Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 15
aweya spune:
V-am citit toate mesajele si am vazut toate pozele cu clopotei, din pacate nu am avut dispozitia necesara sa scriu...sa zicem c-am fost in butoiul depresiilor...
M-am bucurat pentru fiecare lucru frumos care v-a inseninat viata si m-am intristat de fiecare data cand am citit despre clopotei bolnaviori.
Mihai este bine, a fost bolnavior o perioada, face nebunii cu carul, ne chinuie dintii si cel mai bun remediu este s-o muscam pe mama. Cred ca trebuie sa-mi caut o manusa de protectie ca la caini cand fac antrenamente, ca mana mea stanga este plina de vanatai, doar de ea ma musca ![]()
In schimb nu prea ne batem capul cu vorbitul, mai bine ne cataram, sarim, escaladam mobila sau alergam.
De mancat avem zile in care mi-ar manca si urechile, dar si altele in care imi vine sa mi le mananc singura ca el face mutre la orice.
Dar ma iubeste mult de tot, vine si ma strange in brate, ma pupa, si bineinteles ca nu doarme fara mine
.
Sper ca nu v-am plictisit prea mult cu mesajele mele (puteti sari peste ele daca va plictisesc)!
Va pupam si va dorim o noapte linistita!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
roli25 spune:
Of doamne cati pui bolnaviori. Putere mamici si insanatosire rapida micutilor!
Ellenuta zic si eu ca fetele s-o duci pe Eva la bunici sa nu ia Doamne fereste Anna.
Ceska, frumoasa povestea lui Sf. Martin. Am citit cu atentie ca sa stiu ce avem maine de facut la gradi, ca lampioanele ne asteapta aliniate in curtea gradinitei. Il vom lua si pe Andrei cu noi. Marc si colegii lui vor fi costumati in pitici. I-am gasit un costum tare frumusel si abia astept sa vad procesiunea, care va avea loc in curtea bisericii de langa gradinita si mai ales sunt tare curioasa ce parere va avea mezinul familiei.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Interesant "cartoful" asta...dar nu stiu cui sa i-l aduca Mosul, lui M sau lui A? Pai o sa fie o bataie mama, mama...
. Am mari dileme cu Mosul anul asta, ca orice ar aduce se vor bate...vad scenariul urmator: A sare pe jucaria lui M, M i-o smulge, eventual ii si aplica o lovitura de dreapta, A nu se lasa pana nu isi ia si una de stanga. Sau invers...M sare pe jucaria lui A si se repeta cele descrise mai sus, totul asezonat cu urletele aferente...pai cum sa fac? O desaga cu jucarii comune?
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Off, Elle, ma doare inima prin cate treceti! La fel ca fetele, si eu zic sa o trimiti pe Eva "mare" la bunici (va fi mai usor si pt tine cateva zile, se vor bucura si ea si bunicii), ca sa nu patesti vreo pozna si cu Anna mica.
Nati
ce mai fac fetele? Vorbareata mai e Fefi Tuciu
Sanatate multa ambelor ghindute!
Vera
of, si la voi e groasa treaba...pupam micul pui si speram sa nu fie iar otita!
Gratiela e foarte, foarte frumos desenul Ozanei!
Fata asta a ta e plina de talente, serios!
Nicole
bine ai revenit si pupici nazdravanului tau!
Ceska
felicitari micului solist! Te cred ca esti mandra!
Thea mea e mucoasa de marti si vad ca i s-au "intarit" mucii, adica nu mai curg si-i stau in nas/gat
Ii pun intercalat apa de mare / colargol / vibrocil (si iar o aspir
), ii dau picaturi cu vit. C si apa multa (cere multa apa). Imi vine sa mor de ciuda, abia fusese mucoasa acum 3 sapt. Na, ca acum o aud si tusind
AM comandat pe net aparat de aerosoli, dar vine abia maine/poimaine. Tre sa o sun pe dr sa-mi spuna ce solutii sa folosesc, nu? Adica nu se potriveste ce ia si alt copil pt muci si tuse?
Azi am cantarit-o si are 14,020 kg, de masurat nu am mai facut-o - avea acum vreo 2 luni 87cm. Off, mie mi se pare ca ia prea mult in greutate...avea 10,770 kg la 1,1 ani.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 ...pai cum sa fac? O desaga cu jucarii comune? Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
DA ! Daaaaaaa!
Pe bune. Nu le nominaliza cadourile, mai ales la Mos Craciun. Le pui sub brad si gata, La Mos Nicolae le poti pune in fata ghetelor si nu in ele :)
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Ceska, frumoasa povestea lui Sf. Martin. Am citit cu atentie ca sa stiu ce avem maine de facut la gradi, ca lampioanele ne asteapta aliniate in curtea gradinitei. Il vom lua si pe Andrei cu noi. Marc si colegii lui vor fi costumati in pitici. I-am gasit un costum tare frumusel si abia astept sa vad procesiunea, care va avea loc in curtea bisericii de langa gradinita si mai ales sunt tare curioasa ce parere va avea mezinul familiei. |
Roli,
cred ca le va placea la amandoi. Faina ideea cu costumul, de miercuri a inceput si carnavalul aici, in zona Rhinului mai ales. Stiu ele ce stiu, educatoarele voastre...Vrem poze si impresii neaparat!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Acum, buna dimineata!
Am avut o noapte tare agitata:gaza a cazut din patul nostru la 00:30, abia a adormit dupa lapte si cu explicatii ca e noapte si mowgli pe care vroia sa il vada inca doarme in jungla. Nu prea mai tine ca stie ca e oricand disponibil pe DVD
La 4 iar agitatie, dar macar am dormit pana la 06 toti.
Grati.ela,
am vazut tabloul. Wow! Nu ma pricep la critica si simbolisme dar ideea mi se pare grozava: spiritul craciunului reprezentat printr-o spirala, in centru cu mosu si bradu si apoi copiii la patinaj, schi etc. E absolut grozava Ozi! Mi-a placut iepurasul mult si Mosu si omu de zapada, tot....Are talent in directii atat de opuse:desen, mate, romana, limbi....
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Laura_Ioana,
si noi suntem mucosi de marti, de azi dimineata mai trage sporadic o tuse... si nu-i pun decat cu mare scandal dar cam rar,
salutie salina.
Blogu` nostru
nemary spune:
Grati, a inceput Dudu sa semene tot mai mult cu Ozi. sa vezi ce print va iesi din "ratusca ta urata". iar Ozi...cred ca nu are rost sa o mai laudam, e plina de talente, desen asa frumos eu nu as fi in stare sa fac.
multa sanatate clopoteilor bolnaviori, Mihai, Eva, Thea, Benji.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
19+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Ellenuta spune:
neata,

sunt zombie .. anna s-a culcat la 3.30 dupa ce de la 9 seara a stat atarnata la tzatza mea .. ma usturau sfarcurile ingrozitor si am fost la capatul rabdarii, am bocit de nu am mai putut azi-noapte .. in cele din urma m-am infuriat si i-am facut 3 masuri de lapte praf .. m-am chinuit 10 minute ca nu vroia sa-l bea, scuipa tetina dar in cele din urma .. a lins biberonul .. a adormit langa mine in pat .. cred ca saraca nu se saturase .. 
eva mi-a facut iara temperatura azi-noapte 38,7 .. mi-a vomitat laptele dimineata. sotu' m-a enervat si el ca ma intreba de ce insist sa-i dau lapte?? pai la naiba .. daca nici lapte nu mai mananca, atunci sigur ajung cu ea la spital .. 
bube nu i-au mai aparut ...
nu stiu daca mai ajuta acum s-o duc pe eva caci a trecut deja perioada in care a fost contagioasa .. eu sper totusi sa nu ia si pitica ca mor cu zile.
nati pls
.. fetele tale au avut bubite multe pe labe si palmute? au avut si in gurita? in perioada cat au avut boala asta, ti-au vomitat? au refuzat mancarea?? pot sa-i dau ceva sa-i treaca mai repede??
ema pupici multi!
nicole pup cu drag!! ma bucur ca mihaita e bine acum. nazdravanii fac toti sa stii .. iar despre muscat .. ne-a zapacit eva .. pe soacra-mea a invinetit-o.
roxi ofof cred ca de la stres si oboseala ti-a curs sange din nas. sper sa nu se mai repete. pupici. boala asta se transmite prin cale fecal-oral#259;, prin saliv#259;, sau prin contact direct.
grati ce gabitza frumos! parca s-a mai implinit, nu? e un scumo. si ozi e tare talentata ..
laurici multa sanatate printesei!
nemary ce trece timpul .. esti aproape la jumatatea sarcinii.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun