Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
Claudia mie mi-a iesit faza cu biberonul,insista !!!!
Am fost ieri in parc si de foame ....simtea el ca e acelasi laptic bun....molfaia ceva acolo, intre a suge si a mesteca dar i-a iesit.
Nici David nu stie sa-l foloseasca....
Acum doarme pe canapea cu mami...dupa ce a facut caca juma de ora cu chiote si tipete.....si l-am schimbat de 4 ori 

Eu sunt bine doar ca am inceput sa iau anticonceptionalele de mai bine de o saptamana si azi m-a podidit sangele...o fi ciclu ? 

Ma simt groaznic cand sunt asa nestiutoare si habar nu am daca e bine sau nu.....Traiesc cu impresia ca ar trebui sa stiu niste lucruri asa firesti...iar eu sunt cu pluta 
Am zis sa ma bag repede sa notez in agenda cand am inceput sa iau pilule si data de azi sa vad daca mai mi se intampla.....ca sigur uit peste o saptamana doua.
Va pupam cu drag.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
Apropos de suzeta...ca ma tin sa va spun de cateva zile.
MULTUMESC KAWAICHAN !!!!!
Ea draguta m-a intrebat de care folosesc...de silicon sau latex...si eu omoram copilul cu alea de silicon...tari ca piatra....si mi-am amintit ca are David una de la bunica de la Braila
din latex .....si i-am dat-o si o molfaie...dar nu mereu...insa am mai mult succes clar.
Ii lasa doua gaurele mici pe botic dar macar sa o suga din cand in cand....
Nu va imaginati ca o ia zilnic....dar am inaintat oricum....
Perseverenta e cheia succesului ![]()
Tati cand mai incearca sa-i dea suzeta aceea "faina"...ii spune si cati bani a dat mami pe ele (ca vorba Claudiei mai sunt si cate doua 

) ca poate il impresioneaza dar nu tine
...e incapatanat ca masa ![]()
cristina_ana spune:
Multumesc mult fetelor! Vad ca Emma nu mai are febra deocamdata! O sa o tin sub urmarire si daca mai face iar, cred ca imi iau inima in dinti si o duc la spital.
Lucia, stai linistita ca si eu am sangerat cam la o saptamana dupa ce am inceput sa iau anticonceptionalele. Si sangerarea a tinut aproape o saptamana, dar nu a fost foarte mare cantitativ, dar nici putin. Pe urma s-a oprit si dupa doua zile iar am mai avut cateva picaturi. Nu cred ca e ciclu, pe prospect scrie ca e normal sa apara. Eu insa am alta problema. De cand iau porcariile astea, nu mai am chef de sex absolut deloc. Am incercat sa
de cateva ori, dar a fost oribil pentru mine. Nu mai simteam nici o placere, nimic. Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata. Eu chiar am deschis un subiect la femina intim si am intrebat daca e normal sa scada libidoul chiar asa, si cica e normal. Probabil o sa le opresc si imi pun sterilet luna viitoare.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Claudia, nici Emma mea nu vroia sa suga din biberon deloc. Dar intr-o zi am iesit cu colegii sotului la restaurant si mi-a fost rusine sa-mi scut tzatzele in fata lor, asa ca am insistat sa-i dau din biberon si de foame, pana la urma a acceptat sa suga.
)
POZE
cristina_ana spune:
Bia, dar oare doar de la muci ar putea sa faca febra asa de mare?
Mary, si eu stiam ca viroza nu prea se manifesta decat cu febra, de-asta si sunt asa de speriata! Desi la porcina asta stiam ca sunt multe simtome, nu doar temperatura.
)
POZE
lutoniana spune:
Cristina multam de raspuns 
Cu gripa porcina eu zic sa nu te sperii pentru ca nu e ceea ce vor ei sa para.
Este un subiect extrem de mediatizat. Nu se moare din asa ceva si simptomele sunt cu mult mai slabe decat la o raceala clasica de "cartier".
Citeam un articol cu cate milioane de vaccinuri s-au vandut in UK si acum marile concerne incearca sa ia asta ca pe un exemplu si sa continue marea imbogatire si in restul Europei.
Modalitatea de prezentare a stirilor face sa bage spaima in oameni dar nu e chiar asa, crede-ma. 
Daca mai are febra papusica si eu zic ca ar fi bine sa mergi sa o vada un dr. ca sa te linistesti.
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!
O pup dulce pe Emma si sper så nu fie nevoie så mergi la spital cu ea mami CRistina..
Brucu meu mai tuseste dar uneori cred ca se ineaca cu saliva cand sta culcat dar ma gandesc så nu fi racit cu toate ca mucisori nu are febra nici atat si de vioi nu mai spun
Manga cred ca esti tare fericita cand iti zambeste buziliciul Aidan 
..inseamna ca ai baiat mare de acum..

Claudia despre problema refuzului biberonului am vorbit si noi la una din intalnirile noastre..si erau vreo 2 mamici care se confruntau cu probleme de genul..Moasa spunea cu cat timpul e mai indelungat in care el suge doar tzitzi cu atat e mai greu så il inveti cu bibe..de aia ne recomanda( la mine nu a fost cazul ca el papa bibe de cand s-a nascut aproape) så ne mulgem si så ii dam si cu bine ca så se obisnuiasca..incet incet va accepta..
Acum nu stiu probabil sunt copii si copii..de ex al meu puteam så ii dau cu orice numai lapte så curgå
..a tras si la tzitzi pana nu a mai curs lapte..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Roxxy80 spune:
Salutare!!!!
Azi dau de baut pt ca printesa mea a facut 2 luni 

.
E cea mai frumoasa, scumpa, cuminte, dulce fetita din lume si o iubesc enorm.
Cristina, daca Emma mai face febra ar fi bine sa te duci sa o vada un doctor. Eventual du-te la o clinica particulara (Medlife) unde nu e f f aglomerat. Multa sanatate ii doresc. Ma gandesc ca totusi e putin ciudata sa faca febra doar de la cativa mucisori.
Fetelor, eu de o luna jumate insist cu suzeta si tot nu o ia cum trebuie, adica mai mult nu o ia. Credeam ca daca bea de la biberon va lua si suzeta. Stiu ca puii alaptati la san fac mofturi la suzeta, dar se pare ca nici Mariei nu-i place deloc. dar nu ma las, voi insista pana o sa o accepte. Mi-ar placea sa o tina macar afara ca sa nu inhaleze aer rece pe gurita.
Iulika29 spune:

La multi ani Maria!!La multi ani si multe lunite!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Roxxy80 spune:
Multumim mult
.
| Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29![]() ![]() ![]() La multi ani Maria!!La multi ani si multe lunite!! ![]() ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |