Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Yessss, am reusit intr-un final sa pun poze si filme cu Nicholas.
Sunt la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Saluti, mamicutze!

Numai a batut aiduca din taste si iote ce de pozeee frumoase. E fascinant ca toti puii cresc sub ochii nostri, ii stim de la primul "oaaa" si ii urmarim in poze si ne minunam cat de diferiti sunt de la poza la poza.
iulika Ce frumos i-ai spus Dariei "cretulina mea preferata". Parutzul lui Filip da semne ca vrea sa se "revolte", dar nu e suficient de lung sa se formeze carliontzii, eu asa zic. Si da, seamana f. mult amandoi. Pupam grasunelul frumos si "disciplinat" care doarme bine noaptea.
monica, si Filip respira aritmic. Din maternitate, a zis ca e in regula, acum la vizita de 2 luni am intrebat din nou pediatrul si a zis la fel, in timp isi revin. Cum mai sunt ochisorii lui Dragoshel? Noi am scapat, sunt vreo 2 saptamani de cand i-a trecut din senin secretia galbuie si urata, iar ochisorii sunt frumosi, curati si inlacrimati cand plange cu jale. Pupici plimbaretului, mi-a placut faza ca s-a linistit instantaneu la mirosul holului, semn ca stia ce urmeaza.
raluca, sanatate lui Stefanutz, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta! O pupam si pe Adinutza, sa fiti sanatosi toti si sa va ocoleasca neplacerile!
monique, tare scumpe si cochete fetitele tale.
ionika, ma bucura vestile tale. Ufff, dar ati avut ceva chin, macar bine ca a avut roade bune.
diana, m-au dat gata puii tai frumosi... Iar puiutzul mic... atat de expresiv si parca cu o privire matura inca din primele clipe. Si tu, mamico, parca nici nu ai fost gravidutza. Felicitari, sunteti superbi!

Azi am iesit vreo doua ore doar eu si Daria, a fost f. incantata, am facut si cateva cumparaturi si ne-am si plimbat. Dupa-amiaza, mi-a zis de mai multe ori "mami, ce calatorie frumoasa am facut azi..." de parca as fi dus-o pana pe Luna si inapoi. I-a lipsit mult un timp numai pt noi doua si recunosc ca si mie, ca doar ea e prietena mea cea mai buna.
Vad ca la Bucuresti ati avut vreme frumoasa cu soare, aici e tare mohorat, nu f frig, dar ploios si urat.
Filip se face un strengarel tot mai simpatic, ne studiaza pe toti cu atentie si apoi ne ofera un zambet in coltul gurii sau un ras in hohote, dupa chef. Sta si singur din ce in ce mai mult, ascultand muzica sau privind in tavan/la jucarii. E mult mai linistit decat era Daria la varsta lui si asta probabil pt ca acum sunt si eu mult mai relaxata, mai calma si mai normala. Si e minunat asa.

Va pup, noapte linistita si odihnitoare!

Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

dau si eu buzna. va tot citesc de cateva ore, dar abia acum am reusit sa va ajung.

Raluca_u cu intarziere, dar am spus o rugaciune pentru Stefan. nu vreau sa imi inchipui prin ce ati trecut. SPer ca se va reface rpd, rpd. Cred ca asta mi-e cea mai mare frica - sa nu se imbolnaveasca...mai ales ca aici totul e NORMAL.

am vazut poze de somnorila Erik, frumos, frumos, frumos.

monica ptiu, ptiu ce dragalasenie de baiat ai acolo. si-ti seamana tare. sa fie sanatos si sa stii ca deja si eu ma gandesc cum as vrea eu sa ramana asa mic si dragalas si iubitor acolo in legea lui ca al meu nu stie inca multe la nici 5 saptamani. daca s-ar putea...
ma duc sa ajut cealalta jumatate la gatit ca numai el e de serviciu. revin...sper...

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA

VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
momentan sunt 21 mii de euro

VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

De 2 sapt puiul este lipit cu super glue de mine, nu mai doarme nicicum decat cu tztzi ori in gura ori lipit de obraz, un alaptat tine ore intregi, stiu ca trebuie la cerere dar nici chiar asa, se poate spune la 1 luna ca s-a invatat asa?
Pot sa incerc acuma sa il dezvat? Are un sezlong si ne maimutarim si eu si Andreas la el, urla non stop dac anu e in brate, ce sa fac?
Andreas aproape s-a mutat la buni pentru ca nu pot absolut nimic sa fac.Nu mi se pare ok.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Angelli, eu cred ca ce aveti voi acolo e o combinatie de puseu de crestere, nevoia de a molfai (chiar daca ai incercat sa ii dai suzeta), eventual dureri de burtica si nevoia de a fi langa tine, unde se simte in siguranta.

