Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes AndreCluj, nu stiu la cate odisei esti sau ai fost sau vei fi inscrisa, dar stiu sigur ca faci parte dintr-a noastra si esti cu noi la clubul scutecelor. Asteptam pe Chiara scumpa la club, mezina noastra ! |
36+
Chiara Ada
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Marturisesc ca ma plictisesc repede de stors. |
Neata si multumim de raspuns, sustin si apalud remarca ta ca asa mi se intampla si mie...dupa 5 minute imi vine sa fug....tare si departe....
Pupam pe mami si cei 2 baieti nazdravani

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
cristina_ana spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Ieri Emma mi-a facut temperatura de 38,9. Nu avea nici un simptom de gripa/raceala, doar putini muci, dar cu astia ne confruntam de vreo luna zilnic. Si asa am tinut-o toata noaptea, cu temperatura peste 38. Acum vad ca a scazut la 37. In continuare nu tuseste, nu stranuta, e vesela, mananca. M-am speriat rau de tot, numai porcina aia o avem in minte. In cazul in care e gripa, nu inteleg cum a luat-o, ca de marti nu am mai scos-o din casa, si nici unul dintre noi nu e bolnav.
Nici nu stiu daca sa o duc la spital sau nu, mi-e frica rau de ce poate lua de pe acolo. Sper sa nu-i mai creasca temperatura si azi.
Va pupacesc pe toate!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
A, si nu va mai spun ca sunt plina de draci. Azi dimineata, pe la 8, cand noi inca mai dormeam, se trezeste Andrei si cum nu avea altceva de facut, a luat mopul, l-a inmuiat in wc si a facut "curatenie" prin toata casa.(baie, dormitor, sufragerie). Pe urma a venit vesel la mine sa-mi arate ce harnic a fost el!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
4mykids spune:
Cristina,Sanatate multa Emmei si va dorim sa nu fie ceva grav, din cate stiu eu virozele se manifesta cu temperaturi mari si fara alte simptome de raceala.
Luto,neata...cum e David si cum esti tu mami?ati inceput sa luati suzeta?
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
mary_07 spune:
Buna dimineata
Cristina,pupam nasucul Emmei si speram sa nu fie mai mult decat o mica temperatura..multa sanatate
Diana,ti-am vazut baietii...sunt adorabili amandoi
.
Sunteti o familie tare frumoasa si dupa fetele voastre parca se vede ca stati in America (sper sa nu te deranjeze remarca mea![]()
)..nush de ce mi se pare asa,dar e ca si cum v-ati "americanizat" (ce cuvant
am scos si eu)
Legat de voma si curs laptic din gurita sa stiti ca trec...Razvi nu a mai vomitat de f mult timp si nici nu ii mai curge laptic din gurita dupa ce-l pun jos.Crestem![]()
![]()
La Multi Ani Panda!!!!
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
biaz29 spune:
Buna dimineata!
Raportez una bucata fiu iesit sa faca ture cu bicicleta si una bucatica adormit cu suzica.
Adi, nu stiu ce sa zic cu suzeta. Nazdravanul meu cel mare e de obicei foarte linistit. Inainte de a-l naste pe cel mic, il rugam sa faca liniste ca sa pot dormi si eu o ora si se juca in camera lui fara nici o problema iar eu 

. Ehei... ce vremuri mai erau! ![]()
Luto, si eu trag de cateva ori si daca am stors cativa ml imi zic ca e suficient si data viitoare voi avea mai multa rabdare.
Iar data urmatoare uit ce mi-am zis.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Fetelor, citeam ce ziceati despre puseurile de crestere si mancatul la 2 ore. Pai nazdravanul meu are puseuri de crestere in fiecare zi. ![]()
![]()
Noi cand papam odata la doua ore, inseamna ca avem program. 

_
biaz29 spune:
cristina_ana, imi pare rau pentru puiuta ta. Sper sa nu fie nimc grav. Si noi ne chinuim cu mucisorii si il controlez destul de des sa nu faca febra. E tare aiurea perioada asta. Speram ca va trece fara probleme majore si fara ca vreun bebelus de la clubul nostru sa ia gripa asta uracioasa.
_
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana A, si nu va mai spun ca sunt plina de draci. Azi dimineata, pe la 8, cand noi inca mai dormeam, se trezeste Andrei si cum nu avea altceva de facut, a luat mopul, l-a inmuiat in wc si a facut "curatenie" prin toata casa.(baie, dormitor, sufragerie). Pe urma a venit vesel la mine sa-mi arate ce harnic a fost el! ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
asta da baiat

Multa sanatate Emmei

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David