Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Sabina, sanatate multa Alexandrei.
eu stiu ce inseamna febra mare, din pacate suntem abonati , intr-o vreme david facea lunar febra pana la 40, o data chiar a ajuns la 41, am zis ca innebunesc. "norocul" meu e ca totusi raspunde bine la antitermice - pe care le tot rotesc (nu-i dau niciodata consecutiv acelasi medicament), nu plec nicaieri fara supozitoare si nurofen.
sanatate multa inca o data si felicitari pentru gemenute .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Multumesc. Asa am patit si eu cu Alexandra pana pe la varsta de 1 an si jumatate aproape, imi facea febra mare foarte foarte des. Am imunizat-o foarte bine cu septilin. Anul asta nu i-am mai dat si uite ca mi-a facut iar puseu mare de febra. Dupa ce termin cu tratamentul, o sa ii administrez din nou septilin.

Sabina 15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Fetele, am primit mai devreme o notificare de la CMU, despre gripa porcina. Am ziz sa va spun si voua.

Zic asa, ca daca venim in contact cu persoane care au virusul de gripa porcina, virusul ala se transmite pe urmatoarele cai: nas si gura. Trebuie spalate mainile frecvent, sa nu ducem mainile la nas si gura, si, cel mai important din documentul acela, zice ca virusul sta 2-3 zile in nas/gat pana prolifereaza si da boala in sine. Si o masura de combatere este sa facem gargara cu apa sarata caldutza de 1-2 ori pe zi, si de asemenea sa curatam bine nasul sui apoi cu un betisor de urechi inmuiat in apa cu sare caldutza sa stergem bine bine si narile. Tot de 1-2 ori pe zi. (Zic ei ca gargara asta cu apa sarata are intr-un fel acelasi efect cu tratamentul cu Tamiflu care il primesc cei bolnavi deja). De asemenea, de consumat multa vitamina C (citrice sau tablete) si zinc, pentru a accelera absobrtia. Si de baut lichide calde, care cica transporta virusul din gat in stomac, unde el nu mai poate supravietui.

Mi se par niste reguli simple, si pe care putem sa le urmam.

Ana 12+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

Salutare mamici:)

sunt si eu o viitoare mamica a unui puiut de 6 saptamani,am aflat fix de ziua sotului meu:) ; mi-am facut analizele care au iesit bine, mai putin un hematom care e si el prezent pe acolo, dar mi s-a spus ca e f mic si se reabsoarbe ,si iau un tratament.

Am calculat data posibila a nesterii si a rezultat 29 iunie 2009.

Va pup si va doresc o zi faina.

bine ai venit ioana
si eu tot pe 29.06-2010 am sa nasc
te pup

Mergi la inceput

buna dragutelor!
ieri nu prea mi-a mers net-ul si nu prea v-am mai scris
voiam sa va spun ca am reusit prin pile sa ajung la o alta doctorita foarte buna pe eco la care am fost azi de dimineata sa ma vada
s-a uitat impreuna cu alti doi doctori la eco trans pe care mi-o facea si mi-a spus ca inca nu se vede embrionul in uter
mi-a spus si dansa sa-mi fac si azi bhcg-ul sa vedem evolutia
primul bhcg l-am facut luni si azi am mai facut inca unul.
rezultatul de la primul imi vine azi la ora 16.00
nici nu stiu ce sa zic.....eu am un uter retrovers si sper ca din cauza asta nu se vede bine
doctorita m-a rechemat vineri la eco

ma rog la Dumnezeu sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Alesicoo, mie de regula imi placea iarna insa acum, de cind intervine instinctul de conservare, nu imi mai arde de nik la vederea zapezii - decit sa ma imbrac gros. Am dat o fuga pe la niste magazine insa inafara de o pereche de ciorapi cu burta nu am reusit sa imi iau nimic... Asa-s de lipsita de chef!!!
Cred ca e cam devreme pentru vazut sexul: piciorusele abia s-au finalizat de format si deci, nu se stie daca le desface de pe-acum... nuu:)?

Cris_09 nush ce sa spun, eu nu ma inviorez cu nimic.. doar cu apa pe fata, ca nu imi place dependenta fata de nimic, si probabil ca voi deveni dependenta de bebe. Insa azi... mi=am facut o pofta mai veche, de mai bine de o saptamina: aprox 100 - 150 ml de coca-cola; stiu ca nu e buna, si eu cred la fel insa... trebuia sa mi-o scot din cap. Mare succes la eco!!!

Andradap, ma bucur sa aud ca si decizia ta este aceeasi cu cea luata de mine precum si de marea parte a cunostintelor mele care sunt in stare sa decida pentru ele insele si pentru copiii lor.
In Iasi, cu atitea cazuri de AH1N1 foarte multe familii si=au luat din spital copiii pentru a-i ingriji la domiciliu, unde ii izoleaza evident si le ofera mai multa atentie. Sper ca deciziile luate sa fie cele corecte. Sincer, lucrind cu destul public ma gindeam preventiv sa imi montez o mascuta pe figura... Ce stii de imunitatea noastra, a gravidelor, e mai scazuta acum, in perioada asta? Sau suntem la fel?

