*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Davidut, minune a parintilor tai, sa fii fericit si sanatos o viata intreaga!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumesc pt sugestii, fetelor! O sa incerc pt moment sudocrem(asta am in casa). Poate ne trece repede!

Azi e prima zi din viata de bb cand piciul nu vrea sa manance. A mancat putin mar, putina banana si putin iaurt. Dintisorii astia... Chestia e ca pana acum n-am avut probleme cand ne-au iesit dintisorii si acum....

Mav excelenta veste!

Babyzapi baga repede cu blogul. pt o mamica gospodina.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

David sa fii sanatos, fericit si implinit, sa continui sa uimesti intreaga noastra comunitate si sa o faci pe mami mereu mandra (si pe tati, evident).
Olivia sa iti traiasca minunea, sa il vezi mare mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani, David!! Ce poezie frumoasa ai primit de la Anca Sa cresti mare, sanatos si cuminte, s-o bucuri pe mami Olivia si sa ai parte de tot ce-i mai bun de la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

mav, da contul e deschis, se va inkide automat la 1 an dupa ce nu mai sunt miscari pe el ( desi la banca resp ma astept la orice duda)
caterinas, aaa, aia se face snif-snif in 20 de sec. iti dau datele unei mamici care tocmai a facut operatiunea ( ne ea, doctorul! ) unui copil de aproape 5 ani.da-mi pm cu o adresa de mess, mail ceva

noo, pana ajung eu la zi cu cititul, mai zboara vreo 15 capitole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Am vesti ff proaste...in seara aceasta am fost la medic pentru control...este o sarcina de 7 saptamani si o zi dar din pacate se pare ca este oprita din evolutie.Sunt tare tare necajita, amarata, chiar ma bucuram, de-abia asteptam sa ajung la eco sa vedem cum ii bate inimioara.Medicul mi-a zis sa raman acolo pentru chiuretaj dar nu am putut, ma doare sufletul, nu suport sa mai trec si prin asta acum .Am plans, plang si acum, nu vreau sa cred, nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva, nu vad de ce, cum, care este motivul?...sunt perfect sanatoasa...nu inteleg ce s-a intamplat.
Acasa sunt singura...nimeni nu ma asculta, nimeni nu ma intelege, Nick se uita la mine si tace iar Bianca parca mai rau ca niciodata trage de mine si cere numai in brate.
Off imi pare tare tare rau...rau ca s-a intamplat asta.Sa nu va suparati ca m-am descarcat aici...pe voi va am mai aproape si numai voi mamicilor puteti intelege mai bine.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

ia lasa tu parerea asta de-o parte si mai mergi la un medic.
sa o trag pe diana21 de maneca sa iti povesteasca patania ei?

haide, te rog muuuult, mai fugi la inca o parere.
abia daca si parerea nr2 este la fel, o sa te iau in brate sa imi plangi pe umar, altfel te imping de la spate sa mai speri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani fericiti de casnicie Mav !
Babyzapi te asteptam cu blogul si Raphaelu-frantuzelu'
Diana21, Paula la papucei are si 19 si 20 , la cizmulite 20 si abia mai intra pe picior ..cred ca depinde si de calapod .
Ca si kg. in farsit ma declar multumita , avea 8,800 kg zilele trecute deci pana la 1 an sper sa ajunga in jur de 9 kg cat am citit si ne-a zis si dr. ca ar trebui sa aibe (+/-) ..adica greutatea de la nastere x 3 .In ultimele luni tot cate 600 gr. a luat tinand cont ca ea in primele luni lua cate 250-300 gr. .

Despre antigripal eu sper sa mi-l fac cat de curand , din 2000 fac anual vaccinul si nu am avut probleme mai ales ca eram foarte bolnavicioasa inainte de 2000 (raceli, rosu in gat ...antibiotice, injectii brrrrr ).Ideea e sa nu-l faci daca esti putin racit pt. ca atunci apar tot felul de reactii adverse ;.Ca si marca am facut si vaxigrip si antigripalul de la Cantacuzino si inca unul olandez ... nu mai retin numele ..influvax cred)

ps.Ralukutzza mergi la inca un control la alt. dr/ecograf sa fi sigura .Doamne ajuta sa ne dai vesti bune !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

David

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Fetelor va multumesc inca o data de incurajari, cat ma bucur ca existati, chiar m-ati imbarbatat si mi-ati mai dat putere si ganduri pozitive
Spiridusule ...esti o scumpa.Am vorbit deja cu un alt ginecolog si merg la inca o parere lunea viitoare...sper sa fie bine si sa vedem samburelul bine sanatos.Sper sa aduc vesti bune.
Acum pe de alta parte mai vreau sa va interb ceva.Bianca de vreo 2 saptamani nu mai vrea sa manance lapticul de seara de dupa baita.Mananca super bine ziua, in medie 250 gr/masa de piure de fructe, piure legume, carnita, ou. La 17.30 de obicei orez cu lapte,paste cu lapte, papanasi,mamliguta cu br si sm etc...insa la culcare la ora 21.00 nu mai vrea pur si simplu nimic, cand vede biberonul cu lapte il ia si mi-l arunca din mana, se stramba, se smiorcaie si nu mananca nimic nimic...si cu toate astea doarme neinoarsa pana dimineata la 7.
Ar trebui sa o las asa nemancata sau sa o trezesc mai tarziu pe la 23.00 de ex si sa mai incerc sa ii dau sa manance???
Voi ati patit careva asa???

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am fost cu soata si ne-am vaccinat...Vaxigrip...deocamdata suntem ok
Astazi i-am pasat Sarei supita cu furculita si a mancat f bine...am pus si un pic miez de paine.S-a uitat ciudat la mine dupa prima inghititura, dar apoi i-a trecut.
Acum doarme de la 21.Am uitat sa va spun ca in ultimile 2 nopti s-a trezit pe la 1-2 plangand....de ce oare?Ii dau apica, o iau in brate si tot plange...azi noapte a adormit la mine in brate si am pus-o in patut, pana la 6:30 cand am luat-o cu noi in pat si a papat lapticul.Apoi a mai dormit pana la 9:20.Sper sa doarma bine in noaptea asta , sa nu se mai trezeasca!
Ralucutzza, tin pumnii pt. luni!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput