Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ceska am vazut si eu pe blog cum v-ati distrat la sarbatoare. Foarte frumoasa povestea Sf-lui Martin. Eu sunt inebunita dupa traditii si obiceiuri, de oriunde ar veni.

Alina123 habar nu am ce ar putea fi bubitele decrise.

Sanatate Evei de Elle si Dariucai de Mary.

AlinaT delicioasa faza cu "tu"

Roxi arata f bine buburuza. Are niste ochii

Cand tocmai ziceam ca am sarit hopul, iata ca Vlad de data asta a facut febra aseara. I-am dat antitermic la culcare si dimineata iar febra. Nu i-am mai dat nimic ca nu era mare- 38,4 rectal si dupa cateva ore a scazut, insa cand m-am uitat in gatut era rosu. Nu mi-e frica decat ca iar se complica in otita (si-a dus odata mana la ureche si a zis ca il doare) si nu stiu cum pica belele astea in week-end cand nu prea ai unde sa il duci (mama lor de servicii medicale si de medici incompetenti din Pl).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

iata ca in timp ce va scriam a adormit si sasha langa mine, acum ramane sa ma rog sa doarma bine amandoi pana vine bunica lor, pe care o astept ca pe aer

cum spuneam, va sunt alaturi pe aici, vizionez pozute copilasii nostri care s au facut mari si frumosi, chiar acum am vazut poze cu dulcetica adela a roxanei

vreau sa ma apuc de montignac.any advice? si mai vreau sa imi comand ab rocket. are careva? recomandati? nu mi vb de sala please ca nu am timp pana in toamna anului viitor de asa ceva, cand voi incerca sa il dau pe milan l;a gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor ..

eva are pe labele picioarelor si pe langa glezne niste bubite ca niste intepaturi de tantar .. parca au si un pic de lichid .. dar sunt mici mici mici .. mai are si pe palma stanga .. pe burta, fata, piept, spate nu are nimic .. ce poate fi???

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Ginette,
L-am gasit aici
http://www.pixmania.com/de/de/559636/art/playskool/koffer-mr-potato-head-neu.html?srcid=7917&var=04feb9405e8b3719da054199df27874c&aftrack=TVRBd05UczRNVEF4OzEyNTgwMjgxNzU7dmFyPTA0ZmViOTQwNWU4YjM3MTlkYTA1NDE5OWRmMjc4NzRj
e un site francez, incerc sa imi fac cont la ei sa pot eventual comanda.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Dar nu pot sa intru ca e banat
Intru de-acasa.

Zuzici doritoare, ia uitati ce-a gasit Ceska.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare si din casuta cu doua ghinde bolnave

Elle - ar putea fi infectie cu virus Coxekie(nu cred ca am scris corect numele virusului) ca asa se manifesta...sunt dure la pipait? La mine asa au facut fetele si le-au aparut bube in valuri...

Azi noapte m-am trezit pe la 2.30 si am stat planton langa Ana care tusea ingrozitor...m-am spalat pe freza, am mai stat pe net...ti-am scris un mesaj de incurajare pe la 3.30, dar l-am pierdut si mi-a fost lene sa-l rescriu...asta asa ca sa stii ca nu erai singura care nu a dormit...am stat pana la 6 treaza, Horia a plecat la bazin pe la 6 si ceva si am si eu pana la 9 cand s-au trezit fetele...

Ema - hmmmm cum stiu despre ce vorbesti...mor incet si eu pe aici cu 2 ghindute bolnave, siropuri, aerosol, tuse...bla bla tot tacamul...

...acum merg sa gatesc rapid ca se trezesc matzele si n-am papa...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

vroiam sa va mai scriu dar s au trezit. amandoi
fug, puppici tuturor si bolnaviorii sa vina cu vesti bune in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

zuze buburuze. de ce nu incercati sa luati prin babystuff? http://www.next vision.ro/ (am pus pauza ) sunt reduceri in perioada asta intrati de la ei la toys direct. eu am gasit asta http://www.toysdirect.com/mr_potatoe_head.html?category_id=0&search_string=potato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nati multumesc mult!

parca sa zic ca seamana bubele ei cu ce am vazut pe google .. ale ei sunt mici mici si cu un pic de lichid in varf ..

off .. de unde s-o fi captusit cu ele?? cum se trateaza??

ema colega mea de suferinta .. lasa ca ne scoatem noi parleala peste cativa ani .. acum mai avem de tras, din pacate. sanatate multa lui milan!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Elle,
e probabil ce a zis NataliaS si a pomenit si Monicaa mai demult: boala gura mana picior. Aici http://dictionar.romedic.ro/mana-picior-gura_(sindrom) ceva despre ea. Trece. Poate mergeti insa si la dr?

NataliaS,
azi am facut cheese cake. Se inaltase asa frumos in cuptor si dupa ce am scos-o, s-a pleostit rau de tot. Astept socrul la cafea sa o si gustam, n-o mai tinem la frigi ca avem chef de dulce-se poate manca deja, nu??? Cu ce oi fi gresit? Sa-i fi fost cam frig la mine in bucatarie? In plus abia acuma am citit ca blatul de biscuiti se pune la frigider, eu am sarit pasul asta.

Ereena,
am vazut link-ul dat de tine. La pretul ala, bun de tot, nu ai decat un set la schimb de nas, ochi etc. Ce gasisem eu are in total un cap si 40 piese.

Aseara am plesnit de mandrie patriotica: gaza mea i-a cantat la telefon nasei lui (sora-mea) "bate vantu´ frunzele". Bunicii au sunat si ei azi dimineata sa-l auda dar era plecat cu bunicul.de
Nu e mare lucru dar pt noi e primul cantecel intr-o limba "straina".
Tre sa il prind sa o inregistrez, suna asa ciudat lb romana in gura lui, pune accentele aiurea, inghite cate o silaba, canta mai incet vreun vers unde nu e sigur si abia se aude......imi vine sa-mi non stop gaza!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor ..

eva are pe labele picioarelor si pe langa glezne niste bubite ca niste intepaturi de tantar .. parca au si un pic de lichid .. dar sunt mici mici mici .. mai are si pe palma stanga .. pe burta, fata, piept, spate nu are nimic .. ce poate fi???

Eva
Anna
papa bun

Pare ...varicela

Sau in cel mai bun caz o viroza eruptiva.
Cheama dr sa o vada.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput