Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinus am observat ca pana nu face kk, nu se linisteste si nu adoarme. abia dupa ce se chinuie cu kk, adoarme .. dar, nu am ce-i face. nu vreau sa o "ajut" sa iasa .. face si singurica numai ca ii ia mai mult timp ... o doare burtica si simt eu cum ii bolborosesc matzele ..

nici eu nu stiu cum o vom serba pe eva. ma gandeam la un loc de joaca. acasa nu vreau ca o sa-mi termine casa pustii .. oricum, mai e pana atunci si vedem cum stam si cu finantele ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Asa, ca e linste pe-aici (cam suspecta, recunosc):

Nati , sanatate la ghindutze; cum mai esti cu studiul pietei imobiliare?

Helene, off, mi s-a facut paru' maciuca cand am citit prin ce-ai trecut seara trecuta
Pt a inmuia kk eu ii dadeam Adelei BONISAN; nu-si facea efectul pt colici, dar mergea struna la inmuiatul de kk; si facea in fiecare zi. (ea fiind hranita cu formula, mai avea pb asta)

Cat despre episodul de febra, poate totusi e o alarma falsa; si cred si eu ca vroia numai cu mami.
Hai, iesi afara din butoi (ca intru si eu si la cat sunt, facem inundatie )

Alinus, , rochitele "de hora" i le-am luat intodeauna de la A R T C ON F E X - sunt ceva mai scumpe (cam 70-80RON) dar le-am luat de la expozitiile astea; si acum, vreau sa-i iau tot de la baby expo (kidex-ul e prea tarziu).

Eu, chiar dak suntem vai mama noastra cu banii , o sa-i serbez ziua: bunicii, nasii, si 3 prieteni (doar o pereche au copil) acasa. Ai mei mi-au zis ca ne-ajuta cu bani (si o sa le cer si socrilor, de la obraz, ca doar e si nepoata lor ).

Cat despre alte cheltuieli, cadouri i-au doar pt ea si pt baiatelul prietenilor (care sunt mai apropiati si ne-ntelegem super). Restul, s-astepte sarbatorile din 2010.

Eu am o chestie aniversarile: mie mi-au serbat ziua pana la 18 ani; dupa, mi-au zis sa fac ce vreau. Si toate amintirile super le-am de la acele aniversari in familie. Si vreau sa aibe si ea parte de astfel de amintiri.
(scuzati plimbatul pe campii)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Of, imi pare rau ca sunt atatia clopotei bolnaviori, cred ca-i perioada asta nasoala ca si Thea iar are muci Azi ma duc sa-i iau aparat de aerosoli, poate scapa de aspirat nasucul! Ce sa-i cumpar pt pus in aerosoli?
LauraD n-a invatat decat "Catelus cu parul cret" (dar il spune cu mult ajutor), spune o multime de cuvinte, insa propozitii mai putine. Ce m-a distrat trezirea data de Eleni Si la ce ora s-a culcat inapoi?
Fetelor avem voie sa le dam ciuperci (champignioane la cuptor)?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Roli i-am facut baie si am evitat urechile…sa sti ca m-am gandit sa ii pun vata in urechi dar eram convinsa ca mai rau va absoarbe apa, buna ideea imbibarii cu ulei. Ce haios povestesti tu de flacaii tai.

Andrea, of greturile astea. As mai creste copii, dar sa nu ii fac eu, asta zic la toata lumea, tocmai din cauza starilor astea. Insa la a doua sarcina m-am simtit muuult mai bine decat la prima si asta iti doresc si tie.

Alina, mesaje ca ale tale ma fac sa cred ca niciodata nu e prea tarziu sa iti indeplinesti visele. Ma bucur mult pt tine si sa ne mai povestesti cum decurg repetitiile. Cred ca ii serbez ziua la 2 ani cu nasi, prieteni, familia, ceva restrans. Mancarea o fac in casa, asa ca ma costa putin, dar nici invitatii nu sunt pretentiosi.

Roxi, o sa treaca si perioada asta, important e sa va intelegeti voi bine. Daca Adela se trezeste o fi din pricina dintilor, zic si eu. Poate ca ar fi bine sa faci niste investigatii, cu durerile de cap nu e gluma, poate mergi si la un homeopat daca medicina traditionala nu te ajuta.

Natalia eu sper sa nu se mai repete si o sa am in vedere operatia daca va fi cazul. Si eu sunt anti-stimulente de orice fel.

Ceska,acum ca si prima data timpanul e ok. Sper sa nu mai faca alta otita. Mie una mi se pare potrivit sa ii iei un toilet trainer de Craciun. E si util si va considera trecerea de la pampi la olita ca pe un dar. Oricum copiii sunt fericiti sa primeasca orice, orice e binevenit. Mai tarziu incep pretentiile din partea lor. Imi pare rau de chestia cu mutatul. Sper sa gasiti o locuinta si mai faina. Din pacate nu te pot ajuta cu interpretarea analizelor.

