! ![]()
Ceskule
multu pentru reteta de supa de dovleac. N-am incercat pana acum asa ceva, dar e musai sa o fac! Pupam Benji mic mucios!
Lala,
2 ore jumate face antrenament Bogdan??? La karate, nu?
Te inteleg cu nervii de trafic. Eu am facut intr-una din diminetile trecute 1 ora si 40 de minute pt 4 km. Fain, nu? 
gashca!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!