Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
ramobog spune:
Imi pare rau de fetele cu probleme si sper din totul sufletul sa se rezolve....
Am pierdut si eu o sarcina in mai...dar a fost avort menstrual....nu imi confirmase nimeni sarcina....testele ieseau f slab pozitive...din ce in ce mai slab....iar la eco nu s'a mai vazut nimic.....
Acum am ajuns la 10 saptamani...si abia astept sa merg la urmatorul eco...dar abia pe 28 luna asta...acum parca abia trec zilele ...inainte zburau....
Maine aflu si eu rezultatele la analize...la sange si urina....sper sa fie totul ok...
Fetele ia spuneti'mi voi....cand trebuie sa faceti treaba mare...va doare burta?
Si nu stiu cand sa iau NoSpa...cat de tare tre sa doara ca sa iei ca asa mici intepaturi mai am ....?!
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!!!!
10 fix
moni_or spune:
SABINA, o sa fii soacra cu trei ... gineri!
Felicitari! Tin pumnii sa nu fie nimic grav nici cu cele 2 problemute!
BELUISTEF, eu prima vizita la medic am facut-o la 6 sapt. si 5 zile.
CRIS, LAURITA, mie si sotul imi mai spune ca eu (si cu maica-mea) l-am invatat in brate, deci ce sa mai zic? Dar lasa sa spuna ei, eu prefer sa stie copilul meu ca mami e acolo pentru el intotdeauna, nu sa fie ca un sloi si sa nici nu se apropie de mine, ca sunt eu prea comoda.
CUSA, ti-am trimis pm cu parola si userul.
CRINA, ce nesimtiti aia de la serviciul tau, foarte bine ca ti-ai luat medical, sunt sigura ca o sa ti-l prelungeasca dupa
ANDRA, ma rog pentru tine sa iasa bine hcg-ul maine!
Monica, mami de
Luca Andrei si
10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
veronicka spune:
trebuie sa recuperez mult ca am ramas in urma...
am fost si noi ieri seara la eco. de 12 sapt cu niste emotii.... tot incerca dr sa ii masoare pliul nucal dar nu prea vroia el sa ne arate ceafa...pana la urma a zis ca din cate vede el ii fff subtire si nu are rost sa il masoare, plus ca daca ar fi proble ar avea anse intestinale??? dar nu se vad. a tot stat dr s-a tot uitat el acolo si la urma mi-a mis ca are o banuiala de m-am speriat pana acand i-am vazut zambetul, a zis ca are o banuiala masculina. eu i-am zis sa aiba una feminina... da ma rog ce o fi o fi da mi-a repetat ca e doar o banuiala deci pana data viitoare eu mai sper ca ii feminina banuiala
pupici burtici
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12
Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 11+
flory_blanca spune:
Vivela de azi dimineata au cam disparut simptomele si m-am simtit energica. Probabil ca sunt eu mai panicoasa si nu stiu sa ma bucur de zilele bune si sa profit de ele.
8+
NicoletaB spune:
neata fetelor!
gata m-am intors la munca!
ce bine a fost in concediu medical...
o zi buna!
6+
aleesicoo spune:
neata fetele
uff ce frig e afara... si mai si ploua...
eu sunt moarta de oboseala toata noaptea m-am trezit cand imi era somnul mai dulce....ma duceam la toaleta
...off si asta e doar inceputul![]()
o zi frumoasa
asa creste bebicu
9+

Madamar spune:
Neatza!
ALesicoo, daca tie ti-e numai frig, la Iasi a nins toata noaptea, anemic, ce-i drept, cit sa se puna in jur de 10 cm zapada... Brrr! Trebe musai sa imi iau azi ceva chilotei de gravi, cu burta, ciorapi la fel!... Si ghete comode, muuuusai!
Pup! o sa dau azi o raita, in limita rezistentei, ca de cind cu raul asta de gravida nu am rabdare deloc la cumparaturi!
Mary
10+
evolutia lui bebe
aleesicoo spune:
madamar nici nu vreau sa ma gandesc cand o ninge si la noi
mie nu mi place deloc iarna... culmea ca nici zapada nu imi place
de mic copil nu mi-a placut
...mai ales sa ma bat cu zapada....mereu m-am ferit de asa ceva,...... ![]()
asa creste bebicu
9+

cris_09 spune:
Neatza fetele!!!Azi m-am trezit foarte bine dispusa pt k am "intalnire cu bebe"
,sper sa ne poata zice si e carucior sa alegem(
sau
macar in proportii de 55%
.Intrebarea mea matinala este:voi ce beti de dimi?Inainte eram dependenta de 3 in 1,dar am renuntat pt ca are cafea instant in compozitie....m-am cam saturat de ceaiuri...deci,voi cu ce va inviorati?
http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo
14 s+