Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Nela nu am inteles eu expresia, nu am auzit niciodata dar oricum si asa ai nimerit-o. Intradevar Teodora e mai agitata seamana mai mult cu un baietel la comportament, se catara peste tot, e foarte independenta ea vrea sa faca totul singura. De exemplu afara nu vrea deloc sa o tin de mana, vrea sa mearga singura doar cand trecem strada imi da mana. Eu ma tot minunez cand vad copii care merg cuminti pe strada de mana cu parintii lor. De imbracat ce sa mai vorbim, cu greu o conving sa isi puna o fustita. Oricum Andreea pare sa fie o fire mult mai calma si rabdatoare sper sa fie mai feminina.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Monica, vei vedea cum se vor schimba lucrurile. Am cunoscut multe fetite baietoase care au descoperit la un moment dat clamitele, fustitele si altele asemenea si au devenit niste domnisoare dragute peste noapte. E pur si simplu vorba de temperament dar si de perioade diferite.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Monica, mamica de Dragos scump si frumusel. Ce mare a crescut! In fotografiile in care apareti impreuna, toata imaginea se estompeaza sub impresia ochilor vostri albastri.

_

Mergi la inceput

Ma scuzati ca am acaparat forum-ul. Imi dorm si mie baietii si am prins un moment la calculator, asa ca am deschis zagazurile si m-am lasat prada unei tastarnite acute.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seaa fete dragi,

am scris aseara un mesaj luuung si l-am pierdut. astazi v-am citit printre picaturi si nu stiu cat am mai reusit a retin.

mihaela cred ca mi-a scapat mesajul tau cu tetraciclina si oricum nu m-as fi suparat. daca imi spuneai ca nu e indicat, cred si eu ca nu e...de aceea dau sporadic. adik poate de 2-3 ori pe sp cand imi aduc aminte. pentru ca trebuie sa-l pun mereu la san nici nu mai apuc sa ma dau cu nimic.

dianace-mi plac mesajele tale. si am vazut filmuletele cu baietii si mi-au dat lacrimile. cel in care sunt ei doi, unul razand si unul cu suzeta m-a dat gata.

monica am vazut frumusete de baiat. si ce frumos rade si ce ochi superbi are. exact ca ai tai.

aiducule pp facutele lui Erik. ce rupe cu somnhu'. l-ai pus cumva la sapa/taiat lemne, chestii de gen?

sabina sper sa treaca repede pasa proasta a Erikai.

monikus ti-am vazut roscovanu' zambitor. ce scumpic e.

Dana si Luci intr-adevar rochita e frumoasa. ar mai trebui sa slabesc ceva ca sa arat prezentabila. dar oricum trebuie sa ma orientez spre ceva practic. cu siguranta voi defila cu sanii pe afara la botez. asa ca imi trebuie ceva cu anchior adanc sau nasturi.

daci m-am indragostit de pustiul tau. sa va traiasca si sa creasca mare si cuminte ca frumos e.

nela . imi par rau ca ramai acasa cand sotul se petrece...dar ce bine ca ai cu ce-ti umple timpul.

Sergiu pleaca 5 zile acasa luni ca si-a pierdut carnetul de conducere, asa ca sunt singura cu AIdan. mi-am propus o gramada: epilat, vopsit, cumparat costumatie botez, smotru ca pe 19 ne vin musafiri, plimbari in fiecare zi, dupa cum ne-am obisnuit.

si aucm sa va spun de noi: ieri i-am facut certificat de nastere. gata, e oficila de acum. am reuit si noi la 5 saptamani .

acum vreo 2 zile a inceput sa zambeasca....si azi l-am prins hilizindu-se la pereti. la mine inca nu e convins. o face, dar cred ca din inertie. inutil sa spun ca m-am topit.

am observat cum isi face singur dureri de vant, sau mai bine zis eu ca sunt o neindemanatica. uneori cand il pun la san se mai trage si isi ia cate o gura de aer, tusesete ca s-a innecat si apoi ii aud matzucile cum ghioraie si incepe sirena. imi trebuie vreo juma de ora sa=l linistesc, timp in care masa e ratata pentru ca el urla numai cand simte sfarcul langa gura. mi-am facut-o azi cu mana mea de cateva ori. in rest, mi-am promis ca nu mai adorm cu el pe piept. azi dimineata l-a gasit sergiu intre noi. nu vreau sa ma gandesc cum a coborat de pew mine. sper ca lin ca altfel ar fi urlat. dupa cum am spus, nu vreau sa ma gandesc cum pentru ca ma apuca panica.

