Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
beluistef spune:
Multumesc, la fel iti doresc si tie
.
Apropo la cate saptamani ati facut programare la gine sa vedeti daca totul este bine si daca bebitza este fixat la locul lui?
Ioana sa-ti traiasca gemenutzele si sa le duci cu bine cat mai aproape de termen,
Andra intr-adevar cum au zis si fetele, mai consulta si un alt medic, mai fa un HCG si o eco, poate este totul bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ck_29 bine ai venit beluistef ![]() sarcina usoara si fara greturi |
4+ si mami de [b]Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
M&M spune:
Acum am citit si eu ce a scris Andra!! Andra, nu stiu ce sa zic...ma rog si sper sa fie o eroare medicala si sa vii cu vesti bune 
Dana, imi pare rau sa aud ca au aparut greturile...stiu cum e cum cu astia mici atat de dependenti de noi, dar pe de alta parte eu gasesc asta minunat acum.
Mai tarziu o sa ne fie dor de momentele astea.
Laurita, soacrele noastre seamana ...
Cum adica tu l-ai invatta sa stea in brate???!! Pai nu e normal???!! Sunt micuti si unde e cel mai bine decat la mami in brate?![]()
Eladea, bine ai venit!! Sa ramai cu noi pana la final
si un bebe sanatos.
Ioana, sunteti bine?
Vivela,
e prima oara cand aud si eu ca se tine cont ca esti gravida. Mihaita are 10 kg, iar eu 51...dar e atat de greu si gafai mereu cand il iau in brate de parca as fi facut nu stiu ce efort!
Ma bucur ca trec starile de greata
Anamaria, felicitari!!
Chiar ma gandeam ca avem varste apropiate dde sarcina ( e dif de o zi doar )...Wowww!!! Inca un [baietel} ..sa fie sanatos. 
Moni, eu zic nu vaccinului..
Sabina, fete!!! Wowww!! Felicitari
si sper s anu fie nimic grav
Beluistef , daca e vb de eco e bine sa fie facuta prin sapt a 6a- a 7a de sarcina pentru a vedea si activitatea cardiaca.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
cusa spune:
Buna fetele!
Andra iti doresc din tot sufletul sa iti dea DD multa putere si credinta in El ca totul va fi asa cum El vrea pentru tine! Ma rog , sper sa fie bine
Sabina,cred ca a fost destul de ciudat cand ti-a zis ca o sa ai fetite cand tu stiai oarecum ca o sa fie baietei, nu conteaza sanatoase sa fie si totul sa decurga normal. Felicitari! si sper sa fie totul bine in rest!
Felicitari la toate gravidutele noi si va doresc sarcina usoara si la termen!
Pe mine m-au lasat greturile, dar in schimb tot nu prea pot sa mananc , ieri sotul meu a calculat cate calorii am mancat toata ziua si au iesit cam 1000 si ar trebui sa mancam 2000 pe zi, azi m-am straduit mai mult sa mananc mai serios si sa ma fortez un pic, incerc sa mananc cate putin dar mai des. Off ca as manca toata ziua numai ciorbite acrisoare si pufuleti , cam asta e mancarea de baza.
Am si o durere de ureche si ma tot chinui cu ea de vreo 1 sapt, ma doare in special seara, stiti ceva remedii naturale pt durerile de ureche?
Va pup
Cornelia
10+
Ioana5255 spune:
Da, a fost foarte ciudat. Mai ales ca eram ferm convinsa ca mi se va spune azi ca am baieti. Nici nu a pus bine eco, ca mi-a si zis ca sunt fete. Va dati seama, ca nu m-am dezmeticit.
Cele 2 problemute, nu stiu nici eu ce sa zic. Ma cam ingrijoreaza, dar nu vreau sa imi fac ganduri pana nu vb cu dr mea. Una ar fi ca fluxul sanguin e prea mare pe arterele uterine si al doilea, ca unul dintre bebei are nu stiu ce la cordonul ombilical si nu se hraneste corespunzator. Ea mi-a zis ca deocamdata nu sunt motive de ingrijorare, dar ca trenuie sarcina f atent monitorizata. Pana maine cand mai vb cu dr mea incerca sa gandesc pozitiv si sa cred ca nu e ceva nasol. O sa dau si eu un search pe net. M-am bucurat, ca am colul lung si inchis, ma stresam de lungimea lui, mai ales ca ma stiam cu antecedente de la Alex. Pe timpul ecografiei s-au vazut contractii, desi eu nu simteam nimic.
Ale a mea e racita, are febra 38 si ceva. O doare in gat. A baut ieri apa rece. Sper sa nu se lase cu complicatii, ca de regula ea de la gat imi face febra mare. Of. Copii mici probleme mic, copii mari probleme mari.
Sabina
15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
beluistef spune:
Multumesc de raspuns Cristina.
4+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ck_29 spune:
beluistef, eu am fost prima data la 5 sapt. s-a vazut decat sacul embrionar, dar cel mai important, s-a vazut ca este pus la locul lui in uter...si nu in alta parte; m-a chemat apoi peste 7-10 zile, sa vada si activitatea cardiaca, cand a declarat oficial "sarcina in evolutie" la a doua vizita aveam 6 sapt+3 zile.....vineri fac 8
la prima vizita mi-a dat si analizele, cele pe care le deconteaza CAS; restul de analize cu toxo, citomegalo, listeria etc, a zis sa le fac in apropiere de 12 sapt
asta a fost la mine; e posibil ca fiecare doctor sa aiba sistemul lui si sa recomande altceva
am auzit ca ziceai de insomnii....la celelalte sarcini nu ai avut?
eu am descoperit ca, daca nu beau lichide mai tarziu de 9 seara, dorm mai bine si ma trezesc doar 1 singura data; si chiar un pic de lapte cald...chiar ajuta la somn...cu insomnii mai scurte
sanatate multe si tine-ne la curent
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui beluistef Multumesc, la fel iti doresc si tie .Apropo la cate saptamani ati facut programare la gine sa vedeti daca totul este bine si daca bebitza este fixat la locul lui? Ioana sa-ti traiasca gemenutzele si sa le duci cu bine cat mai aproape de termen, Andra intr-adevar cum au zis si fetele, mai consulta si un alt medic, mai fa un HCG si o eco, poate este totul bine.
********************************************************* 4+ si mami de [b]Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
7+
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Da, a fost foarte ciudat. Mai ales ca eram ferm convinsa ca mi se va spune azi ca am baieti. Nici nu a pus bine eco, ca mi-a si zis ca sunt fete. Va dati seama, ca nu m-am dezmeticit. Cele 2 problemute, nu stiu nici eu ce sa zic. Ma cam ingrijoreaza, dar nu vreau sa imi fac ganduri pana nu vb cu dr mea. Una ar fi ca fluxul sanguin e prea mare pe arterele uterine si al doilea, ca unul dintre bebei are nu stiu ce la cordonul ombilical si nu se hraneste corespunzator. Ea mi-a zis ca deocamdata nu sunt motive de ingrijorare, dar ca trenuie sarcina f atent monitorizata. Pana maine cand mai vb cu dr mea incerca sa gandesc pozitiv si sa cred ca nu e ceva nasol. O sa dau si eu un search pe net. M-am bucurat, ca am colul lung si inchis, ma stresam de lungimea lui, mai ales ca ma stiam cu antecedente de la Alex. Pe timpul ecografiei s-au vazut contractii, desi eu nu simteam nimic. Ale a mea e racita, are febra 38 si ceva. O doare in gat. A baut ieri apa rece. Sper sa nu se lase cu complicatii, ca de regula ea de la gat imi face febra mare. Of. Copii mici probleme mic, copii mari probleme mari. Sabina 15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Sabina, in sarcina cu Mihaita , la un moment dat( cred ca pe la 8 sapt ) exista pe cordonul ombilicat un chist,dar s-a resorbit in timp, iar la eco de 13 sapt a iesit totul ok .
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui cristina_26
Sabina, in sarcina cu Mihaita , la un moment dat( cred ca pe la 8 sapt ) exista pe cordonul ombilicat un chist,dar s-a resorbit in timp, iar la eco de 13 sapt a iesit totul ok . Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
sper si eus a fie bine. mie mi-a explicat ceva de genul, ca intre cordon si perete exista nu stiu ce chestie si copilul nu isi trage toata hrana suficient. Nu am priceput f bine, de aceea astept sa vb maine cu dr mea.
Sabina
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Multumesc, la fel iti doresc si tie .Apropo la cate saptamani ati facut programare la gine sa vedeti daca totul este bine si daca bebitza este fixat la locul lui? Ioana sa-ti traiasca gemenutzele si sa le duci cu bine cat mai aproape de termen, Andra intr-adevar cum au zis si fetele, mai consulta si un alt medic, mai fa un HCG si o eco, poate este totul bine.
********************************************************* 4+ si mami de [b]Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
multumesc. mie prima eco mi-au facut-o la 6 saptamani, la 8 saptamani s-a vazut ca sunt gemeni, la 12 am facut eco morfo fetala, acum la 15 mi-a mai recomandat una, la 24 mai fac morfo fetala si sa vedem daca o sa mai fie nevoie de vreuna intre asta si cea morfo fetala, eu cred ca da. Maine o sa aflu mai multe.
Sabina
eladea2005 spune:
multumim de primire...sa dea DD sa fie bine pt toate...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
pui mic, mic
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...