Ereena, sunt total cucerita de piticul tau urias. Ce gurita, ochisori si pletute are…aualeu, ce-o sa mai fie la poarta ta.

Monica ma bucur mult ca a trecut Clarita cu bine de operatie.

Laura- d nu se pune nimic in ureche cand e timpanul perforat pt ca nu mai are bariera si intra microbii usor. Nu se face nici baie pe cap ceva timp, sau ma rog, daca e musai, nu trebuie sa intre apa in urechi. Ce haioasa este Eleni. Mi se pare super faza cu invatatul la olita. Arati superb in poza de la nunta. Pacat ca nu se vede rochia.

Laura I multumim, deocamdata suntem bine, Iulia si-a revenit, fara episoade febrile, dar inca tuseste.

Gatta stai linistita, nu va papa blenduit toata viata. Bine ca mananca, nu conteaza cum.

Elle, are dreptate Alina, ti-a fost greu pt ca ai fost singura pe baricade. Cred si eu ca ai avea nevoie de o pauza. Eu sunt varza cand ma trezesc noaptea, te inteleg f bine. Incearca sa recuperezi somnul pierdut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Fetelor avem voie sa le dam ciuperci (champignioane la cuptor)?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete[/green]
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

De regula, e bine sa eviti ciupercile. Dar putin si rar, nu strica. Daca e prima data, e bine sa incepi putin cate putin.

Mergi la inceput

Vad ca vb singura

Ieri am fost in Buc. Sa vad daca mai pot da dizertatia la master. Se poate si trebuie sa ma apuc de ea repede, pana la sf lui noiembrie. Trebuie sa imi caut coordonator, inca nu am idee ce tema sa imi aleg, deh, chestii marunte si sacaitoare.
Am recuperat si masina de la service. M-am ingrozit de traficul din Bucuresti, abia m-am descurcat, autobuze si masini imi taiau fata si masina mea nu e mititica zau, e un tractor. Eram asa stresata, vizibilitate redusa ca ploua, plus ca nu mai stiam bine traseul incat n-am vazut trecerea de pietoni si un pieton nervos ca nu i-am dat prioritate mi-a aruncat cu mancare in geam Zau, eu sunt o tipa f pasnica, cedez trecerea tuturor dar era asa o nebunie...am realizat dupa ce am trecut ca era intr-adevar trecere, avea dreptate omul...eu m-am dus cu cardul.

Mergi la inceput

Hello
Unde sunteti fetelor? Eram aproape pe pag 3. Hai la o vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Hello
Unde sunteti fetelor? Eram aproape pe pag 3. Hai la o vorba

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

Unde eram ? In trafic
Luni/miercuri si vineri antrenament de la 17 la 19.30. Stii ce inseamna pasajul Bucur Obor la 7 si jumatate seara ? Iti spun eu : nebunie. Am intrat in pasaj la 19.35 si am iesit din el la 19.45 , 800 de m in 10 min . Nu mai spun de restul intersectiilor semaforizate pana acasa. Moooooorrrrr.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna ..

vin si eu sa ma plang ca ma duc la balamuc ..

eva tot cu febra .. 39,1 si dupa antitermic scade la 38,4 .. e maraita, azi nu a mancat absolut nimic in afara de ceai si lapte .. kk face mai moale ca deh nu a bagat nimic solid pe gura. mi-a vomitat laptele acum seara .. dr nu a putut s-o vada azi, sper ca maine sa putem merge ca tare e amarata ..

i-am luat termometru de ureche de la omron .. vai ce jale si cu ce plansete s-a lasat .. parca i-as fi pus fier incins ..

lala pls .. eu mi-s mai cu capul si nu inteleg din prospect .. capisonul ala trebuie sa atinga pielea din ureche, trebuie sa-l bag in ureche mai mult sau doar asa usor sa atinga pielea si sa fie indreptat catre timpan??? tu ziceai ca trebuie apasat de doua ori ptr temp corecta, nu?? cum anume procedez? multumiri anticipate ..

gata fug ..

noapte buna!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle capisonul il pui pe termometru, face un mic click.
Termometrul il pui in ureche, nu indesi, nu fortezi, sa intre un pic pe canal.
Copilul il ti nemiscat pe cat posibil ( eu ii dau cutia termometrului, ai mei au stat, le-a placut).
Termometrul trebuie sa fie cu "codita" in jos paralel cu urechea, rotit un pic spre spate, deci nu spre barbie.
Cand il bagi in ureche el arata C , apesi face "piu" si afiseaza 0 , il lasi acola pana face "piu" inca o data si afiseaza 000 . Apesi . Acum arata temperatura.

Cel putin asa face al meu.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput