*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

OOO pe cine sarbatorim noi azi??????????
La multi ani, David, comoara mica! Sa ai parte de tot de e frumos si bun pe lumea asta, sa ii bucuri si sa te bucuri de parintii dragi pe care ii ai!! o familie frumoasa, frumoasa, frumoasa!!!!
Felicitari mamico pentru primul anisor al lui David! distractie placuta azi!!!aaa..incet cu bericica

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Desi sunt mamica de MARTIE 2009, sper sa nu va suparati ca am intrat sa va urez LA MULTI ANI sanatosi si frumosi pentru puiutii vostri!
Va invidiez ca sunteti asa de mari
De-abia astept sa creasca si piticul meu...noi mai avem 4 luni si...va ajungem din urma
Toate cele bune de la mamici de Martie-Aprilie!

Suntem in concurs
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

La multi ani, David! Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ai parte de mult noroc si fericire alaturi de parintii tai!

Asteptam cu nerabdare poze noi...

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetelor

M-am intristat foarte tare citind de micutul David al Leditiei , o cunosc virtual de la "leoaice" unde am activat si eu putin timp si m-am intristat din nou citind de Ralucutza. Imi pare tare rau , poate parerea unui alt dr?
Si totusi revin la ganduri mai bune pt ca azi este ZIUA DE NASTERE A LUI DAVLOVE! La multi ani cu multe bucurii, David, rivalul nostru de temut la gagicutze! Sa fii un baietel mereu primul in toate si

Hera ma bucur ca ati trecut cu bine de operatia mamei , sa aiba o recuperare usoara. Matusa mea a fost la un alt dr, din fericire!!! si i-a scos tumorile din gat (erau 2) cu o penseta, nu taindu-i gatul cum vroia primul dr !!!! A fost o interventie usoara, acum asteptam rezultatul pe la sfarsitul lunii.

Eu sunt un pic cam foarte ocupata pentru ca, sunt un pic cam foarte gospodina . Zilnic aspirator in toata casa, mai ales ca este atat de fericit Raphael sa alerge dupa el , la 2 zile spalat pe jos, cum ma duc in baie la tigare, mai spal chiuveta, randul urmator, cada si tot asa. Plus ca bucataresc zilnic ceva atat pt Raphael cat si pt noi...altceva, din cartea mea de bucate de care sunt atat de happy. Si asa mi-a venit ideea sa-mi fac un blog cu retete incercate de mine. Sunt inca in constructie cu blogul, dar sunt bine pusa pe treaba . Doamne, ce gospodina sunt ca nu ma mai recunosc . Am de muncit si la capitolul aspect fizic, pe care l-am cam neglijat in ultimul timp...m-am machiat doar cand am plecat in vizite . Tre sa gasesc calea de mijloc incat sa am timp si de look-ul meu...si ma declar o femeie si o mamica HAPPY
Pupici la mamici si ici pt gagicutzele noastre cele mai frumoase : Sofia, Ioana Si Zibe (ordinea este aleatorie )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am trimis PM catre roxanaz, cu rugamintea de a-mi da datele contului deschis pt Leditia (caci nici eu nu am timp sa urmaresc ce se scrie la "licurici") si iata ce raspuns am primit:

"buna Alina,
multumim pentru initiativa, dar deocamdata se pare ca diagnosticul de FC este infirmat. Leditia ii face azi lui David testele genetice pentru care sunt deja banuti deajuns, chiar prisosesc. asa ca pe moment nu mai este nevoie de ajutor in cazul acesta. daca, Doamne fereste, testele se vor dovedi pozitive totusi, vom deschide o campanie de ajutor oficiala.
dar pe moment suntem "on hold".
multumim inca odata pentru gestul frumos!

Roxana"

Ma bucur nespus pt infirmarea diagnosticului ingrozitor!
Doamne ajuta sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ce veste excelentaaa

Adita, multumim, sa-ti traiasca puiul si sa iti aduca numai bucurii.

Va multumesc muuult pt urari, e tare frumos sa citesti atatea cuvinte frumoase, m-ati facut sa simt intr-adevar ziua de azi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sudocream fff eficienta pentru asa ecav. Eu o folosesc atunci cand este cazul si ii trece in max 2 zile. Sanatate multa...

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Piciul meu s-a oparit rau la fundeata: e rosu si are bubite mici galbene din loc in loc. Ce crema/ulei e mai eficienta? E prima oara cand i se inpampla.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav LA MULTI ANI cu sanatate si multa intelegere alaturi de sotiorul tau iubit! Sunteti 4 frumosi!
Ginye imi pare rau pentru poponic! Cu crema de galbenele ai incercat?
Babyzapi pup o mamicuta tanara, frumoasa si harnica! Raphael e fericit cu asa mamicuta!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

mav
cu ocazia aniversarii zilei voastre de casnicie. La cati mai multi alturi de puiutzii vostrii dragi. Doamne ajuta!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra ce bine ca ai asa o mancacioasa mica! Ma bucur ca ai avut perioada asta si ajutoare! Cu servici, casa si 2 copilasi mici...numai usor nu poate sa-ti fie.
Olivia sta foarte bine Dav la greutate si inaltime! Tot inainte cu sanatate!
Hera muuulta sanatate mamicutei tale si recuperare cat mai rapida! Felicitari pentru primii pasi ai Lorenei!
Eli multa bafta la dentist! sensibil domeniu...si eu trebuie sa ajung de cand am nascut, dar inca n-am avut cum......deh, alaptez, trebuie sa stea cineva cu el...stii cum e..ai bani, n-ai timp si invers..
Anca

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput