Burtici fericite de sept-oct(233) RAMAS BUN ODISEE

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Multumesc de reprimire... . Eram pregatita sa dau si lucrare de control ca sa ma credeti ca am fost cu voi zi de zi ... bine, am avut zile (in special cele de la sfarsitul lunii pline de salarii si rapoarte pe la munca)in care eram in urma cu 5-6 capitole, dar m-am ambitionat sa-mi termin treaba si sa citesc tot-tot. Ambitia asta m-a facut cumva sa pierd trenul, pentru ca mereu imi spuneam ca o sa scriu cand ajung la zi ca sa nu fiu pe langa subiect... si pana ajungeam la zi.. era alta zi si eu tot fuga dupa tren . Manga vad trenul... dar sunt pe cale sa sar de pe peron... direct la spital . Sper sa nu stau prea mult pe acolo si sa ma intorc sanatoasa la cap ca sa mai pot intra pe forum.... dovlecei si fulgusori.
Dana sarumana, a mea ca a mea dar ma tot uitam cat de frumoasa a fost a ta .. of, abia astept sa vad si eu supriza dinauntru.
Lutoniana sper sa-mi intelegi izbucnirea de entuziasm cand ai postat la noi... dar eu ma cred aici printre voi, asa in mintea mea... Ai mare dreptate cu singuratate alungata de odisee si sa stii ca nu tb sa stai in Luton ca sa te simti asa
Iulik si big hug
si cand tocmai ma intrebam cand o citi si Raluk iote ca posta si ea. Ma'c sa citesc. Va pup tare

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
N-am scris si n-am citit de multa vreme (n-am mai tinut pasul), dar nu scapati de mine. Nu inca... Ma bucur ca v-am intalnit; sunteti niste fete miunate, niste mamici perfecte. Adevarul e ca pe perioada sarcinii se leaga niste prietenii cu adevarat speciale.
De despartit, nu se desparte nimeni, se migreaza in aceeasi gasca la scutece si mergem inainte...

Noi suntem bine. Crestem frumos. In prima luna, Eric a luat 1200g (numai titi) si s-a lungit cu 7cm. E foarte cumintel; papa si doarme si ziua si noaptea. Nu avem treaba cu colicele; singurele care ne deranjeaza sunt niste besinute din cand in cand... Roni il iubeste mult pe fratiorul lui, dar din aceeasi dragoste ii mai trage cate una din cand incand. Nu prea lasa pe altii sa-l tina in brate si face scandal sa-l iau eu. Daca plange cumva cel mic, imi spune imediat sa-i dau lapte de la titi... in linii mari, e foarte bine cu doi copii, mai mia ca l-as face si pe-al treilea .
Ca si comparatie, ast' mic e mai vanjos decat cel mare la aceeasi varsta; se zvarcoleste ca o rama, isi tine capul de la doua saptamani, pe burta isi muta capul de pe-o parte pe alta; se intoarce de pe-o parte pe spate si se muta cu totul (il pui la perete si ajunge la mijlocul patului).

A propos de prietene... Fetele care am fost in gasca lui Roni, am emigrat de aici in alta casuta, a noastra proprie, unde ne e foarte bine. Avem o fundatie care ajuta copiii bolnavi de cancer. Anul acesta va avea loc primul bal de caritate care sa ajute acesti copii; scopul e acela de a achizitiona un ecograf performant pt sectia de pediatrie a Spitalului Clinic Fundeni. Pt detalii de orice natura, va astept pe PM.

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uite inca o fata pe pagina aceasta care m-a ajutat mult de tot! Si fara public, pe PM-uri si messengeruri, fara nevoia de apreciere! Fara a putea primi nimic in schimb drept multumire de la mine! Am deranjat-o pe Monis mult de tot, cu documente legate de salariile mele si prenatale, postnatale prost calculate. Si si-a rupt din timpul ei ca sa imi calculeze si sa caute legi si sa-mi dea sfaturi inclusiv cum sa scriu o cerere de recalculare! Lucrurile sunt pe cale sa se rezolve in calculul meu si totul datorita ei!

Multumesc mult!

Va spun, sunteti toate niste fete minunate!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Va las ca se trezeste fomistul . Se pare ca la scutece avem cine sa ne porunceasca, nu mai putem sta pe forum cand vrem noi!

Va pup, fete dragi ! Tare mi-ar placea sa mai reusesc sa intru in acest ultim capitol, dar daca nu, ne vedem la scutece!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralucule drag..ce frumos ai scris!!!
un mesaj plin de dragoste, de la o persoana minunata!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk foarte frumos mesajul tau. eu cred ca ai exprimat multe sentimente si ganduri ale noastre, tuturor.

claudia frumoasa vrajitoarea. nu e de mirare ca a venit incarcata de dulciuri. cum mai stati cu bubitele? eu am inceput sa-l imbrac mai subtire. adica doar un body cu maneca lunga sau pijamalele fara nimic altceva dedesupt. Parca nu mai sunt asa de rosii, dar sunt tare multe pe la gat, gusita, prin cap.

Nela ochii lui Aidan sunt albastru inchis. Ai mei sunt deschisi iar ai lui Sergiu cand aurii cand verzulii. depinde de soare si de anotimp. as vrea sa-i ramana asa albastri, dar sa vedem.

ti-am admirat pozele pe facebook. ce a crescut Ana! abia asa iti dai seama cand revezi fotografiile de la inceput. Sa stii ca mereu cand ies am in cap sa ma duc la starbucks sa-mi iau si eu un frappe ca m-ai nenorocit. Dar nu ma plimb in directia buna...adik in cartierele un pik mai posh unde sunt starbucksuri. trebuie sa-mi schimb ruta.

loremunteanu felicitari pentru fundatie. E super sa auzi si astfel de vesti.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara.

Vai ce emotii sa citesc acel mesaj cu ultimul capitol.Eu ce pot sa va spun? Aici printre voi tare bine m-am simtit.Ma inscrisesem la odiseea de noiembrie-decembrie.Dar nu stiu de ce nu-mi gaseam locul....nu reuseam sa fiu eu insumi.Pe urma am scris o data aici si mi s-a raspuns imediat.....de mai multe fete....a fost ceva care m-a atras. si uite asa am ramas aici.Nu scriam cu zilele dar cand intram...imediat mi se raspundea.De aceea multumesc tuturor, iertati-ma daca nu am reusit sa raspund tuturor, sau nu am reusit sa "vorbesc" cu cineva ,,,,sa fiu mai activa. Va pupacesc si sa ne vedem cu bine la scutece!!!

Astea fiind zise....CAMY felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RALUK multumesc de mesaj.

Eu am fost internata ptr 2 zile cu Mattia. S-a intamplat ca joi toata ziua..manca-vomita, manca-vomita.Cu jet! si ne-am cam speriat si m-am dus la urgente si ne-au internat. A fost groaznic. Atunci seara.....cand am ajuns la urgente nu va spun ce era acolo!! Zeci de copii in asteptare......Noi am fost bagati intr-o camera izolata.....Mattia avand numai 9 zile riscul era prea mare ptr a sta in mijl acelor copilasi. Ar fi trebuit sa stam oreee intregi.Dar dupa cam juma de ora de asteptat.....buzele lui Mattia au devenit vineti, la fel si mainile si urechile.Mama ce sperietura. Ne-au luat imediat.....i-au recoltat sange. Si aici o durere imensa......mai aveam putin si-i scoteam acul din brat.....ca vaca aia nu reusea sa-i gaseasca vena.Stiu ca nu ar fi trebuit sa o faca vaca.....asistenta fiind stiu cum e sa ti se intample sa ai pacienti cu vene ascunse..............dar va spun cand esti de partea pacinetului...situatia e diferita. Saracul Mattia atata ce a mai plans......ca aveam impresia ca geamurile se vor sparge.....Ma rog....mi s-a spus ca analizele de sange sunt foarte bune....bla...bla...bla....Am stat ptr a vedea daca mai vomita. Azi am cerut sa fiu externata si am aflat ca avea transaminazele (au legatura cu ficatul) putin peste limita normala.Mama ce scandal am facut. Acu' mi se zice ca totul e ok...acu' mi se zice ca de fapt era o problema.In fine.....dat fiind ca nu am mai vomitat....am cerut sa fiu externata......acu' urmeaza sa fac pe cont propiu ceva investigatii....sper sa fie totul bine pentru micutul meu. Am suferit enorm si din cauza lui Alessio...ca e racit......si i-am lipsit enorm....imi zicea Alin ca mergea prin casa si striga :mama.....Matti......groaznic......nu a vrut sa manance deloc azi.Credeti-ma .Nici pranzul, nici cina.A baut doar lapte. Are si febra.....sunt asa necajita din cauza asta. De cand am ajuns acasa nu m-a scapat o clipa din priviri.am vrut sa fac un dus si nu reuseam sa ma intru in baie....ca el credea ca plec din nou. cum vedea ca ma ridic de pe canapea sau de pe jos.....unde ne jucam.....deja i se asternea pe fatuca lui o expresie de groaza....Cred ca tare a mai ramas traumatizat de la lipsa asta a mea.....la nastere....acum.....of....sper sa nu mai trebuiasca sa plec......

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mi-era teama ca n-o sa pot sa scriu AZI la acest ultim capitol dar uite ca in cele din urma am reusit sa pun ordine prin casa si sa vin macar sa va spun ca o bucatica din sufletul si gandurile mele s-au desfasurat aici alaturi de voi. Nu intotdeauna postam ca ma simteam atat de "mica" fata de fetele care erau fruntea odiseei, i asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce analize mai trebuiesc facute, ce mai trebuie intrebati medicii, ce se mai poate manca...
Cand au inceput nasterile m-au trecut fiori, chiar daca a fost destul de devreme, in iulie. Am stat cu sufletul la gura sa aflu primele vesti de la Sabina...
Incetul cu incetul am simtit ca mi se apropie "sorocul" si pe masa de nasteri in loc sa plang...mi-am amintit cum faceam impreuna pe-aici hihihuuuuuu si alte nazbatii, asa ca in cele din urma am nascut razand si facand glume cu dr si cu moasa. La "broderie" le povesteam ce grup de prietene minunate am eu si nici macar nu puteam sa spun ca sunt virtuale ci REALE!!!
DAR...SHOW MUST GO ON!!
Acum...cu mic cu mare, ne luam scutecele la plimbare si ne asezam acolo unde ne este locul!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Raluk,like allways...m-ai emotionat pana la lacrimi
Eu am culcat copiii,m-am dusulit si astept cu emotie sa intram in noul anpardon,noul "capitol"
Ce ziceti,mai tragem un ultim chefutz aici la odisee?

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Multumim Maria , cu bubitele sau uscat majoritatea dar se prezinta acu foarte uscate le simti bine la mana, acu o dau cu Sudocrem,sper sa ne treaca in curand,eu tot asa o imbrac adica body ,pijama si sacul de dormit , ca mi-e frica ca se raceste noapte,acu sa vad daca nu trec, mi-oi face curaj si o sa o mai dezbrac.
Pupici lui Aidan.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput