Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
carinablanca spune:
Am uitat ce vroiam sa mai spun: Nela eu zic sa insisti cu suzeta ca e mana cereasca mai ales noaptea cand se trezesc asa de plictiseala de multe ori si eu bag suzeta si mai doarme asa o ora sau chiar doua. Bine asta se intampla daca a papat bine la masa anterioara.
Si iubita mea o mai scuipa chiar si acum, mai ales seara cand avem orele de veghe (8-9) si asteptam baita si atunci e super yumy pumnul si ne facem ca vrem sa vomitam ![]()
Iulika distractie placuta!
de scumpete de fetita (31.08.2009)
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carinablanca La multe lunite Iris Teodora de Miha 74 Adam Joshua de adimercedes Sa fiti cuminti si papaciosi. Mai vreau sa spun ca am vazut bebei frumosi. este intradevar o odisee cu copii minunati. de scumpete de fetita (31.08.2009) |
Carinablanca,
. Noroc cu forumul, ca eu am uitat cu desavarsire (la ce zi am avut!!!)
."A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
angelli spune:
Adimercedes multumesc de raspuns, din cate vad programul tau este cam la fel din ora in ora, iar uneori sta si cate 3 ore la mine in brate, aseara am inceput la 20.00 si a terminat pe la ora 1.00 noaptea.bine, cu tot cu plansete, brate, regurgitat, schimbat, regurgitat iar schimbat etc.
Suzeta cumpara Adi in fiecare zi alt model, nu, mami e mai buna.
Mamasi pisa wrapul sta foarte bine, in cuier, incerc intr-o zi in care sunt mai lucida ca in momentul asta trebuie sa ma plimbe pe mine cineva in wrap.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
Danuta1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
I-am dat 3 zile bonisan si a fost ok pana ieri. Oricum nu e prea neagra situatia ca de dormit doarme tot toata noaptea doar ca adoarme mai greu si se frichineste in somn. Nu au aceleasi ingredianete(tocmai d-aia m-am gandit sa le combin si parca mai citisem c-o face cineva Monica?! bonisanul e din ulei de marar). Elle, multumesc de modificari ![]() .Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
e ok, eu am intrebat pediatrul.
Noi ii dam sab simplex 12 picaturi de 3 ori pe zi (la 8 ore) si in plus ii dau si gripe (de regula seara ca sa o linisteasca si pt colicii de seara care). Gripe, bonisan sunt ambele pe baza de plante si au compozitie diferita de sab. Plus ca doar sab e medicament, gripe si bonisan sunt conform prpospectului suplimente alimentare.
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
Ellenuta spune:
buna mamici de dovlecei,
ati iesit azi afara? ce vreme super a fost .. am stat vreo 3 ore in parc.
ionika crestinare frumoasa si petrecere frumoasa sa aveti!
monica mami de atomix .. 
dana multumim de reteta. suna super .. o salvez!
diana ce scump e nicholas si ce ochisori frumosi are! ar fi bine sa-i ramana asa.
sabina multa sanatate Lisei.
monique multumesc mult ptr lamuriri. sper sa-i aleaga ceva frumos si nepompos nasa annei.
iulia eu am vazut ca anna raspunde mai bine la bonisan..
nela si eu o chinui pe anna cu suzeta .. dar n-o vrea si pace. o scuipa imediat .. i-o tin cu mana si se face ca vomita si renunt .. asta e, daca nu-i place, nu i-o dau ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
vesti de la gugu ..
"am un baietel pe care il cheama Alex. S'a nascut luni, 26 oct. la 18,20, 3940gr, apgar 10. "
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta vesti de la gugu .. "am un baietel pe care il cheama Alex. S'a nascut luni, 26 oct. la 18,20, 3940gr, apgar 10. " Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Felicitari gugu. Sa-ti traiasca sa fie cumintel si sa te bucuri de el.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREIBEBE
monique02 spune:
Nela a fost pediatrul, este OK doar ca tb sa ii pun centura ombilcala ca nu s-a retras inca ombilicul OK. Cu greutatea a zis sa o mai asam asa doua sapt chiar daca in ultimle 3 sapt a luat doar 210g adica jumate din cat trebuia si daca nu revine cu cresterea in greutate va trebui sa ii dau supliment. Adevarul e ca la mesele de la 7 si 10 seara am observat ca cantitatea de lapte la mine scade si Andreea a cam nervoasa, cel putin la 10 seara sta o cam ora la san si tot molfaie.
Teodora are ochii foarte mari si pupilele foarte mari si de aceea poate sa dea senzatia ca ar avea ptin strabism. Eu oricum mi-am propus sa o duc la oftalmolog cat de curand sa ii masoare distanta focala cu aparatul.
NelaM spune:
Monica, ma bucur ca sunt toate bune cu a Andreea. 
Eu cand am zis de Teodora ca impusca cruci m-am referit la faptul ca mi se pare o fetita energica, cu personalitate, pusa pe nazbatii. Nicidecum nu am sesizat ca ar avea putin strabism!
Apropo de forma ochilor, eu ca si copil am avut ochii foarte apropiati unul de celalalt, la limita inferioara a masuratorilor, si un pic de strabism, dar s-a corectat la varsta scolara.
Ai niste fetite superbe, amandoua, ti-am mai zis eu, sunt niste bomboane, sa le mananci si alta nu! 
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
4mykids spune:
Ne-am intors si noi de afara, a fost frumos soare dar destul de rece,pisoiul meu a dormit si doarme inca de vreo 3 ore..am mutat-o din scaunul de masina in carucior, apoi iar in scaun de masina , si din scaun de masina in leagan in casa si nici macar nu a clipit,
M-am muls si eu mai devreme de la un san sa-i dau din biberon cand se trezeste si apoi sanii, sa vad daca i vor placea noile biberone ..ca Aventul nu ne place..
Va dorim un weekend placut si le spunem si noi La Multi ani , sarbatoritilor la cat mai multe lunite si sa fie sanatosi.
IRIS TEODORA SI ADAM JOSHUA
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!