Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si inc-un rand de (am fost la o alta sedinta in care au decis sa dea afara o colega cu 1.12 ).

Cati, si eu abia astept sa mai vii, sa ne mai strangem la o intaneala.
Cat despre tartru, nu-i prea mic?

Alina sa stii ca te-nteleg perfect a propos de regretul ca nu petereci suficient timp cu ea.

Uite ultima poza facuta luna trecuta!

Mary
Adela cand a avut UFC >100.000 mi-au scris infectie cu Ecoli si mi-a si dat tratament,semn ca inca avea infectie nu ca i-ar fi trecut.
Si, da, urocultura o repeti 3 luni, la fiecare 3 saptamani. Eu asa am facut.
printzesa si bulinutza.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Mai aveam ceva de zis pt Mary- da' sunt complet bulversata de la sedinta - a propos de 'Dl/Dna Cartof': de comandat, doar dak vre-o fata din 'tari civilizate' ne-ajuta sa ne faca comanda; altfel, noi,de-aici, n-avem acces.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Deci…Ginette..ai o minunatie de fetita, este superba si nicidecum grasuta, este perfecta. Si mie mi se pare ca seamana foarte mult cu mama ei#61514;
Ce e cu mr potato? E o jucarie ce dezvolta vreun simt ceva, sau doar asa, funny?

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Deci…Ginette..ai o minunatie de fetita, este superba si nicidecum grasuta, este perfecta. Si mie mi se pare ca seamana foarte mult cu mama ei#61514;
Ce e cu mr potato? E o jucarie ce dezvolta vreun simt ceva, sau doar asa, funny?

Alina si Stefania

10 poze noi

Ingerasul creste

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3105938" target="_blank">Asta e jucaria; nu stiu cat desvolta simtul dar e funny si sunt convinsa ca i-ar placea sa-i puna, oki, nas si toate cele.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Super magazinul ..am fost in Danemarca la un astfel de magazin si m-am indragostit..am iesit de acolo cu 7 jucarii…erau la reducere si am dat aproximativ 40 de EU pe toate sapte..sunt de foarte buna calitate si sincer, nu inteleg cum se poate ca la noi jucariile sa fie asa de scumpe, comparative cu nivelul salariilor. Este strigator la cer.
Stefiuta mea este incantat de orice cadouas..acum are o perioada in care ii plac plushurile. Asa ca achizitionam din astea. Doarme cu ele, le plimba prin casa, le das a manance..are mare grija de ele…

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Tocmai m-a sunat mama sa-mi spuna ca Ana are pe burtica pielea zgrumturoasa, ca si cum ar avea multe bubite mici mici, dar nu sunt rosii si nici nu par a o deranja. Are pielea ca data cu malai...la pipait. Aveti idee ce poate fi?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

multumesc de cafea!

a fost dr, a vazut-o pe eva .. la plaman e curata, in gat e curata .. are o viroza nasoala. o tin cu antitermice si vedem cu evolueaza .. vad ca acum sta sa-i iau temp cu omronu-ul .. nu stiu daca v-am spus ca l-am luat de la firma importatoare cu 170 iar in farmacii este 250 ron .. daca vreti detalii, spuneti-mi.

beinaz multa sanatate lui beatrice .. e asa greu cu bb bolnavior .. ofof

ceska multumim de reteta .. suna bine ..

alina ce frumos ai scris .. din pacate, trebuie sa ne sacrificam sa aiba ei de toate .. dar uite ca ratam momente importante alaturi de ei ..

nemary of si voi cu antibiotic .. imi pare rau. sanatate multa dariucai!

alinus pupici! nu stiu ce sa spun de anita .. nu am patit asa ceva .. sa nu fie o alergie la ceva ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3105938" target="_blank">Asta e jucaria; nu stiu cat desvolta simtul dar e funny si sunt convinsa ca i-ar placea sa-i puna, oki, nas si toate cele.

Am cautat si eu un Mr Potato desi ma gandeam ca inca sunt mici poate la anu sa fie ceva pentru ei. Dar abilitatile astea de motorica fina le au precis dezvotate unii dintre clopotei si poate au si rabdarea necesare, la gaza mea cred ca e prea devreme. Vroiam sa testez insa de anu asta. Am licitat pe ebay marti pentru unul folosit, dar fiind plecata cu gaza la procesiunea lampioanelor am lipsit in ultimele 3 ore ale licitatiei si NU l-am obtinut eu.
Si pe-aici e rar de gasit, m-am uitat pe toysRus.de si nu il au o sa vad daca am un magazin al lor in apropiere. Am mai gasit pe Amazon.de dar figuri cam neinteresante:dark wador, chiar cu mos craciun si iepurasul de paste-astea sunt insa limitate la posibilitatile de combinare...
Daca gasiti un site nemtesc incerc sa va ajut.
Mie unele mi s-au parut scumpe, totusi.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor!

eu va mai citesc pe telefon, dar greu reusesc sa ma apropiide tastatura sa va mai scriu doua vorbe.
asadar abia pe la 3-4 ani va fi mai usor
eu sunt terminata de oboseala in continuare, pt ca micutul e fomist noaptea,tb hranit si tb schimbat deci si de pampers cvand ti e somnul mai dulce iar milan uneori- cum e cazul zilele astea- e racit si tb vegheat de febra,tb administrate siropele de tuse s a m d

am o oboseala cronica, de doi ani aproape, si nu stiu cand ma pun pe picoare cu somnul.
drept urmare mananc, chiar si noaptea mananc ciocolata,dulciuri dar si paine goala , orice, cred ca organismul a gasit acest mod diabolic de a lupta contra oboselii si a rezista

despre programul de zi nu mai vorbesc, este un iures continuu, nu banuiti cum e sa echipezi pe vremea asta doi copii mici( dintre care unul-respectiv milan-nu colaboreaza la imbracat, ba dimpotriva) pt a ii scoate afara, gentoaia pe care tb sa o pregatesti pt iesire, etc

e iures cu rutina zilnica, toaleta, mesele, cu joaca, cu galagia, un pic cu gelozia, cu scandalul la baie si mai nou cu chinul de a l adormi pe milan seara, ca nu se da culcat

stankuta va trimit o imbratisare!

transmit sanatate tuturor bolnaviorilor si pupicei mamicilor!

Mergi la inceput
Mergi la inceput