Burtici fericite de sept-oct(233) RAMAS BUN ODISEE

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Dragele mele,
Era cat pe ce sa nu intru pe forum in seara asta, uitand ce data e. Timpul nu mai are aceleasi conotatii pentru mine. In ultima vreme se masoara intr-un interval nou: suptiliga (intervalul de timp dintre doua alaptari ). Il cunoasteti si voi.
Totusi, fiindca ati transformat aceasta migrare virtuala intr-un moment atat de emotionant, m-am decis sa va scriu si eu cateva randuri.
Aceeasi nehotarare de a va scrie am avut-o la primul mesaj. Pierdusem o sarcina cu un an inainte si nu apucasem sa leg vreo prietenie cu fetele de pe acel forum, asa ca ma intrebam daca sa mai scriu sau nu. Nu-mi pare rau ca am decis atunci sa va scriu pentru ca, in scurt timp am descoperit ca sunteti o lume intreaga.
Din nefericire am pierdut mult in ultimele trei luni de sarcina cand nu am mai putut sa va citesc si inca resimt aceasta ca o instrainare. Mi se pare ca prietenia dintre voi a crescut asa frumos si eu am ratat aceasta.
Oricum, atata timp cat am reusit sa citesc mesajele voastre, v-am descoperit frumoase, cu suflet mare, pline de umor, de ganduri bune, de intrebari si, mai ales, cu acea calitate umana care transforma o femeie in Mama (cu majuscula) nu doar intr-o furnizoare de papica si celelalte pentru copiii.
Si fiindca vremea nu se intoarce, cred ca e cazul sa trecem pragul spre clubul scutecelor (pe care, mie mi se pare ca l-am trecut deja neoficial de multa vreme prin natura discutiilor noastre din ultimele saptamani) fara parere de rau, cu mers sprintar si inima buna fiindca zambetul neasemuit de frumos al pruncilor nostri ne cheama intr-acolo.
Daca e sa ne despartim oficial, urez de bine de departe perioadei de sarcina - perioada unica in viata unei femei, minune inca neelucidata pe deplin si vreme plina de trairi unice. A fost minunat dar -Whew!- bine ca s-a sfarsit!

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ooff Dana draga,prin cate ati trecut si voi.Sanatate multa puiutilor tai ; in ce-l priveste pe Alessio,te inteleg perfect,si eu l-am lasat cu inima sfasiata pe Alex cand a trebuit sa plec la spital

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Multumim Maria , cu bubitele sau uscat majoritatea dar se prezinta acu foarte uscate le simti bine la mana, acu o dau cu Sudocrem,sper sa ne treaca in curand,eu tot asa o imbrac adica body ,pijama si sacul de dormit , ca mi-e frica ca se raceste noapte,acu sa vad daca nu trec, mi-oi face curaj si o sa o mai dezbrac.
Pupici lui Aidan.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

sudocrem poti da si pe fata/gat? ca ma tot intrebam cu ce l-asp utea da. astia imi spun sa-l spal cu apa!!! . si ale lui Aidan sunt mai uscate, dar tot se vad si se simt. pupam fetele dragi.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

mama, mama, dana prin ce ai trecut. sa speram ca Mattia si-a revenit complet. si saracutul de Alessio...ce o fi fost in inimioara lui. Spuneai de urgente si mi-am adus aminte sp trecuta cand m-am dus sa-i fac programare la pediatru. Imi venea sa fug rupand pamantul ca erau atatia copii bolnavi acolo. dar fomistul trebuia hranit ca altfel nu as fi stat nici o clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Off, cum sa incep??

Mi-am dorit mult sa fac parte din aceasta odisee. Am facut test de srcina pe 27 decembrie si 1 ianuarie (desi avusesem Um pe 11 decembrie ) in speranta ca poate poate. Si iata ca Doamne Doamne mi-a indeplinit dorinta si a fost sa fie sa fac parte din acest grup de fete MINUNATE.

A fost o odisee atat de speciala pentru mine, a fost frumoasa si cea de anul trecut dar aceasta a avut un final fericit si pentru mine astfel incat clar simt ca locul meu este AICI, cu voi

As vrea sa nu o uitam pe MAriaI, careia doresc sa-i transmit un gand bun si sa stie ca nu am uitat-o.

MI-e dor teribil de techila, raluca_u si mimika

N-am sa uit niciodata perioada minunata din sarcina, emotiile, bucuriile, temerile... imi doresc mult sa repet experienta si sper sa se poata. Iar daca va fi sa fie as vrea sa o repet tot cu voi

Sunt foarte emotionata si nu prea imi place ce am scris dar las asa. Ne "vedem" maine la scutece... wow...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Nu terminati pana nu cititi si ultimele 2 posturi de aici...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144355&whichpage=10

sa va fie de bine mamici!
Am urmarit aceasya odisee si din empatie pt Monica recunosc.Si apoi Camy si apoi Aida....sa va traiasca minunile tuturos si sa fie toti sanatosi

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

ola...mai sunteti dragelor?
dana imi pare tare rau pt problemutele lui mattia..sa dea dumnezeu sa nu fie nimic grav!

maria, claudia voi cate grade aveti in casa, mamicute dragi? ca eu o tin pe asta mica numai in body cu maneca lunga (piciorusele goale) si sosetele..fara caciulita..si cand doarme o acopar cu o paturica; temperatura din camera de la noi 22-23 grade;

Irina multumim frumos pentru link!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Maria, eu stiu ca Sudocrem este indicae si pentru eczeme, deci eu ma gandesc ca rau nu are ce sa-i faca, eu una am dat-o si pe fata;
Danangie, prin ce ai trecut saraca de tine, nimic nu-ti sfasie inima mai tare decat plnsul unui copil si strigatul disperat dupa mama ,va dorim sa fiti sanatosi si sa nu ma aveti nevoie de doctori ;
Am vazut si filmuletul cu micutul Flavius, emotionante cuvinte, emotionante momente pentru parinti greu incercati;
Simt ca cineva ar trebui sa fie aici , eu cel putin i simt lipsa,Cum esti Aida?
noi ne bagam la sominic asa ca va dorim o noapte usoara.

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

ola...mai sunteti dragelor?
dana imi pare tare rau pt problemutele lui mattia..sa dea dumnezeu sa nu fie nimic grav!

maria, claudia voi cate grade aveti in casa, mamicute dragi? ca eu o tin pe asta mica numai in body cu maneca lunga (piciorusele goale) si sosetele..fara caciulita..si cand doarme o acopar cu o paturica; temperatura din camera de la noi 22-23 grade;

Irina multumim frumos pentru link!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

eu la mine tin 19-20 de grade ca ei au alt termometru decat noi. Lor le place mai racoare si am observat ca se odhneste mult mai bine noaptea cand sunt 19 grade. la baie ii fac 21 de grade. pana aucm ii puneam obdy cu maneca scurta, pijama cu talpici si il inveleam cu paturica. am renuntat la body. daca are pantaloni fara talpici, ii pun sosete. Cand fac 22 de grade nu doarme. se foieste mereu si daca il ridic din patut e cam jilav costumasul. asa ca am tot scazut temperatura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Maria, eu stiu ca Sudocrem este indicae si pentru eczeme, deci eu ma gandesc ca rau nu are ce sa-i faca, eu una am dat-o si pe fata;
Danangie, prin ce ai trecut saraca de tine, nimic nu-ti sfasie inima mai tare decat plnsul unui copil si strigatul disperat dupa mama ,va dorim sa fiti sanatosi si sa nu ma aveti nevoie de doctori ;
Am vazut si filmuletul cu micutul Flavius, emotionante cuvinte, emotionante momente pentru parinti greu incercati;
Simt ca cineva ar trebui sa fie aici , eu cel putin i simt lipsa,Cum esti Aida?
noi ne bagam la sominic asa ca va dorim o noapte usoara.

FETELE MELE DRAGI!

da, am citit si eu acum. ma gandesc daca e safe, ca ei se tot trag de falcute. dar cred ca incerc si eu ca ma dispera. noapte buna.

Mergi la inceput