Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
cris_09 spune:
Fetele asta e un site pe care l-am gasit cu referire la gripa porcina, http://www.pentruviatacluj.ro/articole-si-scrisori/35-noutati-despre-gripa-porcina-si-vaccinarea-impotriva-gripei-porcine site care mi-a intarit convingerea de a nu ma vaccina.De la Tv am vazut k vor vaccina decat adulti,copii din ianuarie,probabil ca sa vada in ce masura apar reactiile adverse la persoanele mature,care au sistemul imunitar mai bn dezvoltat.Asadar daca nu vaccineaza copii,probabil nici femeile gravide;deci clar e ceva in neregula.In fine,eu oricum sunt somera,asa ca voi sta mai mult in casa,lucru care ma fereste de gripa...sezoniera...porcina..cum o fi...Sanatate va urez
http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo
14 s+
aleesicoo spune:
andra si la mine dr. din spital au spus ca nu vor face acest vaccin ca nu vor sa fie cobai... au zis sa faca mai intai ministrii si cei din Guvern si sa vedem cum evolueaza dupa
asa creste bebicu
9+

M&M spune:
Ale, nu stiu daca la 9 saptamani se poate vedea sexul, dar cred ca totusi e un pic cam devreme sa se vada.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
andradap spune:
Aleesicoo, uite un site pe care gasesti un tabel cu probabilitatile "predictiei" sexului la diverse varste ale sarcinii. Dupa cum vei vedea, la o sarcina de 11 saptamani, acuratetea este de 34%. Asa ca la 9 saptamani... e mult prea devreme. Dar, nu mai sunt decat 3 saptamani si vei avea o siguranta mai mare...
http://www.baby2see.com/gender/study_ultrasound.html
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
beluistef spune:
Buna fetelor si de la mine.
Felicitari celor care-si vad azi bebelasii la eco si sa veniti cu vesti.
fetele
4+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
aleesicoo spune:
cristina, andra, asa am citit si eu pe alte siteuri.....cu toate ca imi era cam greu sa cred ca iti poate spune atat de devreme sexul
andra ms de site
asa creste bebicu
9+

NicoletaB spune:
cris- eu beau cafea decofeinizata, iar de la o vreme nimic
dimineata 2 lamai stoarse + apa
6+
T_Ioana spune:
Ziua buna burtici dragi!
Va mai amintiti de noi
?
Din pacate nu reusesc in ultimul timp nici sa va citesc (vad ca m-au depasit deja vreo 3 capitole) cu atat mai putin sa scriu.
Vreau sa-i spun Monicai(Ayla) ca imi pare tare tare rau pentru pierderea ei si sper sa ii dea Dumnezeu putere sa treaca si peste aceasta incercare
. Fie ca cei doi ingerasi sa te vegheze din ceruri
.
Eu sunt mai mult decat ok, nici n-as zice ca sunt insarcinata daca n-ar fi sanii mariti, burtica destul de vizibila si pofta de mancare pantagruelica (am pus deja 2,5 kg
) plus un pp/noapte, chestie car em adispera!!!
Trebuia sa merg luni la echo dar a interent ceva si am amanat pt vineri. Sper sa fie totul perfect, facem masurare de pliu nucal si toate masuratorile specifice si abia astept sa-l vad pe bb si sa ma cnving ca totul e ok cu el....cine stie, poate ne spune si sexul![]()
Pietenele mele gravidute ma inebunesc sa fac dublu test dar nu ma incanta deloc ideea...o sa fac echo si mai vedem apoi!
Sanatate multa tuturor si nu ma scoateti din listuta ca sunt cu voi (cel putin sufleteste
)
Ioana
12+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
anamariam79 spune:
Neatza burtici.
O cafeluta sau un ceai cald si de la mine. Tinem pumnii la burticile care-si vad azi bebeii.
Pe mine m-a sunat sotul de dimineatza, nici nu ajunsesem bine la birou, ca a anuntat Cercel ca la anu' vor fi 20.000 de morti de la gripa asta porcina numai in Romania. Eu parca nu as crede asa ceva. Doamne fereste. Cred ca de maine circul cu masca in metrou. Deja la firma de alaturi a aparut cineva cu masca. Ei, si daca se uita lumea la urs, o sa-mi pun si ecuson cu ecografia, da? Oricum vaccin nu imi fac, nici pe ala de gripa normala nu il fac, desi in anii anterior l-am facut. Acum e alta poveste, nu stiu ce efecte poate sa aiba. Dar sa nu ne stresam. 
Ana
12+
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
Vivela spune:
neata
of, nebunie mare cu gripa asta, si mai ales cu vaccinul
. cred ca se exagereaza mult, asa cum s-a exagerat si cu gripa aviara, cand ne faceau astia de la TV tot felul de scenarii apocaliptice, cum o sa dam jumate din noi coltul
...
eu azi am greata si pentru ziua de ieri, cand n-am stiut sa profit si sa ma bucur de o zi linistita. asa ca e foarte adevarata povestea cu "cere si ti se va da" .
despre sexul copilului, Ale, nu te incanta daca iti spune de la 9-10 saptamani si apoi peste 5-6 saptamani sa-ti zica altceva. (pana la urma, are sanse de 50% s-o nimereasca din prima
). asa ca eu as prefera sa-mi zica la 15-17 saptamani, dar sa-mi zica cu certitudine, sa ma obisnuiesc eu psihic cu ideea de a avea inca un baiat sau o fata. oricum ar fi, bucuria va fi aceeasi pt mine.
Andrada, sanatate multa lui Antonio, ma bucur ca da semne de insanatosire. eu am oroare de avion in manuta, am avut si noi nevoie o data
, cand il vedeam cu ala in mana parca mi se inmuiau picioarele, imi dadea impresia de copil foarte bolnav.
fetelor, sa veniti cu vesti bune de la ecografii 
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba