Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mai_iun_2010/mai_iun_2010.jpg)
Cine-l vede pe copil cum creste?
Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:
"Vai, ce-a mai crescut!"
Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.
El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"
binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in
pantecele mamei sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si
infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil
care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai
si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si
binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Povestea mea... Povestea noastra...
Candva, in 2010 vom fi mamici fericite un grup de 76
![](gravida.gif)
Va fi o zi in luna Aprilie, anul Domnului 2010
- un
![](grup.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](surpriza.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
![](indragostita.gif)
dr. Elemel Nuraltay, Euroclinic
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
Va fi o zi in luna Mai, anul Domnului 2010
- un
![](grup.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
![](surpriza.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
dr. Magdalena Dorobantu, Spit. Panait Sarbu
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
Va fi o zi in luna Iunie, anul Domnului 2010
- un
![](grup.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](indragostita.gif)
dr. Alexandru Ciulcu, Spit. Cantacuzino
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](avion.gif)
dr. Celus Tarpan, Spit. Panait Sarbu
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
dr. Ion Ionut, Spit. Panait Sarbu
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](indragostita.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
Va fi o zi in lunaIulie, anul Domnului 2010
- un
![](grup.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
Asteptam si alte
![](gravida.gif)
User comun:mai_iun_2010
Adresa de mail comuna: mai_iun_2010@yahoo.com
user comun ptr poze pe www.webshots.com: mai_iun_2010
![](grup.gif)
![](grup.gif)
cami30
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Cinezee
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Link-uri utile:
www.desprecopii.com/info.asp?id=17" target="_blank">Conceperea unui copil sanatos (cu multumiri ptr DC)
![](floare.gif)
www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">Valori hCG
Calculator de ovulatie
www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">Calculul datei de nastere a
![](bebic.gif)
![](floare.gif)
www.in-gender.com/cs/forums/t/94345.aspx" target="_blank">Comparatie: bebelusi si fructe...
www.visembryo.com/baby/1.html" target="_blank">Fiecare saptamana de la fertilizare la nastere (cu multumiri ptr oana)
![](floare.gif)
Despre fertilitate (cu multumiri ptr doula)
![](floare.gif)
Feminitate (cu multumiri ptr doula)
![](floare.gif)
Masaj pt evitarea epiziotomiei
www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm" target="_blank">Mercurul din peste
www.betabase.info/" target="_blank">Evidenta valorilor beta pt sarcini cu un bebe, gemeni, tripleti etc
Ghid virtual pentru viitorii tatici
www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank"> Sarcina pe saptamani (Odiseea sarcinii in 40 de saptamani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=6" target="_blank"> Nasterea si sanatatea post-natala a mamei
www.ehd.org/" target="_blank">Poze, ecografii si explicatii medicale
Filmulete interesante:
www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc" target="_blank">In pantec 1; www.youtube.com/watch?v=eH7zjTft2FU" target="_blank">In pantec 2; www.youtube.com/watch?v=cY1vsuf2RJI" target="_blank">In pantec 3; www.youtube.com/watch?v=_4vl7D0ZcZQ" target="_blank">In pantec 4; www.youtube.com/watch?v=Y5M9opdkmkw" target="_blank">In pantec 5;
www.youtube.com/watch?v=qZT0bATQjxw" target="_blank">In pantec 6; www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A" target="_blank">In pantec 7; www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0" target="_blank">In pantec 8; www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU" target="_blank">In pantec 9; www.youtube.com/watch?v=fNTxvzZ-YWA" target="_blank">In pantec 10
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt...........luna 4= 14-18 sapt...........luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt...........luna 5= 19-22 sapt...........luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt...........luna 6= 23-27 sapt...........luna 9= 37-40 sapt.