Daca poti, eu zic sa incerci sa ii faci pe plac, ca sigur ii trece. Cred ca e doar o etapa. La 1 luna de viata nici nu poate fi vorba de rasfat. Militaria mai incolo, de la vreo 6-7 luni, cand mai incep sa priceapa ceva. Acum sunt mici inca, se vad ca niste prelungiri ale noastre, langa noi se linistesc si se simt in siguranta, chiar daca asta inseamna ca stau lipiti de noi non-stop - ei nu au notiunea timpului, asa ca avantaj ei .

Pune-l la san de cate ori pofteste, poate incerci sa vezi daca nu are colici sau ceva care sa il deranjeze. Mai poti incerca sa ii dai suzeta, eventual incearc-o tot pe cea pe care o ai deja, dai-o dupa ce e satul si gata de somn, inca in brate la tine sau langa tine, sa nu simta ca suzeta aia inlocuieste prezenta ta, ca normal ca o refuza ;) Incearca sa i-o dai cu bulbul pe buza de jos, ca daca i-o bagi direct in gura, o sa o scuipe sau chiar o sa ii vina sa vomite . Sau poate ii e frig putin si langa tine se simte perfect!

Ideea e ca sunt studii care au demonstrat ca daca raspundem nevoilor bbilor repede, fara sa ii lasam sa planga si sa le face un program riguros, vor invata ca suntem acolo langa ei cand au nevoie de noi si vor deveni mai independenti, ne vor "verifica" prezenta mai rar si nu vor mai fi asa disperati dupa noi. Cum am zis, de rasfat putem vorbi mai incolo, dupa ce incep sa simta cat de cat pe ce lume se afla si pot interactiona si tine ocupati si singuri.

Iti doresc multa rabdare, putere si ia si tu un bol de nuci langa tine, o carte, niste dvd-uri, casti cu muzica, orice sa te tina ocupata cat ii faci tu pe plac lui Nicholas. Asta cat Andreas nu iti solicita atentia . Sau, incearca un carrier ca sa il poti tine langa tine si ai impacat si capra, si varza. Ca asa poate nu va vrea la tzitzi asa de mult, va fi fericit ca e langa tine. Poate tzitzileala asta intensa e doar nevoia de a fi langa tine, nu neaparat foame, insa sta si molfaie ca simte ca asa stai langa el - cred ca ii zice instinct de supravietuire ;) si la asta puii nostri sunt campioni!!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus
Adi, felicitarile mele pt modul de a vedea problemele si de a te calma singura. Eu sunt o agitate din fire dar ma bucur cand mai vad pe cineva atat de bine stapan pe sine. Sa fie bine si de acum incolo.

Nici la noi bebe nu vrea sa stea pe burtica. Sta 2 minute cel mult si incepe sa urle.

Monikus, asta cu "agitata din fire" o cunosc prea bine. Am o fire vulcanica si acionez instant, uneori ca un taifun , insa de cand cu copiii, parca m-am mai calmat, am incercat sa fiu mai stabila si relaxata pt ei, ca ei simt si se agita si ei...

Cat despre statul pe burta raportez si eu ca nu e ff incatat. Adica, sta ce sta si apoi incepe sa se agite, sa icnerca sa se intoarca, sa faca flotari, sa se dea cu nasu' ce cearsaf etc. Insa LIsa urla din secunda in care atingea salteaua cu burta. Ii puneam un prosopel facut sul sub piept si brate, ca sa stea mai sus si sa vada jucarii pe care i le puneam in fata, dar tot aveam scandal monstru pana ajungea din nou la verticala, da, am scris bine, verticala, ca numai asa ii placea!!! Dar trece si peste cateva saptamani va fi mai ok sa stea putin pe burtica...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buan dimineata mamici,

Noi o tinem intr-o distractie.Azi dimineata pe la 6,m-a trezit Lisa ca nu putea respira.Am pompat-o,n-am reusit mare branza,am scos putini mucisori cam albi si vascosi.Sperr sa nu fie cazul de doctor...ca tare nu vreau sa ma plimb acum cu gripa asta intr-un astfel de mediu.

Vad ca tot se discuta de copilasi.Eu o pot lauda pe Lisa ca fiind foarte cuminte.Nu e un copil f agitat,e chiar linistita,papa bine si face nani.Ziua are program de plimbat din bratele bunicei prin bratele mele si invers.Seara avem program f lejer,la 9-10 face nani,se mai trezeste pe la 4-5 pentru o masa si apoi iar somn de voie inca cateva ore.
Problema noastra vine legata de Erika,are perioade cand este extrem de geloasa si nimic nu o mai multumeste decat sa o tin eu in brate.Mi-a facut acum cateva zile o criza de plans exact cand alaptam de nu stiam ce sa mai fac sa o linistesc cu Lisa la pieptul meu.Destul de frustrant,insa incercam sa mergem mai departe.
O alta problema ar fi ca productia de lapte a scazut in ultimile zile foarte mult in ciuda eforturilor mele,dusuri fierbinti,bere,ceaiuri,o nutritie buna...muls si pus la san de cate ori cere...