Moni_or: succes mare, pumnii strinsi pentru tine!:)

T_Ioana bine ai revenit, ti-am simtit lipsa! Sa ai bafta multa la echo. In ce ma priveste, legat de biteste a decis medicul... a spus ca o sa il facem... Dar in ce consta, daca tot ai adus vorba? E test de singe sau e vb de o echo mai atenta? Nu am citit nimic despre testele astea~!

Sabina, imi pare rau pentru micuta voastra, sper sa se refaca repede! La ea este vorba numai despre o raceala, nu? Poate nu o fi virusul asta, al gripei sezoniere, ca am auzit ca asta da febra mare. Sanatate multa!

Ioana1234 bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara mesajele tale in timp real. Sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!

Anamaria, foarte interesante regulile acestea, unele logice cumva!:)

Crina iti doresc mult succes ca sarcina sa fie acolo unde trebuie, bine pozitionata si implantata in uter, doar medicii sa nu o vada deocamdata!

Pupici fetele si pe mai incolo.

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

fetele bafta multa la eco!!

Ioana, Moni, poate aflati si ce se ascunde in burtica..

Cris, eu beau un ceai dimineata ,m-am lasat de cafea de vreo 2 luni..nu ii mai suportam nici mirosul..

Ale, ne parasisi???

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mary, din teorie asa reiese ca gravida are imunitatea mai slaba. Dar, pot sa spun ca eu am ramas singura sanatoasa (cel putin fizic! ) din casa, la un moment dat. Timp de vreo luna s-au virozat pe rand: sotul, fiul, mama, tata, sora. Eu nu am avut nimic. Depinde asadar de fiecare organism in parte. Dar evident trebuie tinut cont si de "teorii" ca nu sunt scrise degeaba

AlinaBu tinem pumnii... sunt convinsa toate fetele sunt cu gandul la tine si se roaga sa iasa bine HCG-ul!

Fetele care va duceti azi la eco... abia astept sa veniti cu vestile bune!!! Haideti sa inseninati putin macar odiseea, ca afara e groaznic de inorat...

Ioana, bine ai venit. Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara aproape instant mesajele.

Crina, iti tinem si tie pumnii sa fie bebe bine, la locul lui

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna ziua!!!
Mediatizare asta depre gripa porcina pe mine ma lasa rece...e mult tam tam si nu am auzit unul sa iasa pe post si sa spuna exact de ce au murit atatia oameni sau care este modalitatea de tratare.Eu una nu am sa fac vaccin am sa incerc sa imi feresc familia cat pot de mult.
Taty ana am vazut ca esti galateanca de a mea Unde exact a fost un caz de gripa noua?
Cris eu beau INKA(bautura din cereale, foarte asemanatoare la gust cu cafeaua) dimineatza, nu sa ma inviorez ci de placerea gustului in amintirea cafelei.
Sabina felicitari pentru fetitze, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoase si sa vina la termen.Sanatate Alexandrei!!
Crina poate ai ovulat mai tarziu.Tinem pumnii sa fie bun rezultatul de azi
Cam atat am retinut....Am un copil plangacios cu explozie de masele
Andradap ce scump e Antonio cu "apa la avion", baiat curajos!!!Sanatate ii doresc!!

6+ CLARA ANDREEA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

buna dragutelor!
ieri nu prea mi-a mers net-ul si nu prea v-am mai scris
voiam sa va spun ca am reusit prin pile sa ajung la o alta doctorita foarte buna pe eco la care am fost azi de dimineata sa ma vada
s-a uitat impreuna cu alti doi doctori la eco trans pe care mi-o facea si mi-a spus ca inca nu se vede embrionul in uter
mi-a spus si dansa sa-mi fac si azi bhcg-ul sa vedem evolutia
primul bhcg l-am facut luni si azi am mai facut inca unul.
rezultatul de la primul imi vine azi la ora 16.00
nici nu stiu ce sa zic.....eu am un uter retrovers si sper ca din cauza asta nu se vede bine
doctorita m-a rechemat vineri la eco

ma rog la Dumnezeu sa fie bine

Crina, poate ai ovulat mai tarziu... poate sarcina e mai mica de 6 saptamani. si asteptam vesti bune

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

buna fetelor
mi-a venit analiza la bhcg si este mai mica de 0.1 ceea ce inseamna ca nu sunt gravida
am reusit si am obtinut si rezultatul ptr analiza de azi si e la fel
nu inteleg ciclul nu mi-a venit, testul a iesit pozitiv
astazi doctorita la eco mi-a vazut un chist pe ovarul drept si cam atat
nu stiu ce sa ma fac....

Mergi la inceput