![](cor.gif)
Sarbatoritele lunii NOIEMBRIE
10 noiembrie - anamariam 79
11 noiembrie - rosanne
18 noiembrie - discordia
26 noiembrie - nikolett2445
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Ioana5255 spune:
Bine v-am gasit la un nou capitol. Sa dea Dumnezeu sa fie numai cu vesti bune. Bun venit noilor gravidutze si sarcina usoara.
Sabina 15+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AlinaBu spune:
am facut la medlife si rezultatul l-am luat direct de la ei de pe site! astea sunt ?
< 3 mUI / ml Sarcina: 4 sapt.: 40-4480 mUI/ml 6 sapt.: 3700-84900 mUI/ml 8 sapt.:31100-184000 mUI/ml 9 sapt.:61200-152000 mUI/ml 10sapt.:22000-143000 mUI/ml 14sapt.:14300-75800 mUI/ml 16sapt.: 8800-54500 mUI/ml 18sapt.: 3900-49400 mUI/ml
intr-o parte apare 7953 mUI/ml si pe urma astea .. dar cine stie sa le citeasca ca eu habar nu am
Andra 7+
Rodul Iubirii:X
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaBu am facut la medlife si rezultatul l-am luat direct de la ei de pe site! astea sunt ? < 3 mUI / ml Sarcina: 4 sapt.: 40-4480 mUI/ml 6 sapt.: 3700-84900 mUI/ml 8 sapt.:31100-184000 mUI/ml 9 sapt.:61200-152000 mUI/ml 10sapt.:22000-143000 mUI/ml 14sapt.:14300-75800 mUI/ml 16sapt.: 8800-54500 mUI/ml 18sapt.: 3900-49400 mUI/ml intr-o parte apare 7953 mUI/ml si pe urma astea .. dar cine stie sa le citeasca ca eu habar nu am Andra ![]() Rodul Iubirii:X |
eu cred, ca te inscrii cu valorile la 6 saptamani.
Sabina
![](gravida.gif)
beluistef spune:
Buna fetelor,
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru pana se va deschide o odisee de iulie. Tocmai am facut un test de sarcina asta seara si mi-a iesit a doua liniuta destul de clara zic eu ( in primele 40 de secunde) AM pus o poza la profil personal in album.
CM mi-a intarziat, U.M 01 oct 2009 si am decis sa fac un test si a iesit si liniuta a doua, iar dupa calculatorul DC ar trebui sa a, DPN prin 11 iulie 2010.
Mai astept pana sambata si poate mai fac un test, dar zic ca atata timp cat nu-mi vine pana atunci este clar ca testul asta a fost bun.
O seara placuta la toate.-ici
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
AlinaBu sper din tot sufletul ca totul sa fie bine si sa ajungi cu bine la 40s
Le urez sarcina usoara si bebei sanatosi noilor venite...Va urez o seara placuta si sa ne auzim maine cu vesti bune
GEO 5+
moni_or spune:
Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si bebelusi sanatosi va doresc!
ANDRA, imi pare tare rau de ce ai patit, dar eu zic sa nu-ti pierzi speranta pana nu faci inca o eco. Din valorile pe care le zici tu vad ca te incadrezi pe la 6-7 sapt., poate ai avut ovulatie mai tarzie si nici nu a fost prea performant ecograful si de asta nu s-a vazut activitatea cardiaca. Daca e conectat la plasma nu inseamna nimic, nu inseamna neaparat ca e performant. Eu nu inteleg de ce nu ti-a facut si o endovaginala. Ca mie cand am fost la 6 sapt. si 4 zile mi-a facut prima data eco abdominala, insa nu s-a vazut inimioara si atunci mi-a facut endovaginala si acolo s-a vazut clar. Nu te panica, te rog frumos, ai incredere in Dumnezeu si fa-ti maine inca o eco
KITZY, TT-ul nu este obligatoriu nici peste 30 de ani, nu exista niciun test obligatoriu, eu mor cand vad cum isi mint unii doctori pacientii.
ANDRADA, multa sanatate puiutului Antonio! Esti medic cumva? Ca vad ca te pricepi la jargonul medical. Eu ma bucur sa avem cat mai multe doctorite printre noi, macar vom fi mai bine informate si vom putea afla pareri pertinente.
