*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*
Raspunsuri - Pagina 13
anca_27 spune:

Cine oare, cine oare, a inceput marea catarare
Pe valiza din dotare; si era si-n deplasare... ![]()
Cine lumii a demostrat, cum se da el jos din pat?
Si diploma-a capatat, la intalnirea de alaptat?
Cine oare, cine oare?
Este Daviiiiiiid, nume mare,
De conducator - de regat israelian -,
Si suflete dragi ce-l sarbatoresc
Ca se facu UN AN!!!
La Multi Ani, David!

La Multi Ani, Alexandru Andrei de Ihotu si
Patricia Maria de LetyPaty

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Olivia26 spune:
Hera, ma bucur mult ca a reusit operatia, recuperare rapida mamei tale si sanatate multa, multa!
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Piciul meu s-a oparit rau la fundeata: e rosu si are bubite mici galbene din loc in loc. Ce crema/ulei e mai eficienta? E prima oara cand i se inpampla. |
incearca cu SUDOCREM. farmaciile sensiblu. sper sa fie in targoviste. daca nu , iti trimit eu una.

ralu- suntem alaturi de tine.
mav- pune un nr de cont, ceva.... eu n-am rabdare sa umblu pe la alte odisei sa citesc.
ii multumim lui DD ca noi, la cozonacei, nu am aviut probleme asa mari
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
anca_27 spune:
Oliv,
, noaptea noastra tot asa.... dar cum spune si Malinas, cred ca dintzocii de sus. Prinde si musca tot ce poate si scutura asa din cap ca si cateii. Daca-i bag ceva in gura ii mai lipseste maraiala ca-n rest are toate calitatile.
I-am dat de dimi CH9 si-i dau si diseara, mai dau cu Orajel, dar tareeee greeeeeeu ies, ce-o fi la aialalti?
Hera, si eu stau in cumpana si cu cutia sigilata pe masa... Mai ales acum, ca e-n `dureri` si e si perioada nasoala, parca mai gasesc putina putere sa-i mai dam inainte. Frica mea cea mare e, de fapt, c-o sa-i placa si ca renunta la alaptat. Eu as alapta-o si pana la 3 ani, dar nu chiar asa.... de 20 de ori pe zi ...
Dar azi cred c-o desfacem ca tb sa plec la cursuri de pe la 3 la 7-8, si cum nu vrea sa manance nimic, poate vrea sa bea laptic din sticluta (sau canitza cu cioc) de la daddy.
Gynie, la noi merge cu Bephanten, pt orice.
Inclusiv pt degetul meu ars aseara.
M-a palit pofta de clatite - si nu oridecare, am gasit pe net Pancakes a la Jamie Olivier - am facut, tigaia cu fund gros era in chiuveta, am folosit-o pe aia cu fund mai subtire, s-au ars, apoi nu s-au facut si-n tot procesul creatiei, am prins la un moment dat cu mana de tigaie sa intorc clatita...
Restul le-am facut cu o bucata de peste congelat in mana... si concluzia soatzei...`tot mai bune alea clasice`, da` le-am halit tot-tot, asa amarate si imbotite cum erau, si pufoase pe deasupra...
Ralu, sper si eu sa nu fi vazut bine medicul. Te imbratisez tare!
Micky-ea, mai bine spun de 2 ori decat niciodata
, imi place tare de tot noua ta freza. Esti asa de chic.
Ama, daca e cineva sa-si faca mea culpa, nu esti tu aceea. Esti un suflet prea bland si cald... Si pe mine m-a emotionat filmuletul pus de Mav... dar suntem oameni ... si nimic din ce e omenesc nu ne e strain...
Fuuuuuuuuug ca s-a trezit ...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Olivia26 spune:
Ancaaaaaa, m-ai terminaaaaat, m-ai dat gataaa
Pai tu esti talentata, nu gluma!!!! Sa stii ca eu inramez poezia de la tine, deja ma laud la toti cunoscutii cu ce poezie a primit David, e supeeeeeeeeer!

de
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI tuturor] sarbatoritilor de astazi, sa fie sanatosi, voiosi si norocosi!
Ralucutzza, mai cere si alta parere inainte sa faci chiuretajul!Si Sara aparea mai mica cu 1-2 saptamani, din cauza ca am ovulat tarziu...
Mai jos am pus cateva poze de acum 2 saptamani cand am nasit....unele sunt cu ochii inchisi...il certam pe fotograf...nu le-am vazut pe toate...sunt vreo 2000 si ceva 
http://family.webshots.com/album/575389630UATCxg
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
mav spune:
da, anca, e super dedicatia lui davidutu... ma incearca invidia, zau!
oliv, sa-ti traiasca, la multi ani fericiti!
azi am implinit 12 ani impreuna cu sotul. maine implinim 10 ani de casnicie. in afara ca acum suntem 4, eu mai grasa, el mai chel, tot ne sta bine impreuna www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">zic eu![]()
Mircea Andrei de Naty35
David de Olivia26
Alexandru Andrei de ihotu72
Patricia Maria de LetyPaty
Mami Fericita Non-Stop
perlute
aleinad.g spune:

La multi ani, David!

Sa cresti mare, iubit, sanatos si sa ai parte de multe bucurii alaturi de parintii tai! 

La multi ani, Alexandru Andrei de ihotu72 si Patricia Maria de LetyPaty!
Ralucutza, imi pare rau ca treci prin momente mai grele, DAAARRR, asa cum zic celelalte mamici, mai asteapta putin si mergi la alt control. Nici la Teodora nu s-a auzit inimioara la primul control, ba mai mult in afara de sacul embrionar nu se vedea nimic. Cu toate acestea doctorul mi-a zis ca e ok si ne-am vazut la 11 saptamani. 
Mav, imi pare tare rau de bebele de la licurici, dar spune-ne, te rog, mai concret ce putem sa facem.
Hera, tinem pumnii mamei in continuare. 
Mav, va doresc multi ani fericiti in familia voastra. 
Ginye, incearca cu bepanten, crema cu oxid de zinc, baneocin, betadina, bicarbonat. Eu le-am luat pe rand la un moment dat cand nu mai scapa de iritatie. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Olivia26 spune:
Ramo, mav, superbe poze.
Mav, sunteti tare potriviti toti 4, indraznesc sa spun ca mie imi pari chiar mai frumoasa acum, ai o sclipire aparte in privire
Muuuuulti, muuulti ani fericiti impreuna cu sanatate si bucurii!
de
Made in the Holy Land

Ramo2007 spune:
Mav, LA MULTI ANI!Sa fiti sanatosi, fericiti alaturi de cei 2 copii minunati...sa va iubiti mult!!!
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080