Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
moni_iulia spune:
Buna!
Scuze ca n-am mai intrat(sper sa recuperez curand) dar, stiti si voi cum e la inceput
...
Acum am deschis pc-ul pt a cauta un cabinet stomatologic ca de aseara m-a luat o maseluta
si m-am gandit sa va salut si pe voi (ma gandesc zilnic la voi
) si sa va pun si o intrebare colicioasa: se poate da in acelasi timp si sab simplex si bonisan?
Am inceput cu bonisan vreo 2 zile si ieri a fost mai urlacios asa ca am intrerupt si i-am dat sab simplex dar, parca e mai "apa de ploaie" decat bonisanul si ma gandeam sa le combin(sa dau bonisan de 3 ori/zi si sab simplex la 6 ore). Nu plange dar e marait, se strange si nu doarme
.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
carinablanca spune:
Si nu in ultimul rand La multe lunite Darius si Robert de Anco.
Uitandu-ma pe listuta am vazut ca la mine apare ca am nascut la 39 de saptamani si ceva zile. de fapt e 38 saptamani si 5 zile. Daca se poate face corectura e ok, dac nu e bine si asa.
de scumpete de fetita (31.08.2009)
carinablanca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Scuze ca n-am mai intrat(sper sa recuperez curand) dar, stiti si voi cum e la inceput Acum am deschis pc-ul pt a cauta un cabinet stomatologic ca de aseara m-a luat o maseluta si m-am gandit sa va salut si pe voi (ma gandesc zilnic la voi ) si sa va pun si o intrebare colicioasa: se poate da in acelasi timp si sab simplex si bonisan?Am inceput cu bonisan vreo 2 zile si ieri a fost mai urlacios asa ca am intrerupt si i-am dat sab simplex dar, parca e mai "apa de ploaie" decat bonisanul si ma gandeam sa le combin(sa dau bonisan de 3 ori/zi si sab simplex la 6 ore). Nu plange dar e marait, se strange si nu doarme .![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
parerea mea (neavizata) este ca nu ar fi chiar ok sa combini 2 medicamente care sunt utilizate in acelasi scop. Sa nu cumva sa aiba aceleasi ingrediente si sa se ajunga la un supradozaj. Tu faci cum crezi, dar eu nu as da ambele deodata. Si stiu ca citeam la un moment dat ca e bine sa insisti cateva zile cu acelasi medicament pentru a vedea daca intradevar functioneaza.

de scumpete de fetita (31.08.2009)
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui carinablanca parerea mea (neavizata) este ca nu ar fi chiar ok sa combini 2 medicamente care sunt utilizate in acelasi scop. Sa nu cumva sa aiba aceleasi ingrediente si sa se ajunga la un supradozaj. Tu faci cum crezi, dar eu nu as da ambele deodata. Si stiu ca citeam la un moment dat ca e bine sa insisti cateva zile cu acelasi medicament pentru a vedea daca intradevar functioneaza. ![]() de scumpete de fetita (31.08.2009) |
I-am dat 3 zile bonisan si a fost ok pana ieri. Oricum nu e prea neagra situatia ca de dormit doarme tot toata noaptea doar ca adoarme mai greu si se frichineste in somn. Nu au aceleasi ingredianete(tocmai d-aia m-am gandit sa le combin si parca mai citisem c-o face cineva Monica?! bonisanul e din ulei de marar).
Elle, multumesc de modificari

.Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
NelaM spune:
Aida, ca fain ca ti-a ras Eric in hohote. Abia o astept si eu pe Ana sa ma surprinda cu un ras, pana una alta imi trage zambete cu generozitate. Vaaai, si mi-am adus aminte ca am vazut pozele azi noapte... zici ca trage la plug Eric, asa doarme dus!
Si ca tot veni vorba de poze, mi-a placut tare papusicul Monicai Dicut... ce frumusete are mama acolo! 
Sa nu mai vorbesc de Bruce al Iulikai, care de la mama are buzitele si barbia tare fine, e un frumos foc!
Bineinteles ca am admirat flacaii Dianei. Din succesiune pozeleor mi-a putut da seama foarte bine cum a crescut Nicjolas puitul de om. Si Peter e o dulceata!
Ti-am admirat fetitele, Monique. Niste frumoase. A mare mi se pare o impusca cruci, din poze, dar poate mi se pare numai. 
Vik, felicitari pentru filmul vazut de la cap la coada... uite ca incet incet ne revenim la un program mai uman. 
Am explicat Carinei cu linkul de poze la semnatura, poate te ajuta si pe tine.
Noi suntem home alone, tati a plecat la o nunta in China, dintre un roman si o chinezoaica. Ambii prieteni buni de-ai mei, eu pe el il cunosc mai bine. Ce ciuda imi e ca nu am putut merge si noi (din cauza pasaportului Anei)...
Si ce frumos s-a imbracat sotiorul meu, demult nu l-am mai vazut aranjat la patru ace, cu crava si costum...
Ma gandeam sa na facem un facial, noi de noi fetele (a se citi sa ii dau Anei cu cremuta pe la sprancene, sa i se inmoaie zona aceea, ca mi se pare cam galbena
). Prind momentul cand doarme sa fac operatiunea "crema". O pandesc sa adoarma acum. ![]()
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
4mykids spune:
Nela,multumim si noi ne bucuram ca m scapat cu bine chiar daca e mai putin de o luna pana la al doilea
.Wow...mi-as dori sa vad si eu o nunta min China, si cred ca cineva sa reindragostit de un tati 
.Pupici multi ..
Noi azi cred ca o tulim un pic afara ca este absolut superb dar asta dupa programul adminstrativ din casa
.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
NelaM spune:
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Ana, nu vrea suzetica deloc. De cate ori incerc, o mananca / roade in loc sa suga, si face ca si cum ar da sa vomite, insa azi mi-a si vomitat.
Eu ma gandeam sa ii dau suzeta pentru ca isi baga des pumnuletul in gurita si nu mi se pare idienic, prefer sa ii dau suzeta in cazul asta. Insa nu ma inteleg cu ea deloc. Am incercat si cand e linistita, si cand e satula,, nimic. Si mai nou am observat ca ii curg bale. Sper ca e normal.
Fetelor, unde ati disparut toate?
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
4mykids spune:
Nela ,sper sa reusesti dar sincera sa fiu nu prea cred,Isabella la inceput cat o lua pt 10 sec cel putin o sugea ,acu face cum face Ana o molfaie in gura,si cateodata chiar isi face greata,eu nu cred ca o va lua vreodata si am incercat si diverse modele.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
NelaM spune:
| citat din mesajul lui 4mykids Nela ,sper sa reusesti dar sincera sa fiu nu prea cred,Isabella la inceput cat o lua pt 10 sec cel putin o sugea ,acu face cum face Ana o molfaie in gura,si cateodata chiar isi face greata,eu nu cred ca o va lua vreodata si am incercat si diverse modele. Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)FETELE MELE DRAGI! |
Da Claudia, cred ca ai dreptate, ma chinui degeaba, din cate vad. L-am rugat si eu pe sotul sa mai ia doua tipuri, daca nici asa nu merge, ma las pagubasa.
Intre timp i-am facut baie Anei si sper sa doarma in curand, ca e un pic cam agitata.
Distractie placuta la plimbarica! Sa faceti poze,

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana,
NelaM spune:
| citat din mesajul lui daciana.ilie fetelor, noi ne apropiem de 2 luni si implicit de vaccin - voi ati facut toate vaccinul/ aveti de gand sa-l faceti? de la stat sau alt producator? daci mamica fericita de "galusca" |
Daci, noi o sa le facem. Nu cunosc nici macar asa, ca idee, ce producatori sunt de genul acesta. Merg pe mana recomandarii pediatrului.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana,