Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Fetelor, intrebare urgenta...are ceva daca ieri am facut vaccinul si i-as face gauri in urechi astazi, ma refer din punc de vedere medical?As vrea sa merg sa i fac de este intr-un alt oras si nu stiu daca sa ma trambalez pana acolo sau nu??????

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

eu stiam ca o luna dupa vaccin nu ai voie sa intepi deloc copilul
nici gauri in urechi
asa mi-a spus si la alexia si la fel mi-a spus si acum la calin

FETELE MELE DRAGI!

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Monique, sper sa luati in greutate de acum incolo si sa nu fie nici o problema. Oricum, eu nu vad o problema in a da supliment unui copil daca nu se satura. Eu nu o sa stau pe ganduri daca va fi cazul. La cat de stresant e uneori cu un copil mic, e normal sa nu ai lapte cat ai vrea. Si eu ma panichez acum daca nu se satura dar deocamdata nu sunt probleme. In orice caz, daca va fi nevoie ii voi da supliment fara discutii si fara vreun repros mie. Multa sanatate.

Claudia ce bebe cuminte ai. Bine ca doarme si o lasa si pe mami sa se odihneasca.

La multi ani Panda pt maine. Nu stiu ce zi va fi si maine si nu stiu daca imi va permite bebe sa intru deci iti urez de azi toate cele bune si copilasi sanatosi.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca
parerea mea (neavizata) este ca nu ar fi chiar ok sa combini 2 medicamente care sunt utilizate in acelasi scop. Sa nu cumva sa aiba aceleasi ingrediente si sa se ajunga la un supradozaj. Tu faci cum crezi, dar eu nu as da ambele deodata. Si stiu ca citeam la un moment dat ca e bine sa insisti cateva zile cu acelasi medicament pentru a vedea daca intradevar functioneaza.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

I-am dat 3 zile bonisan si a fost ok pana ieri. Oricum nu e prea neagra situatia ca de dormit doarme tot toata noaptea doar ca adoarme mai greu si se frichineste in somn. Nu au aceleasi ingredianete(tocmai d-aia m-am gandit sa le combin si parca mai citisem c-o face cineva Monica?! bonisanul e din ulei de marar).

Elle, multumesc de modificari.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

e ok, eu am intrebat pediatrul.
Noi ii dam sab simplex 12 picaturi de 3 ori pe zi (la 8 ore) si in plus ii dau si gripe (de regula seara ca sa o linisteasca si pt colicii de seara care). Gripe, bonisan sunt ambele pe baza de plante si au compozitie diferita de sab. Plus ca doar sab e medicament, gripe si bonisan sunt conform prpospectului suplimente alimentare.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Pe mine ma ia frica cand ma gandesc ca de luni raman singura cu urlatel. Sper sa fie ok.

Va doresc un weekend linistit tuturor si va transmit un .

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
BEBE

E o placere... O sa-ti astepti cu mare nerabdare sotul sa-l mai tina si el ca sa poti manca ce ai incalzit pt a n-a oara si n-ai reusit sa manaci.
E si frumos.Eu azi l-am lasat pt prima data singur cu mama pt o ora sa merg la dentist si asa dor imi era de el ... abia asteptam sa ajung acasa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Nela nu am inteles eu expresia, nu am auzit niciodata dar oricum si asa ai nimerit-o. Intradevar Teodora e mai agitata seamana mai mult cu un baietel la comportament, se catara peste tot, e foarte independenta ea vrea sa faca totul singura. De exemplu afara nu vrea deloc sa o tin de mana, vrea sa mearga singura doar cand trecem strada imi da mana. Eu ma tot minunez cand vad copii care merg cuminti pe strada de mana cu parintii lor. De imbracat ce sa mai vorbim, cu greu o conving sa isi puna o fustita. Oricum Andreea pare sa fie o fire mult mai calma si rabdatoare sper sa fie mai feminina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, dragele mele!
Am fugit prin forum dupa voi si nu am reusit sa citesc tot.
Raportam si noi zile agitate cu urlat cu sanul in gura dar si primele zambete, foarte rare fiindca e mai mult ocupat cu colicii si cu plansul.
As incerca sa raspund la cateva subiecte desi sunt in urma.
Refacerea dupa nastere: Luto si Raluk, fiti rezonabile. E totusi vorba e un eveniment major, cu schimbari raidcale pentru corp, fie ea vorba de nastere naturala sau de cezariana. Dupa cum spuneam la discutia despre cat de curand e bine sa avem un al doilea copil, timpul care trebuie sa treaca pentru a ne reveni complet se masoara in luni sau chiar ani. In plus, fiecare organism reactioneaza diferit. Unele se refac mai repede, altele mai greu. Mie, de exemplu, mi-a luat doi ani sa sca pde hemoroizi la primul copil . Acum nu mai am problema asta, in schimb am ceva problemute cu epiziotomia comparativ cu data trecuta. Si cu kg in plus.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Referitor la medicamente anticolici, medicul baietilor ne-a recomandat sa-i dam de trei ori pe zi un coktail de 4 mediacmente: Debridat, Sab Simplex, bonnisan si Gripe Water. N-am facut-o dar i-am dat alternativ Debridat(singurul care are ceva efect), Bonnisan (nu-i place deloc) si Sab Simplex. Gripe Water nu mi-a placut ca scrie ca e indulcit cu zahar. Oricum, mie nu mi se pare ca au prea mare efect.

_

Mergi la inceput

Adi, multumesc pentru urari si pentru mesaje. Si mosorelul meu cel mic iubeste suzeta. Uneori lasa sanul ca sa-i dau suzeta sa adoarma. Cred ca are o mai mare nevoie de a suge decat a avut fratele lui.

_

Mergi la inceput

Spovedania pe scurt:
-Spalam rufe cu detergent obisnuit, fara balsam; nu clatim in mod special, nu calcam (nu avem hobby-uri dintr-astea masochiste )
-Facem baita aproape zilnic cu scopul de balaceala, nu de spalat.
-Dormim pe burtica la mama dimineata de la 5-6 la 7 si in perioada asta reuseste sa eructeze de multe ori si sa scoata gaze pe toate partile.
-Nu avem wrap sau orice alte forme de purtat bebelusul si ne plimbam pe afara cuminti in carucior iar in casa stam mult timp intr-un leganel cu o forma foarte comoda, doar usor curbata. In rest, fac muschi la brate.
-Nu stiu cat a luat in greutate (si nici nu ma ingrijorez cu privire la asta).
-Nu stiu cat lapte papa si nici cat as putea sa storc din sani. Nu-mi cunosc deloc capacitatea de productie si nu pot sa fac planuri cincinale. Totusi, fiindca nu avem nici un fel de formula in casa si vine curand vremea sa ma intorc a serviciu, ma storc ocazional si mai pun la congelator cate 20-40 de ml odata. Marturisesc ca ma plictisesc repede de stors. Mi se pare o corvoada.

_

Mergi la inceput

Singura durere cu care am ramas in perioada asta sunt ochisorii lui care ii curg tare mult. Trebuie sa ii sterg de nenumarate ori pe zi.

_

Mergi la inceput