Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monique02 speedy , ioi cu un oftat prelung ce papusele ai tu acolo iar mezina Andreea
bey monicutz vai de mine ce bine recunosc cand tipa absolut deliciosi sunteti
iuliko ce repede creste puiu tau de zmeu deja e aproape in fundulet pe el de roscovan

Deci clatit ochi si suflet , multumesc , foca mea deja urla , fug sa ma intepenesc fericita la baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara si un !!

Elle, si mie imi plac body-urile...sunt adorabile. Tu cate vrei sa iei? Pe cele doua?

Eu am o intrebare. Mi se pare ca bebitzei ii miroase un picutz o urechiusa. Mi se pare ciudat ca doar una. Stie cineva ceva? Prca nu miroase decat "a stat", asa...dar nu vreau sa o sterg in interior.

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

haha, ce prompte ati fost, deci asta va trebuie, cate un sut in ca sa mai ne mai clatim si noi ochii de babe curioase
Monique, ai doua printese dragalase foc!
iar flacaii Erik, Dragos si Bruce sunt deja niste barbatei in toata regula!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

ma bucur ca vi-a placut spovedania ;

Crissa(... ca de la oradeanca la oradeanca ...), noi nu suntem stricti in mai nimic dar referitor la bibe noi le fierbem dupa fiecare utilizare cu tot cu capac - tot tot(in apa plata pt ca apa de la robinet e....) iar suzetele din cand in cand; pt lapte folosesc apa plata nefiarta iar laptele din bibe il folosesc maxim 2 ore dupa ce a fost inceput - pe urma arunc tot; daca nu e inceput - tocmai ce am vazut un doc pe euforia - il poti lasa max 24 ore la frigider dar pe lapte nu scrie nimic legat de asta asa ca ...faci cum crezi pana la urma

iar masurile de lapte stric strict

daci

mamica fericita de "galusca"

Mergi la inceput

fetelor, noi ne apropiem de 2 luni si implicit de vaccin - voi ati facut toate vaccinul/ aveti de gand sa-l faceti? de la stat sau alt producator?

daci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

fetelor, noi ne apropiem de 2 luni si implicit de vaccin - voi ati facut toate vaccinul/ aveti de gand sa-l faceti? de la stat sau alt producator?

daci

noi NU si nici nu il facem pana dupa 6 luni (ne mai gandim pana atunci daca merita facut , cred ca NU) ... stii cum e , fiecare cu pasarica lui , unii au cate un stol

gata ne retragem in dormitor , ioi ca il aud cum isi suge pumnul desi a lins o sticla de 170 ml sa vedeti scandal pana adoarme poate chiar ajungem la urmatoarea masa fara sa doarma si in scandal .
Am uitat sa va zic ca Eriku are 6.450g (la 2 luni si 2 zile)

somn usor sa aveti si o noapte linistita

Mergi la inceput

ioi daci ce galusc frumos si ce pleata rockereasca are ptui ptui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aiduka ce bustean doarme foca .. e un scump!! felicitari pentru kg .. e un pufosel frumos!

daci cat par are galusca .. e delicios piticul! cat despre vaccin eu il fac .. o sa fac pentaxim si euvax, parca asa le spunea .. nu merg pe infarix.

andra as vrea sa-i iau ambele modele .. dar nu stiu ptr cate luni .. ea poarta acum lucruri 3-6 luni.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

saru'mana aida , am crezut ca ai si fugit ... daca stii cat ma bucur ca ati scapat de suflu ...noi nu :( pt ca nu am putere de un drum de bucuresti cu asta mic :(

daca ai timp poate-mi spui ce-i cu tahicardia; e/ a fost legata cumva de suflu sau nu au legatura?

daci

Mergi la inceput

sarumana de raspuns elle ..daca poti detalia si de ce ...si care-i diferenta ...doar producatorul?
sry ca sunt noob :)

daci

Mergi la inceput