Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata T_ioana , tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco
neata vivela, da asa ma gandeam si eu in privinta sexului ca e mult prea devreme

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ana Maria eu am vazut aseara la Tv ca ziceau de 3000-6000 de morti...deci e clar..nu e hotaratcred k de asta a si demisionat,k se se gandeasca mai bn la cifra..hai sa nu ne panicam,si sa incercam sa ne protejam cum putem..

http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo 14 s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Am modificat sarbatoritele lunii in curs. Daca mai sunt fete care se serbeaza in noiembrie si nu au data nasterii trecuta in listuta sa dea o strigar.

Sunt Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

noi am avut o noapte alba cum demult nu am mai avut. Fii-mea a facut febra mare, aproape 40, abia am reusit sa i-o scad, pana la urma cu sosete cu otet, delira micuta zicea ca rasare ssoarele, avea frisoane. Acum e bine, canta prin casa, e sub antitermice. Sper sa vina pediatra azi sa o vada, ca ii daduse un gand sa o aduc la spital, ori eu nici nu ma gandesc sa duc copilul in focare de infectie.
Cum bine stiti dimineata trebuia sa ma duc la medic, dupa ce ma trezisem cu chiu cu vai, ma aranjasem, toate alea, ma suna de la spital ca dr mea intra intr-o nastere de urgenta si ne vedem vineri. Intr-un fel am rasuflat usurata, ca nu mai puteam de oboseala. Asa ca am dormit pana la 11, cand m-am trezit cu o durere de cap groaznica.
Andra multumesc de informatii, ceva in gen citisem si eu. Mai nasol cu cea de a doua problema, diagnosticul este suspiciune insertie velamentoasa, de urmarit. Este doar la unul dintre copii, la cea mica. Din pacate pre amult nu se poate interveni, se poate doar urmari ecografic si sa ii tina pana la punctul maxim, cand nu se mai poate sa ii scoata. Ma bucur, ca Antonio se simte mai bine. E bine ca accepta branula, a mea face ca toate alea, o singura data a fost nevoie si a plans mititica pana la epuizare.
Legat de vaccin, tocmai acum imi zicea bona, ca pe fi-su l-au anuntat ieri la scoala ca de azi incepe sa ii vaccineze. SI ea s-a revoltat, ca de ce nu au informat parintii. Sper totusi, sa fie cu capul pe umeri si sa nu accepte vaccinarea copilului. Este o isterie in masa. Azi citeam in libertatea, ca ieri au venit la Matei Bals 100 de oameni la camera de garda si 65% din ei aveau o gripa obisnuita. Deja m-am saturat de tot circul asta.

Va doresc o zi usoara.

Sabina 15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna fetele !

Ioana ma bucur ca ati scapat de febra si puiul se simte mai bine, intradevar cand iti vezi copilasul suferind ai face orice orice sa-i fie bine..

Andra sanatate lui Antonio !

Cusa si eu am avut pb mari mari cu durerile de urechi !!! ajunsesem sa am otita la ambele in acelasi timp si un furuncul intr-una ..deci imagineaza-ti..imi venea sa urlu !!!
ce poti face cat de cat pana la medicamentatie..noaptea se trezea sotul (eu nu eram in stare) si-mi toca ceapa fin fin pe razatoarea fina, o punea intr-un tifon a.i sa dai voie cat de cat sucului de capa sa iasa prin tifon si mi-l puneam in ureche...stiu ca miroase.. dar face fooooarte bine..cand chiar nu mai rezisti...functioneaza..si uleiul de masline sau obisnuit, caldut, puse cateva picaturi in ureche..incearca si tu..

Alina tin pumnii sa iasa bine rezulatele la eco !!!!

Sabina gemene !!!! woooww ce frumoooossss !!!! ma sperii putin..mie mi-a zis ca o sa am baietel la eco de 12 sapt, am ales si numele...mda..deci e f probabil sa se schimbe sit acum la eco de 15...vineri... ???

pup all !!!

fericita 15+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Sabina, cred ca nu am citit eu cu atentie mesajul tau de ieri, sau nu ai specificat tu exact ce e cu a doua problemuta. Oricum, sunt convinsa ca una peste alta va fi bine...

Ioana, tinem pumnii si pt. tine azi la eco!!! Sa vii cu vesti bune!

Fetelor, ce ziceti? S-a deschis odiseea de iulie-august 2010. Eu le-am felicitat deja aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144550

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

OOOO,suntem multe burtici care merg azi la eco...Ioana,Alina si voi aveti emotii?Eu deja numar orele ramase

http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo 14 s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

off fetelor mi-e frica tare cu gripa asta noua ca lucrez la banca cu publicul si va dati seama ca intru in contact cu tot felul de oameni care tusesc,stranuta etc...plus ca la serviciu la barbatemiu s-a confirmat un caz de gripa noua insa nu dezinfecteaza cu nimic pt ca se considera ca un caz nu-i problema....sper sa ma fereasca DD de boala asta...

pup burticile

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sabina, sanatate multa Alexandrei.
eu stiu ce inseamna febra mare, din pacate suntem abonati , intr-o vreme david facea lunar febra pana la 40, o data chiar a ajuns la 41, am zis ca innebunesc. "norocul" meu e ca totusi raspunde bine la antitermice - pe care le tot rotesc (nu-i dau niciodata consecutiv acelasi medicament), nu plec nicaieri fara supozitoare si nurofen.
sanatate multa inca o data si felicitari pentru gemenute .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Salutare mamici:)

sunt si eu o viitoare mamica a unui puiut de 6 saptamani,am aflat fix de ziua sotului meu:) ; mi-am facut analizele care au iesit bine, mai putin un hematom care e si el prezent pe acolo, dar mi s-a spus ca e f mic si se reabsoarbe ,si iau un tratament.

Am calculat data posibila a nesterii si a rezultat 29 iunie 2009.

Va pup si va doresc o zi faina.

Mergi la inceput