Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Imi pare tare rau Crina... Insa tu pastreaza-ti credinta ca minunea se va intampla in viitor. Dumnezeu e mare si are pentru fiecare dintre noi un plan. Cand o sa afli vestea cea mare sa vii sa ne anunti ca vine bb mult asteptat. Ma voi ruga pentru tine!

Mira 11+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetele!

Monyca C. merci de sfaturile pt ureche o sa incerc deseara cand ma bag la somn sa pun ceapa asa cum ai zis, Dne ajuta sa functioneze.
Ioana1234 bine ai venit si iti doresc sarcina usoara si la termen!
Sabina multa sanatate Alexandrei!
Crina S-eu zic sa mai incerci maine odata, poate a fost o eroare a testului aluia, nu iti pierde speranta, ma rog, iar daca e asa Dzeu sa te ajute sa treci peste aceasta si sa iti dea iarasi un bebe cat de curand!
Eu tot ma chinui cu durerea de ureche, nasul nu mai imi curge , sper ca si urechea sa imi treaca.
va pup si o seara frumoasa

Cornelia
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Imi pare tare rau Crina... Insa tu pastreaza-ti credinta ca minunea se va intampla in viitor. Dumnezeu e mare si are pentru fiecare dintre noi un plan. Cand o sa afli vestea cea mare sa vii sa ne anunti ca vine bb mult asteptat. Ma voi ruga pentru tine!

Mira 11+

minunea mea

mltumesc din suflet ptr incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Crinutza, O sa fie bine data viitoare. Eu am patit ceva similar in aprilie-mai, cand bebe nu a avut unde sa se prinda (era endometrul prea subtire) si am avut niste dureri de burtica groaznice vreo 3 zile de imi venea sa bat pe oricine. Apoi in august s-a intamplat minunea. Important e ca stii ca se poate, si sa fii optimista, sa continui sa incerci, si o sa fie bine. Eventual vorbeste cu un medic din timp, poate ai nevoie de tratament de sustinere la inceput.

Ana 12+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81
[Taty ana am vazut ca esti galateanca de a mea Unde exact a fost un caz de gripa noua?

la AFDJ(administratia fluviala a dunarii de jos)a venit cu ea de la sinaia unde facuse un curs la care se duce si barbatemiu maine

...am vazut ca esti in 6 sapt, la ce dr te duci sau te vei duce?

pupici

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Crina, la rugaciunile noastre Dumnezeu are numai trei raspunsuri:
1. Da;
2. Nu;
3. NU INCA!!!

Ai incredere ca timpul tau va veni si nu dispera! te rooog! te pup si capul sus! Se va intimpl acind te astepti mai putin si cind calculezi mai putin! Bucura-te de relaxare si dragoste in cuplu... nu fa un maraton din actul sexual, cum am facut si eu la inceput!

poop!

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cristina nu v-am parasit , aici suntmai arunc cate un ochi si pe la fetele de la odiseea de iulie-august
crina imi pare tare rau , dar sa stii ca speranta moare ultimanumai bine iti doresc si sa te ajute dzeu sa devii cat mai repede mamica

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

andra, iubita nu ma inregistrez la odiseea de iulie-august...le-am intrebat pe fete daca primesc si o viitoare mamica de iunie ca sa stiu daca mai pot scrie si eu acolo cate ceva
aici a fost prima data knd am scris cand nici nu stiam daca sunt sau nu si voi m-ati sustinut....cum sa plec de aici?

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

crina ce fel de test ai facut? exista posibilitatea ca un test sa fie fals pozitiv in caz ca erai la ovulatie cand l-ai facut...(ca zici ca nu ti-a venit menstra inca)...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Rezultat Beta HCG = 8173 mUI/ml Eco Maternitate : sarcina oprita in evolutie 7 saptamani cu astea fiind spuse meu este acum langa fetitele Aylei se joaca cu ele si stiu ca sunt bine acolo unde sunt si ca au grija de mine si de voi toate Insa au ramas atatea intrebari fara raspuns la care Dumnezeu nu vrea sa imi raspunda nici in ruptul capului DE CE TOCMAI MIE ?! DE CE MIE CARE MI-L DOREAM DE CE DA LA ALTE FETE COPII CAND ELE NU ISI DORESC, II OMOARA SAU ABANDONEAZA ? DE CE? "De ce?" nu imi da pace in momentele astea

Fetelor va multumesc de 10000000 de ori ca ati fost langa mine si v-ati rugat pentru mine, dar Dumnezeu a considerat ca e mai bine asa

Va doresc sarcina usoara si la TERMEN!

O sa mai intru sa vad cum va simtiti cum mai decurg lucrurile ca asa drag am prins de voi incat mie greu sa plec de aici !

Va pe toate si multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine

Andra

Mergi la inceput