Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
Alysh spune:
Buna fetele,
Am intrat mai mult pt Alina_bu, s-o incurajez, fetele ti-au dat sfaturile necesare, nu le mai repet si eu. Sa-ti ajute Dumnezeu!
Bine ati venit burtici Cris 09, Eladea...si parca mai era cineva dar nu am retinut.
Anamariam, felicitari pt carutul albastru!
Ioana, iti tin pumnii sa fie totul ok cu gemanutzele tale! Tare ma impresioneaza cand aud de gemeni, tre sa fie f frumos! Felicitari! si bafta!
ALI, mami de Vlady si
7+
crina-s spune:
Si la mine in hartii scrie asa: insuficienta progesteronica, uter infantil, avort habitual. Concediu de risc maternal nu pot sa-mi iau pentru ca am fost informata foarte promt de catre cei de la Resurse Umane ca exista o evaluare la nivel de institutie (lucrez la banca)care spune ca nu exista nici un risc in ceea ce priveste maternitatea (mi s-a spus verde in fata ca am aceleasi riscuri sa pierd sarcina la serviciu - unde stau cel putin 10 ore pe zi nemiscata pe scaun, fara pauza de masa de multe ori, ca nu este timp - ca si acasa, si ca daca ma incapatanez sa imi iau concediu de risc maternal or sa ma puna pe drumuri). Asa ca stau in concediu medical, si dupa 90 de zile ma duc la comisie (medicul meu zice ca e imposibil sa nu imi prelungeasca pana la prenatal, in situatia mea).
Ziceam ca mi-e putin teama de pat, pt ca am citit ca exista riscul de tromboze si embolii... In rest, pot sa recit programul pentru fiecare canal Discovery, si am primit de ziua mea (acum 2 saptamani) un laptop
n a n a la ce banca lucrezi?
si eu lucrez tot la banca si de asemenenea doream sa incerc sa-mi iau concediu pe risc maternal intrucat am mai pierdut 2 copilasi la 5 resp 13 saptamani
AlinaBu spune:
imi pare rau ca raspund asa greu dar am citit ce ati scris si cand sa va raspund mi-a picat netul
Maine de dimineata ma duc si fac beta hcg rezultatul il primesc direct de pe pagina lor deci in jur de ora 4 am rezultatul, iar la ora 4 jumate mi-am facut programare la maternitate pentru inca o ecografie
Cum trebuie sa iasa beta hcg ?! trebuie sa se dubleze daca bebe e bine nu ???
A[pink]ndra[/pink
veronicach spune:
da,valoarea sa fie mai mare, aproape dubla, nu trebuie fix dubla
ma bucur ca ai ales sa faci testul.... sincer ma temeam ca ai mers deja la doctor si nu ai mai citit nimic
asa vei sti sigur si vei fi linistita fara a trai toata viata sub semnul intrebarii
Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine
12+
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cusa Buna fetele! Andra iti doresc din tot sufletul sa iti dea DD multa putere si credinta in El ca totul va fi asa cum El vrea pentru tine! Ma rog , sper sa fie bine ![]() Sabina,cred ca a fost destul de ciudat cand ti-a zis ca o sa ai fetite cand tu stiai oarecum ca o sa fie baietei, nu conteaza sanatoase sa fie si totul sa decurga normal. Felicitari! si sper sa fie totul bine in rest! Felicitari la toate gravidutele noi si va doresc sarcina usoara si la termen! ![]() Pe mine m-au lasat greturile, dar in schimb tot nu prea pot sa mananc , ieri sotul meu a calculat cate calorii am mancat toata ziua si au iesit cam 1000 si ar trebui sa mancam 2000 pe zi, azi m-am straduit mai mult sa mananc mai serios si sa ma fortez un pic, incerc sa mananc cate putin dar mai des. Off ca as manca toata ziua numai ciorbite acrisoare si pufuleti , cam asta e mancarea de baza. ![]() Am si o durere de ureche si ma tot chinui cu ea de vreo 1 sapt, ma doare in special seara, stiti ceva remedii naturale pt durerile de ureche? Va pup Cornelia 10+ |
Incearca sa iti introduci in urechi tamponashe de vata imbibate in alcool sanitar (spirt) si asa mergi la somn. La mine are rezultat daca durerea e produsa de raceala si da chiar o stare de bine, caldurica induce somn! Sanatate si poate iti va fi de folos!
Mary
10+evolutia lui bebe
beluistef spune:
ck_29 la celelalte nu am avut treaba de insomnii, dar acum se pare ca ma lupt cu ele.SIncer sper sa se sfarseasca cat mai repede treaba asta, ca de luni merg la lucru si sincer nu prea o sa fiu fresh si dupa cat concediu am avut... sa nu am probleme.Am fost o luna in medical pentru fetita cea mica ca a trebuit operata si abia joia trecuta au operat-o ( de polipi) si apoi prin ianuarie daca totul decurge bine cu bebicul o sa-l anunt pe sef si nu prea vreau sa ma vada ca nu dau randament...
O seara placuta la burtici si la mamici.
fetele
4+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
flory_blanca spune:
Andra bafta maine si nu iti pierde speranta. Erori medicale mai exista.
Fetelor e normal uneori sa iti dispara orice simptom de sarcina inclusiv durerea de sani ca pe mine ma ingrijoreaza cand se intampla asta?
8+
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flory_blanca Andra bafta maine si nu iti pierde speranta. Erori medicale mai exista. Fetelor e normal uneori sa iti dispara orice simptom de sarcina inclusiv durerea de sani ca pe mine ma ingrijoreaza cand se intampla asta? 8+ |
flory, tocmai ma vaitam si eu mai devreme de acelasi lucru. azi m-am trezit foarte fresh, am stat nemancata vreo 3 ore (am fost sa-mi recolteze pentru analize, apoi n-am mai avut cand sa mananc), si de regula mi-era foarte greata dimineata, imi trecea un pic dupa ce mancam. azi insa mi-a fost foarte bine toata ziua, motiv de ingrijorare
mai pe seara vad ca m-a apucat iar raul, si m-am mai linistit.
zau daca imi aduc aminte cum a fost la sarcina trecuta, si atunci aveam 1000 de ganduri negre pe zi, dar nu-mi amintesc deloc daca aveam zile intregi fara chiar niciun simptom.
tu de cat timp nu mai ai simptome?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mommy_to_be spune:
Ola Burtici!!!
Bun venit noilor venite!!! Sarcini usoare si la termen va doresc!!!!
Andra, ma rog in continuare pentru tine, sa iasa bine analiza de maine si bb sa fie sanatos la tine in burtica. Doamne ajuta 
Sabina, are mama 3 fete. Tre' sa fi taaaare mandra
Eu zic ca pana la urma o sa fie totul bine. Sa nu te impacientezi, pentru ca mai rau vei face.

Cate o floricica pentru fiecare carucior roz.
Cristina, felicitari si tie pentru eco!!!!!
Iti faci griji degeaba!!! 
AndradaAntonio e mai bine?
Eu am stat azi acasa caci aseara si azi dimineata am facut putina febra: 37 cu 8. Am fost la medicul de familie si m-a certat putin ca nu am grija de mine. Insa pe bune ca am....
Nu pot insa sa nu intru in contact cu alte fiinte umane... Oricum, "obligat, fortat", mi-a dat si restul saptamanii concediu medical si mi-a zis sa stau in pat la caldurica ca sa nu se agraveze raceala asta, Doamne fereste!![]()
Eu ma uit la "frumusete pe muchie de cutit" si vad un caz cu o tanara a carei dantura/maxilar a fost deformat raaaaau in copilaria, in urma unor accidente groaznice. Plang cu sughituri.... ![]()
Va pup burtici!!!
Mira
11+
minunea mea