Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aoleu ... ma ia raul ... cee ma fac cu anna???

lala, ceska multumesc.

prima oara i=au aparut pe mana (vreo 3,4 bube). azi cand a venit dr nu stiam de cele de pe labe si glezne ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

vad ca i-a aparut o bubita si pe palma, pe interior .. eu cred ca asta e .. boala mana, gura, picior ..

mor de draci .. cand ma gandesc ca o sa-i apara si in gurita .. iara parca vad ca ajungem la spital ca nu vrea sa se hidrateze ..

ea are toate simptomele acestei boli .. febra, lipsa poftei de mancare, bubite care au aparut mai intai pe labe si pe palme ..

sunt tare suparata .. daca ia si anna????????

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
am vrut sa iti raspund mai devreme dar mergea f greu DC-ul la mine.
Nu am citit cum se ia dar poate e mai bine sa o izolezi pe Eva, poate merge la bunici, maine e vineri, sta peste week end, vedeti cum evolueaza. O sa fie greu cu Eva bolnavioara, stiu ca ai vrea sa o poti ingriji tu dar daca merge si soacra ta cu ea.... zic si eu ce-mi vine in minte ca solutie. Ati intrebat dr? Macar telefonic?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

elle sper ca nu va fi cazul de deshidratare si alte povesti.. tin pumnii sa fiti bine si sa nu ia si anna.sanatate multa evei si astepta vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani si de la noi! facem si noi azi cu bebe in brate 8 luni..

suntem colege anul asta martie..

o intrebare am legata de crese respectiv gradinite..poate ne ajutati sa gasim si noi una cat mi potrivita pt al nostru baietel..stam in aviatiei si vrem sa gasim una cat mai aproape..la anul in toamna are fix 18 luni si de atunci vrem sa-l dam..cred ca trebuie s agasim loc de pe acum..k sa fim siguri atunci ca are bebe unde sa mearga!
poate ne dati ceva pontui, ce sa cautam in special..

va pupam si sper ca nu am deranjat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI LOUIZA!

Sa ai parte de toate bucuriile acestei lumi, alaturi de toti cei dragi tie!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Elle imi pare nespus de rau ca Eva este bolnavioara, acum am citit, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatii, dar nu ma pricep ce poate sa fie.
Si eu cred ca ar fi prudent sa o feresti pe Anna ca e foarte micuta!
Sunt alaturi de tine si te !

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

LauraD multi si pentru tine!
Am citit de fiecare data cand ai intrebat de noi si-ti multumesc!
Am vazut pozele cu Eleni si Dimi, sunt doi frumosi si scumpi, iar parintii lor pe masura!

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

am intrat sa ma vait putin (mi-a curs sange din nas, cam 15' - nu mai mi-a curs din facultate... hmmm , cam suspect) si ce citesc?!

Puiutzi bolnaviori !!!

Helene zic si eu ca Ceska, du-o pe Eva la bunici (stiu ca ti-e greu, dar sa nu ia si bulina Anna)
Si cum naiba se ia grozavia asta? Exista vre-o explicatie mai de Doamne-ajuta sau raspunsul este: "din aer" ?

Off, si Milan - sanatate multa! Si multa putere mami, sa te descurci cu strengarii.

Si ghindutzele : little Fanny e mai bine? Sau nici ea n-a dormit? Off!

Ceska felicitari gazei pt 'recital' ; cred ca e super haios cum pune cuvinte dintr-o limba in alta.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

1. Ema, daca vrei un masaj superbun iti pot recomanda kineto meu...el vine in weekend din Eforie Nord...am mai vorbit despre asta
2. Diana, va doresc din inima sa reusiti! Sofiuca merita din plin!
3. am pus si eu cateva pozici mici aici (vreau sa-i prezint cu ocazia asta si desenul Ozanei...mie mi-a placut mult)http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/4099079038/

Mergi la inceput