ALE, a pus Mary parca un articol f. interesant despre gripa porcina pe mailul comun.
Parerea mea personala e ca toata isteria asta cu gripa porcina e manipulare de ultima speta a maselor, ca sa creeze izolare, neincredere, teama si suspiciune, pentru ca atmosfera asta ar servi de minune ulterior unor scopuri de politica internationala. Dar ma rog, nu e aici locul sa-mi expun teoria, v-am spus eu ca sufar de neincredere acuta in institutii.
BELUISTEF, felicitari, ce mamica curajoasa, vad ca mai ai doua comori acasa!
CRIS, cum a fost la eco?
Eu merg miercuri la control, abia astept sa-mi vad puiutul si sa-mi spuna ca e bine si a crescut.
Noapte buna tuturor!
Monica, mami de Luca Andrei si
10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si bebelusi sanatosi va doresc! BELUISTEF, felicitari, ce mamica curajoasa, vad ca mai ai doua comori acasa! ![]() CRIS, cum a fost la eco? Eu merg miercuri la control, abia astept sa-mi vad puiutul si sa-mi spuna ca e bine si a crescut. Noapte buna tuturor! Monica, mami de ![]() ![]() Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
Ne mai doream inca unul si Domnul ni l-a dat, si cum am doua binecuvantari mai vrem inca una ( fiecare bebelus este o binecuvantare si vine cu o binecuvantare, depinde cum este privita de catre parinti).
Este destul de greu in ziua de astazi, dar amvem inceredere in Domnul ca el ne da izbanda in toate.
Mult succes la eco si sa fie totul bine.
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
softurela spune:
Adina dar ti-a facut eco abdominala ?
Probabil el se astepta sa vada destul de multe, avand in vedere ca teoretic erai in 8 saptamani.
Dar in realitate erau aproape 7. Si o saptamana la varsta asta de sarcina conteaza extrem de mult.
O sa fie bine, ai sa vezi.
Am reusit sa vad si eu pozele cu voi. Macar acum stiu cu cine vorbesc :).
Bineinteles ca cel mai mult m-au impresionat cele cu copii. Copii dau viata fotografiei.
Sa va traiasca si bebe sanatos la toate mamicile!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
maitreyi spune:
monica (Ayla) nu poate intra...inca...si m-a rugat sa va multumesc pt sustinere
------- mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
zuzulici spune:
Buna dimineata burtici!
Pentru Ayla: imi pare foarte rau pentru pierderea sarcinii. Multa sanatate si putere pentru mai departe.
Nu am mai scris demult dar incerc sa va citesc din urma. In seara aceasta a trebuit sa sar un capitol intreg ca sa apuc sa scriu.
Sarcini la termen si bebei sanatosi pentru noile mamici.
Felicitari mamicilor care si-au vazut bebelusi si au ascultat inimioarele!
Referitor la alaptat: am alaptat-o pe Maria pana in a 6 saptamana de sarcina cu bebe 2, ea avand 1 an si 3 luni atunci, si probabil as mai fii alaptat-o daca nu ramaneam. Insa de atunci nu ma mai trezesc sa alaptez ci ca sa ma duc la baie. Imi pare rau uneori ca nu o mai alaptez,mai ales ca nu vrea lapte la biberon/cana sa bea, dar acum se odihneste noaptea mai bine , plus ca devenise constienta de rolul sanului.
Faza tare e ca atunci cand se joaca cu papuselele si le pune singura la san ca sa le dea sa manance, dupa care mi le da si mie sa le hranesc.
Pe mine una sanii chair nu prea ma dor, banuiesc ca este din cauza alaptatului...si dupa o luna de la intarcat tot mai am lapte.
Stiu ca am citit undeva ca poti alapta pana in luna a 5 de sarcina.
si de alunita de 9+
Alunita lu' mamica