Raluca_u sanatate puiului!Doane ajuta sa fie bine!

Si eu sterilizez biberoanele dupa fiecare masa.Intr-un recipient inalt pun apa si un capacel dintr-o solutie de sterilizat si intr-o ora sunt gata.Inainte sterilizam cu microundele...dar intr-un accident mai neplacut,mi-a topit si cutia si unul din biberoane,asa ca am renuntat.
Eu cu Erika am patit-o cand era bb.Gresisem concentratia laptelui,pusesem mai putina apa in laptele praf si am constipat copilul,mare circ a fost atunci.

Iulika ce repede baga la voi diversificarea!!!Chiar ca timpul zboara si o sa inceapa sa se discute apoi,cate grame de piure a mancat si cum s-a mai strambat :)Felicitari pentru pui grasunic.E perfect.

Mai ce de poze
Monique Andreea si Teodora sunt absolut superbe!Sa-ti traiasca fetitele!
Mai bombonel roz te-ai asortat cu mama ta
Bruce e un "barbat hotarat si serios"Seamana cu tati?
aida dulce foc cum doarme el dus!
vai vai daci ce aveti voi acasa.e superb.

Mergi la inceput

AndreCluj, nu stiu la cate odisei esti sau ai fost sau vei fi inscrisa, dar stiu sigur ca faci parte dintr-a noastra si esti cu noi la clubul scutecelor. Asteptam pe Chiara scumpa la club, mezina noastra !

4myKids, Claudico, ti-am vazut scumpetele si pe tine cu pletele in vant (cu maciuca la pamant?!). Ce relax sunteti!!!

Cristina, v-am vazut si pe voi. Sunteti frumosi toti, iar sotiunea are niste ochi superbi (al tau, al lui Nela, al lui Luto - si uite asa imi fac eu dusmani pe forum )!!!

Fug ca ma cheama la masa...

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Diana, ce baieti frumosi ai!!! Si Nicholas e asa de serios si matur .

Monica_Dicut, ti-am vazut bombonelu'. Ce super-truper e ca va lasa inca sa il imbracati cum vreti voi ;) Las' ca se va razbuna in curand cand va da iama in dulapuri, ale lui, ale voastre, fara deosebire, si va alege imbracaminte dupa cum ii da lui prin capsor - sa vezi si atunci ce haios va fi!!! Ce frumoase etape traim!!!!

Aida, ce-i afceti, ami, bietului copil de vine asa rupt acasa?!? Ma gandesc ca tot il puneti voi la ceva munci prin curte, impins zapada, alergat cainii, spalat masina, de cade asa la datorie

Oare ce si cui mai vroiam sa zic???

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Ionika, felicitari pt vestile bune!!!

Raluca_u, vai, ce le-ati mai tras si voi!!! Bine ca ati descoperit la timp ce era si ati actionat sa tratati. Refacere usoara va doresc .

Manga, sper ca Aidan e mai bine cu iritatia. Si Adam a facut putin la fundulet, adica e pe o portiune mica, dar e destul de uratica. I-am dat cu Sudocream si pt ca trebuia sa aplic des, la fiecare schimbat de scutec, am folosit Weleda. S-a mai calmat iritatia si parca e mai ok, dar tot revine, ma gandesc ca e de la cum il stergem de kki, ca tot pulverizat face si deeeees!!!!

Nela, hai, scumpa, ca ti-am pregatit frapuccino!!! Si la discretie pt cine mai doreste, cine mai pofteste. Ba am si cioco fierbinte! Daca tot am bantuit azi pe aici. Pai, cum nu? Ca Adam a decis ca e foamete mare in tara si s-a urcat in "copac", vorba Iulikai, si acolo a ramas, atarnat de-o craca! M-a tzitzilit intr-o veselie, de azi noapte, pana acuma si inca mai e din ziua de azi : la 1, 2:53, 6:20, 8, 9:29, 10:27, 11:42, 13:06, 14:20, 15:11, 17:37 si acum e 18:27 si inca baga. Noroc cu protectiile de san si cu crema de lanolina, ca de mult eram franjuri altfel .

No, incerc sa il dezlipesc sa mai stea si demufat, eventual cu suzi...

Va doresc tuturor un weekend fain si relaxant!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput