Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Diana,am vazut puiutii tai scumpi,tare frumosi sunt, iar tu arati tare relaxata si mandra cu asa frumusete de baieti;
Ionika, ce emotii tre sa ai,asteptam poze...;
Monique02,ce fete frumoase ai tu acolo ,superbe iar Andreea este un adevarat fotomodel;
Monica_Dicut...ce dulce e Dragos, si trasaturi frumoase are;
Iulika, ce iti seamana Bruce, si ce focusat sta el acolo in brate, e unfrumos ca si mami;
Aida, ce fain si dulce e Erik...imi place tare mult treningul de pe el;
Raluca_u, sanatate puitului mic ,ne rugam pentru voi;
Adinus,lasa puiutul mic in pace daca ia in greutate nu te mai stresa,e o finuta si vrea sa devin fotomodel;
Raluk, si eu sunt de parere sa fugi la doctor;
Crissa,eu alaptez si am alaptat si cu prima fetita,dar le-am dat ceai si de fiecare data sterilizam biberoanele, acu astia pe aici nu stiu cat sterilizeaza dar ma uimesc ca vad copii de varsta cu Isabella care mananca din biberon si au cate 3 biberoane pregatite in geanta, mie nu mi se pare normal(si eu stiu ca laptele poraf se prepara proaspat) dar no..nu ma bag;
Adi,sarumana si pupam o mamica relaxata total, tare fain explici tu pentru fiecare ;
Noi raportam o noapte linistita fara dureri si fara febra,si va mai spunem ca urmatorul vaccin il avem pe 1 decembrie..Am schimbat si biberoanele ca vad ca nu-i place Aventul asa ca am trecut la Tommee Tippee speram ca pe asta sa-l accepte.
Maria foarte faina rochita,si ce bine ti-ar sta in ea..
Luto,Nela pentru David si Ana;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Vai cati baietei dragalasi, care mai de care mai grasunel si mai simpatic Dragoshelu, Erik, Bruce, Nicholas ....

Elle hainute de bebe eu nu prea am cumparat pt ca nasa Teodorei si a Andreei le-a adus de obicei pe cele mai dragute pt ca ea se plimba foarte mult prin diverse tari. Ea nu are copii asa ca este inebunita sa cumpere hainute din astea dragute. Hainele de botez ale Andreei erau de la Benetton, dar nu stiu daca la noi se gasesc iar cizmulitele roz sunt "Grain de ble" poate au la noi la Z. In rest haine obisnuite ii cumpara Teodorei mult mama mea pt ca ii face placere iar pantofi mama lui Titus.

Sabina ce imi place jurnalul de mogalnete si pozele sunt extraordinare. Si Teodora a avut la inceput niste crize de isterie ceva de groaza dar a fost sotul meu pe pozitie si a fost destul de sever cu ea pt ca eu efectiv plangeam langa ea. Era ca si cum se transformase intr-un alt copil. Si-a revenit in cateva zile si acum ne intelegem foarte bine si o iubeste mult pe Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus fetele!

Am reusit si noi sa ne desprindem de una alta (curatenie - pe care a facut-o sotul in mare parte, pregatitul pranzului - tot sotul isi culege laurii si de data asta), din partea mea sprijin moral si stat cu Ana.

Adi, multumim tare de tratatie. Ce program de alaptat ti-a facut Adam azi... of of. Mi-a placut tare mesajul catre Angelli, mi-a mers la suflet.

Claudia, mami, cum te mai simti? Bine ca Isabela e ok dupa vaccin. Asa am si eu o teama...

Revin.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimineata tuturor,
Pare cam liniste pe aici.

Felicitari Claudia ca ati trecut cu bine peste vaccine.

Si la noi a fost la fel, dar noi am dat preventiv supozitor (asa ne-a spus medicul).

Buna dimineata Nela. Ma bucur sa aud ca sunt si alte mamicii ca mine pe care le ajuta sotiorii pe acasa.

Fetelor cine ma ajuta si pe mine cum sa pun poze si sa fac si linkul pe pagina la ele?

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Nela , Andreea s-a nascut cu 2,800 a scazut cam 100 grame. In primele 3 saptamani a luat cam 300 grame pe saptamana, apoi cam 150-200 grame, la doua luni avea 4,300. Apoi a luat 50 grame pe sapt, l-am sunat pe pediatru si mi-a spus sa o cantaresc inca o data peste doua zile si a luat 100 g in doua zile . Apoi dupa ultima cantarire iar luase doar 50 grame pe saptamana, asa ca acum are 4,450. O alaptez excusiv, de 6 ori pe zi, sta cate 20-25 de minute la masa, face caca de aprox 4 ori pe zi, pipi o gramada, nu plange dupa mese, doarme toata noaptea deci nu se trezeste noaptea de foame. Ma rog sa vedem ce zice maine pediatrul. Adi am vazut ca tu esti mai experta, daca ai timp imi spui te rog tu ce parere ai?

va pup

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Monique, eu cred ca Andreea e super bine!!! 50g pe saptamana e chiar ok. E ok si 20-30, atata timp cat nu scade, nu merge in minus. Tu i zis ca uda scutece destul de multe, deci chiar nu cred ca ai dece sa iti faci griji. Poate e doar o perioada de platou, acea perioada intre puseele de crestere, cand pt o vreme pune pe ea intr-un ritm mai lent. Gandeste-te ce ar fi sa puna pe ea cate 200g /sapt. Oare cat se face pana la 1 an??? Eu cred ca puiuta ta e absolut ok. Mai ales ca papa de 6 ori pe zi!!! WOW! Inseamna ca ai laptic muuult si papa bine si suficient la o masa si poate nici cererea nu e extrem de mare in perioada asta. Ma gandesc ca peste cateva saptamani va avea poate si ea un puseu de crestere si va cere mai des, dar va fi absolut normal. Si poate 2-3 sapt sa puna cate 50g, apoi sa sara la 100g, 200g si apoi iar la 50 sau ciar 30g. E abdolut NORMAL , e vorba de cerintele organismului.

E bine ca vine pediatru sa o verifice, dar nu cred ca iti va zice nimic mai mult decat sa stai linistita si ca totul e ok!!!

Hai, nu te stresa, e bine!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Monica, tare bine ti-a raspuns Adi. Sa imi zici si mie ce va zice pediatru, ca si noi urmam cam acelasi parcurs ca si voi cu greutatea. Daca o sa aiba si Ana 4300 la doua luni, eu o sa fiu supre fericita! Acum cred ca are undeva la 3900-4000.

Ana,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Buna dimineata tuturor,

Si la noi a fost la fel, dar noi am dat preventiv supozitor (asa ne-a spus medicul).

Buna dimineata Nela. Ma bucur sa aud ca sunt si alte mamicii ca mine pe care le ajuta sotiorii pe acasa.

Fetelor cine ma ajuta si pe mine cum sa pun poze si sa fac si linkul pe pagina la ele?

Servus Carina! Eu pentru poze folosesc picassa, mi se pare ca se incarca pozele repede si usor, trebuie numai sa iti faci cont.
Apoi, pentru a le posta cu link, frumos, da reply with quote la un mesaj care are poze in semnatura, de exemplu al meu, copiaza undeva exact ce apare acolo unde ar trebui sa fie linkul cu pricina, iar intre " " pune adresa unde ai salvat pozele pe net (cu copy paste) si in loc de denumirea pozelor, la mine spre exemplu apare Ana, pui ce nume doresti tu sa dai pozelor / linkului, spre exemplu POZE.

Stiu ca n-am talent la explicat, dar sper sa fi reusit cumva sa ma fac inteleasa. Zi-mi daca nu, si mai incerc o data.

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna dimineata!
V-am recuperat acum.
Ma bucur, Raluca_u, ca sunteti acasa si ca e bine! Pupa si mangaie puiul si refacere rapida va dorim. Off, mititelul, m-a impresionat mult cum spuneai ca isi tragea capsorul la atingerea urechii!...
Andra, cu mirosul la urechiusa fetitei, cel mai probabil e de la laptic care a curs din gurita, probabil in somn, si care a apucat sa prinda miros pana la baie. Trebuie sa insisti un pic mai mult printre pliuri la urechea respectiva, cu un betisor umezit cu alcool. Mirosul se va atenua atunci, dar de disparut, va disparea de tot in cateva ore. Fii fara grija, se va mai intampla! Nu insista in interiorul urechii (nici nu e indicat sa umbli), ci doar extern si dupa ureche.
Am vazut multi copii si pe toti i-am admirat crescand frumos.
Angelli, cum e cu wrapul? Te sarut, mamico, si ma bucur ca te ajuta cineva, pentru ca prioritatea ta, e in mod natural, cel micut. E greu cu doi copii, noi ne mai speriem si de unul , dar echilibrul si calmul tau le va rezolva pe toate.
Monikus, . Ce papi astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Nela, azi avem sapte saptamani!
Mai intru mai dupa-amiaza. Sa aveti o zi buna si luminoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Buna dimineata tuturor,

Servus Carina! Eu pentru poze folosesc picassa, mi se pare ca se incarca pozele repede si usor, trebuie numai sa iti faci cont.
Apoi, pentru a le posta cu link, frumos, da reply with quote la un mesaj care are poze in semnatura, de exemplu al meu, copiaza undeva exact ce apare acolo unde ar trebui sa fie linkul cu pricina, iar intre " " pune adresa unde ai salvat pozele pe net (cu copy paste) si in loc de denumirea pozelor, la mine spre exemplu apare Ana, pui ce nume doresti tu sa dai pozelor / linkului, spre exemplu POZE.

Stiu ca n-am talent la explicat, dar sper sa fi reusit cumva sa ma fac inteleasa. Zi-mi daca nu, si mai incerc o data.

Ana,

Multumesc mult Nela. Am sa incerc sa vad daca ma pricep. In cel mai rau caz le trimit pe mail-ul comun.

Mergi la inceput

La multe lunite

Iris Teodora de Miha 74

Adam Joshua de adimercedes

Sa fiti cuminti si papaciosi.

Mai vreau sa spun ca am vazut bebei frumosi. este intradevar o odisee cu copii minunati.

Mergi la inceput