azi l-am pus in wrap prin casa si mi-a dormit bine mersi in timp ce eu am gatit. si desi l-am pus bine, tot se cam largeste wrapul si ii ajunge capul intr-o parte. mai incerc.

angelli ce rau imi pare ca aveti o perioada nasoala. asa face si al meu. acum timpul de stat la sajn poate fi si mai putin de 5 minute. drept pentru care azi noapte m-a trezit si la 2 si la 4 si la 6. si pe la 4 facuse niste binoacle cand l-am pus in pat de nu am avut de ales decat sa-l iau in pat cu mine ca altfel nu as mai fi dormit vreo ora.

ma duc sa va mai citesc.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

indraznesc sa intru pe la voi ca am si eu un
puiut nascut pe 31 august
v-am citit de multe ori dar nu am scris deoarece
nu prea am timp
cu Clodute suntem in echipa la randunici de
martie aprilie 2008
am intrat sa va spun celor care ii hraniti pe
puiuti cu formula ca sunt niste biberoane speciale
anticolici
Dr. Brown s se numesc, poate va ajuta
va pup si numai bine!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

am gasit informatii bune despre gripa porcina www.babycentre.co.uk/swine-flu/" target="_blank">aici. s-a trezit...

Mergi la inceput

iulika ce-mi place de tine ca esti activa, mami. wow, deja vorbiti de diversificare. de fapt, de ce m-oi fi mirand, ca zboara timpul asta fantastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna seara dragele mele,
Eu sunt ca babuta din poveste un ochi rade si unul plange si am sa va spun si de ce.In cele doua sarcini pe care le-am avut am fost instruita ca copilului alaptat la san nu i trebuie nimic altceva(ma refer la primele 4 luni)ca daca i se va da suzeta sau biberon exista riscul sa nu mai manace la san...pai de ce nimeni nu mi-a zis ca daca manaca numai la san EXISTA RISCUL SA NU ACCEPTE BIBERONUL!!!deci sunt disperata, i-am cumparat alt tip de biberone,m-am muls azi si dupa 4 ore de somn sa trzit rupta de foame,i-am dat biberonul si urla ca din gura de sarpe incerca sa manace dar Isabella NU STIE SA SUGA DIN BIBERON,il molfaie la fel ca si pe suzeta,am pus-o la san sa manance cu gandul ca i e prea foame sa incerc experiente noi si la jumate am pus-o la ragait, si i-am dat iar biberonul si iar scandal monstru.Concluzia este ca eu nu pot pleca nicaieri fara ea ca va fi lesinata de foame,spuneti-mi dragele mele ca v-ati lovit de asa ceva si ca mai tarziu a accepat sticla...mi-e groaza sa ma gandesc ce se intampla cand se termina laptele .
Iar fericirea din celalalt ochi este de la RASUL IN HOHOTE pentru prima data azi,l-am si inregistrat pe telefon, m-am topit toata
Maria, ce imi place cum ti-ai organizat timpul pe saptaman viitoare,inseamna ca ti-ai intrat in ritmul normal..vreau si eu poze cu Aidan razand..
Nela de curiozitate vreu sa stiu daca tu ai incercat biberonul la Ana ,ca parca ai zis si tu ca mesteca suzeta...

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

vesti de la gugu ..

"am un baietel pe care il cheama Alex. S'a nascut luni, 26 oct. la 18,20, 3940gr, apgar 10. "

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Gugu, bun venit pt bb Alex, sa creasca sanatos, voios, istet si norocos, sa va aduca multe bucurii si sa va umple vietile de fericire!!! Asteptam pozeee!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Adi, multumesc pentru urari si pentru mesaje. Si mosorelul meu cel mic iubeste suzeta. Uneori lasa sanul ca sa-i dau suzeta sa adoarma. Cred ca are o mai mare nevoie de a suge decat a avut fratele lui.

_

Biaz, cred ca bb no. 2 sunt mai dependenti de suzeta pt ca au nevoie sa isi gaseasca linistea, cam greu cu un frate/sora ce striga, se joaca sau tranteste diverse in preajma .

Si noi avem un ochi curgator si lipicios. E doar un fluid galbui care sa intareste intr-o crusta. Il curat cu niste servetele umede speciale pt ochi si astept sa treaca...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput