Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele!
Noi venim cu vesti bune, dupa 7 zile de tratament cu fenobarbital si fiert laptele meu, am scazut bilirubina la 0,6.
Maine avem si noi botezul si avem emotii...vom pune poze cu marele eveniment.
Va pup si va citesc din umbra.
Daciana, eu am decis sa ii fac Infarix.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

daci asa mi-a recomandat dr de familie si ptr ca infarixul mai da si reactii adverse .. asa i-am facut si evei si nu a avut nicio problema ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am revenit...am fost de-am bagat la ghiozdan la mama( azi n-am avut chef de gatit) si l-am lasat acolo pe Alex pana maine

Am vazut 2 bucati de ursuleti pufosi,Erik si Bruce

Noi am facut vaccinul de la stat ( si la Alex l-am facut tot pe asta) dar n-a avut nicio reactie adversa

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Elle...si Sophie tot 3-6 luni poarta deja...am trecut la masura 3 la Pampers. Si mie imi plac amandoua. Poate luam impreuna.

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vazut printese frumoase de monique

Vazut si foca dulce de numai pot dupa ea. Nu stiu de ce, da cand vad foca, parca-l vad pe fii-miu

Vazut si Brusli dulce si buflei de Iulika .

Ce sa mai fetelor, avem niste minunatii de copilasi, unul si unul si nu ma mai saur sa-i privesc.
Ma uit mai mereu si la falcoasele dulci ale lui Elle, asa de dragi imi sunt dragele de ele...

Zgatia mea a papat la 10 si abia acum (cred ) a adormit... Iam dat drumu la gaste si de nu a dat din maini si picioare.PArca ar vrea sa o ia la fuga sa le prinda. SI gafaieee.. Apropos, ai vostri mai gafaie? Mai au respiratia aceea sacadata? Al meu doar cand doarme respira rar si linistit, in rest... zici ca-l alearga cineva. Asa o fi normal? Ma gandesc ca daca avea ceva la inima sau plamani imi spuneau din spital sau auzea pediatra la control, nu ?

CE sa va mai spun? Ca stiu sigur ca am mai vrut sa zic ceva...

Mda, bebe inca mai chitzaie...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ionika, ne bucuram ca ai venit cu vesti bune si sa aveti un botez frumos. Abia asteptam poze . EU personal sunt ahtiata dupa poze.

Am zis ca nu o sa exagerez cu pozatu lu bebe da mai nou (defapt mai vechi) m-am hotarat sa-i fac zilnic macar o poza. Cred ca am ratat doar vreo 2-3 zile pana acum,, marog si cele cat a stat la TI.

Si am hotarat sa merg sa ii fac eco transfontanelara, vreau sa sun luni la Gomoiu sa fac programare. Vreau sa scap de toti balaurii din cap ca tare multi mai am

aida, si noi mai ajungem de la o masa la alta in scandal uneori . Cred ca baietii nostri sunt o generatie cu maaare personalitate. Vai di -urile noastre mai tarziu... eu deja mi-l inchipui cum o sa imi raspunda obraznic... si as vea sa ramana asa cum e acum, sa se hlizeasca la mine si sa il bucure prezenta mea, nu sa-mi tranteasca usa in nas... Ma gandesc cam departe, nu?

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Citat:
originally posted by kawaichan
Nope,nu am nici un fel de ajutor si nici Josh nu e genul linistit,chiar deloc:) A fost foarte greu pana de curand pt ca n-avea stare deloc,trebuia sa-l tin mereu la verticala si plimbat dar incet incet a inceput sa mai stea si in bouncer si accepte si wrap-ul.Ieri mi-a dormit doua reprize a cate 3 ore in wrap,scriam cu el de gat,ce credeai?Sunt singura cu el de dimi de la 7 pana seara pe la 8-9 dar m-am obisnuit.Cand vine tati de la servici preia el stafeta.

mihaela, a fost o afirmatie de moment. Ai fost placut de activa in ultimele doua zile si imi amintesc ca in prima zi ai mentionat ca sotul e liber. La ajutorul asta ma referisem eu. Retinusem ca sunteti fara alte ajutoare.
Sorry ca despic firul in nspe mii de bucati, dar am simtit nevoia sa ma explic.

Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Vreau doar sa va salu ca pana acum v-am alergat de cateva zile sa ajung la zi.

Vreau sa spun ca am fost foarte emotionata de capitolul mutaririi noastre la scutece si de discursul lui Luto, dar si de ale multor alte fete. Mi-au dat lacrimile de nu stia sotul ce am.

Sa avem 4 ani fericiti in fata!!!Plini de bucurii si fericiri.

EU acum am terminat pe azi. Bebelina mea a refuzat azi seara sanul cu desavarsire asa ca m-am muls (doar 50 a iesit) cred ca se intarca singura. Asa ca in loc de supliment a papat o masa integrala de lapte praf. Si inca cat. Dupa o tura de plans a papat 230 ml la nici 10 saptamani. Vrea sa creasca mare piciulina mea.

Vreau sa va intreb, de asemenea, cum as putea sa pun si eu poze si sa fac si un short-cut din acela la ele?

Noapte buna si promit sa scriu si maine. Asa poate o sa reusesc sa fiu si eu pe faza la intrebarile voastre.

Fug la somnic ca am pierdut deja o ora din somnul printesei mele.

fetili si dovleceii.

Noapte buna

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna seara fetelor,
Alerg sa va prind din urma ,inca nu am citit tot dar o voi face sper maine.
Noi am avut vaccinul azi, la primul vaccin in piciorul stang nici nu a a pucat sa planga, dar la al doile in piciorul drept a plands exact pentru vreo 30 de secunde si gata..ufff ce bine ca am scapat..
dar am venit acasa si dupa cateva ore de somn , sarcuta a plands cred ca vreo 2 ore nimic nu o consola..dar acu sa linistit.
Eu deja ma simt mai bine cu gatul si sper ca in curand sa treaca de tot.
Va pupacim cu drag

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LUTO ca raspund tarziu...sper sa nufie prea tarziu.Iti scriu reteta cu somon la cuptor:

Deci intr-o tava de cuptor pui cartofi cruzi taiati rondele(un strat,doua,trei...depinde cat de multi cartofi vrei...eu pun cam 3 randuri); pui ceapa taiata rondele; pui 2 catei de usturoi taiati rondele; pui sare; pui pestele deasupra; peste peste pui felii de lamaie; pe urma torni cu lingura bulion peste tot:peste,cartofi; abia acum pui ulei de masline....asa uleiul trece si prin cartofi,peste; mai pui sare peste somon....; cu 10 min inainte sa fie gata...daca vrei , depinde de gust, pui o manuta de patrunjel taiat marunt.Pui la cuptor la 170 grade.....si lasi cam 40 min....dar controlezi...ca e posibil ca, cuptorul sa fie diferit. Pofta buna!!

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Mergi la inceput