Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
aleesicoo spune:
neata cris! bafta azi la intalnire
eu stiu ca nu este contraindicata cafeaua in sarcina.. adica daca bei o canuta dim eu cred ca nu e vreo tragedie
asa creste bebicu
9+

andradap spune:
Neata si de la noi,
Am aflat ca doctorita, care l-a vazut luni pe Antonio, consultase duminica un copil suspect de gripa porcina pe care il trimisese la Babes pt. analize. Ieri ne-a confirmat ca era intr-adevar AH1N1. Prin urmare, pentru siguranta, ea (fiind un "contact" al copilului bolnav) a fost consemnata la domiciliu.
Afland asa ceva m-am pus serios pe "sapat", ascultat stiri, citit, vorbit cu colegi, etc si am ajuns la o concluzie pe care doresc sa v-o expun si voua:
A mai fost un val de gripa porcina in SUA prin 1976 (ceva de genu'), deci nu e chiar ceva nou. Atunci au fost discutii legate de vaccin, care facea mai multe victime decat gripa in sine. Si a fost incriminat mercurul din componenta vaccinului pt. aceste reactii adverse. Evident a mai evoluat medicina si e foarte posibil ca acum acest vaccin sa fie extraordinar. Nu vreau sa dezbat polemici, doar ca sunt multe chestii care se bat cap in cap. Streinu-Cercel a demisionat ieri cand i s-a refuzat importul a 1 milion de doze de vaccin din strainatate, in conditiile in care 1 milion de doze din cel romanesc era deja gata, iar in 10 zile puteau fi gata inca 1 milion de doze. De ce voia vaccinul din strainatate??? De ce firma producatoare (a vaccinului romanesc) nu isi asuma nici-unul din efectele adverse? E prima oara cand la un vaccin se intampla asa ceva. Eu nu fac vaccinul. Acum m-am hotarat 100%. Nu am facut antigripal in prima sarcina. Cu atat mai mult nu-l fac pe acesta. Cat despre copii, e alta poveste. Daca nu e vorba de un copil cu o imunitate mult deprimata (SIDA, leucemie, etc), atunci ei fac forme mai usoare decat adultii. Asa ca eu, una am luat decizia sa nu ma mai tem si sa intru in panica. In plus, nu voi permite sa mi se faca mie sau altui membru al familiei acest vaccin.
AlinaBu, ma rog
si tin pumnii sa iasa bine HCG-ul!!! 
Moni_or, ca sa-ti raspund: recuperare. Si, nu in ultimul rand, tin pumnii pt. eco azi. Asa ziceai ca te duci la eco azi si imi doresc sa vii cu vesti extraordinare.
Sabina, ce ma bucur... ca sunt bine, sanatoase micutele tale, dar mai ales ca sunt fetite
. Cat despre "problemute", sa-ti zic ce stiu eu: IR-urile sunt mari la inceput si ar trebui sa scada pe masura ce sarcina avanseaza. De exemplu, la urmatoarea eco, cu siguranta vor fi mai mici. Cat despre hranirea inadecvata a uneia dintre printese, sunt convinsa ca cu atenta monitorizare se poate rezolva. In cazurile grave (dar nu va fi si cazul tau!!!) se poate si interveni... oricum atata timp cat este bine monitorizata sarcina, nu vor fi lasate in voia sortii motzatele tale. Sa ne spui si ce ti-a zis dr. ta azi. 
Multumesc fetelor pt. urarile de sanatate. Antonio este bine acum. Nu mai face febra, e mai vioi ca de obicei. Ce sa mai...e clar ca e pe antibioticul cel bun (ca sa nu zic: pe drumul cel bun!). In schimb... vrea intr-una "APA la AVION"... adica sa-i bag pe vena, prin branula. Ieri am cedat (spre rusinea mea) si i-am administrat putin ser fiziologic. Asa mult s-a inseninat si a inceput sa topaie ca i-am dat apa la avion.... Dimineata nu are rabdare nici sa mearga la WC ca el vrea apa la avion. Iar dupa, sta si se joaca el cu seringile (fara ac evident) si vine la noi sa ne faca si noua "etii" (adica INJECTII). Dar gata cu povestitul ca m-am lungit si nu vreau sa va plictisesc...
Revin mai tarziu ca doar avem si noi o saptamana de stat acasa...
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
andradap spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Neatza fetele!!!Azi m-am trezit foarte bine dispusa pt k am "intalnire cu bebe" ,sper sa ne poata zice si e carucior sa alegem( sau macar in proportii de 55% ![]() http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo 14 s+ |
Pana sa scriu eu mesajul meu kilometric... voi ati mai scris cate ceva. Asadar, tin sa-ti urez si tie bafta la eco si totodata muuulte muuulte emotii placute la "intalnire".

Aleesicoo, mie imi place iarna...si zapada la nebunie. Acum, in perioada sarcinii cu atat mai mult ador frigul. Si, de-abia astept si sa ninga. Dar asa ca lumea, cum a fost acum 2 ani...de nu se putea circula. Nu puteam iesi de pe strada... Mie asa imi place sa fie. Sper sa avem noroc de asa vreme de acest Craciun.
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREASDumnezeu a vrut ca el sa existe
M&M spune:
Neata!!
ANdrada, acum am citit mesajul tau despre vaccin si, m-a surprins un lucru de care nu auzisem pana acum..\Cum adica firma romaneasca producatoare de vccin nu isis asuma niciunul sdin efectele adverse?
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
andradap spune:
Da... Cris, asa este. Si pe mine m-a surprins cand am aflat asta ieri. Si, gama de reactii este destul de variata: de la polinevrite la encefalite... Evident, exista reactii adverse la mai toate vaccinurile/ medicamentele, dar macar producatorii isi asuma responsabilitatile. Acum, NU. Acest fapt, coroborat cu cerinta si demisia lui Streinu ma fac sa cred ca omul nu vrea sa-si "murdareasca" mainile. Sau renumele... sau poate gandesc eu prea departe.
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
aleesicoo spune:
fetelor parerea mea este ca noi vom fi un fel de cobai pt acest vaccin
eu am zis clar k nu il voi face
asa creste bebicu
9+

M&M spune:
hmmmm..interesant, nu stiam acest aspect..eu chiar ieri am vb cu dr mea despre vaccin si mi-a zis ca mai bine sa nu il fac..
Cristina,mami de
12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
Andra, te asteptam cu vesti bune!
Cristina,mami de
12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
aleesicoo spune:
fetelor eu dupa ultimul cm as avea 9 sapt.... dupa eco 8
...urmatoarea eco o am pe 12 13 nov... am vreo sansa sa vada ceva mai mult adica sex ma refer?...ca am citit pe net ca un ecografist bun vede si la 9 sapt
...
si pana la cate sapt se face transv?
asa creste bebicu
9+

andradap spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 hmmmm..interesant, nu stiam acest aspect..eu chiar ieri am vb cu dr mea despre vaccin si mi-a zis ca mai bine sa nu il fac.. Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
Da... asta mi se pare ciudat. Oricat de "controversat" si refuzat de parinti ar fi fost vaccinul pt HPV, in randul medicilor nu era chiar asa o impotrivire ca acum. De data asta, am ramas efectiv uimita sa descopar ca niciunul dintre medici nu isi va face vaccinul. Ba chiar dr. de care vorbeam mai sus, a zis ca ea sigur nu si-l va face. Acum, ce sa zic? Nu or fi toti nebuni???
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
ANDREASDumnezeu a vrut ca el sa existe

,sper sa ne poata zice si e carucior sa alegem(
macar in proportii de 55%