Burtici fericite de sept-oct(233) RAMAS BUN ODISEE
Raspunsuri - Pagina 7

4mykids spune:
Dana, la mine sunt 19 dar peste noapte se raceste , centrala nu merge toata noapte, si mi-e frica ca daca mie mi-e frig ,atunci si Isabellei i este, eu dorm in pijama s cu plapuma(asa am dormit toata vara).Sacul de dormit al Isabellei nu are nici pe departe grosimea plapumei mele(si mie mi-e bine!!).Maine seara am sa o culc si eu ca si Maria fara body,sa vedem, dar sincer nu indraznesc sa o culc in picioarele goale,caciulita nu am folosit niciodata.
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!

diana_n spune:
Buna fetelor,
Ce chestie am prins, cu Nicholas ma mut de la Odisee la Clubul scutecelor, cu Peter de la Clubul scutecelor la In Floarea copilariei
Si au zburat astia 4 ani...la fel o sa zboare si urmatorii 4, o sa vedeti
Multe vor pleca, multe noi vor veni, unele mamici ce se vor inscrie in viitor vor fi infiat copiii, sa ramaneti deschise la minte si suflet, ca asta e viata.
Manga Nicholas era plin de bubite, pielea era aspra, pana mi-a zis o prietena romanca sa-l dau cu crema de galbenele. S-a refacut complet, pielea e din nou "de bebelus".
Crissa81 Felicitari pentru printesa ! sanatate si numai bine tie si familiei!
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Mama_si_pisa spune:
Buna dimineata!
Si felicitari pentru ca ati ajuns cu bine la finalul calatoriei pline de emotii si temeri, si speranta!...
V-am urmarit si eu de prin februarie, pentru ca eram de o varsta cu voi, asa ca va cunosc bine, pe toate, iar acum va cunosc si copiii.
Timp de multe luni am citit zilnic forumul, iar pe 19 septembrie am nascut un baietel, la 40 de saptamani.
Eram bine informata. Stiam de la voi tot felul de lucruri care mi-au fost de folos si am simtit nevoia sa va spun asta. Am stat noua luni cu ochii la calculator, pentru ca nu aveam pe nimeni apropiat care sa se priceapa in ale sarcinii, si am deschis toate linkurile date de voi, am facut ciorne cu sfaturi, am gatit si eu vinete la cuptor si tarta cu visine, si paste carbonara...
Am simtit acum, in noaptea asta, ca e timpul sa va multumesc EU, pentru ceea ce ati postat intr-un spatiu public, pentru ca pentru mine a fost extraordinar.
Daca ne primiti, pe mine si pe copilul meu nascut odata cu ai vostri, ne vedem la noul Club!
Sarutari!

anamaria1979 spune:
Neata fetelor! Poftiti la
Incepusem sa va caut pe la scutece.
Ce sa spun m-am obisnuit sa intru la aceasta odisee chiar daca am aparut mai tarziu in vara. Imi aduc aminte cum intram de la servici si ma ofticam ca nu puteam sa fiu la fel de activa ca si voi. Dupa aceea a urmat pentru mine o perioada frumoasa cea de prenatal cand am stat acasa si mi-am incarcat bateriile. Am urmarit cu atentie toate sfaturile voastre, m-am intristat pentru problemele fiecareia in parte. Este ciudat ca la ora actuala tot acest forum imi ofera confortul si linistea acolo pentru cateva minute. Acum ca bebelusul a aparut si inca din perioada sarcinii am constatat cum ni se schimba viata, prioritatile chiar si prietenii pentru ca a avut loc o triere. Ce pot spune altii au alte prioritati iar eu la ora actuala nu pot spune ca in continuare "best friend" ci doar cunostinte care se intereseaza d enoi. Suntem fericiti ca suntem toti trei sanatosi. Bebe deja are 5.7 kg la 1 luna si 3 saptamani nu mai are colici asa mult deja ne apropiem de vaccinul de 2luni si facem si botezul. A trecut totul repede, parca mai ieri asteptam puiul si mi se pareau cele 9 luni atat de lungi dar a trecut totul repede. Cred ca m-am tot repetat dar inca imi beau cafeaua (fara cofeina)
Sincer imi aduc aminte cu placere de intalnirile cu fetele (nu nominalizez pe nimeni de frica sa nu uit pe cineva). Ce bine era daca ne vedeam si in continuare cu bebelusii.
Un gand frumos pentru toata lumea si o duminica splenndida de Alexandru Cristian din 05.09.2009

lutoniana spune:
Neata, Nela unde esti ? lacrimezi sau compui si tu mesajul de adio ?
maryyyy
anamaria multumim de cafeluta
mama si pisa esti binevenita, zi-ne mai multe despre nastere si bebe. Stii ca trebuie sa mai scrii 10 mesaje ca sa te vedem in tim real, nu ?
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Neata luto! Uite am facut rapid niste carbonara pana se trezeste oracaitorul. |
eheee...Anamaria sa aveti pofta

Chiar mi-am amintit de intalnirele fetelor si tu ai participat....foarte frumos, tare mi-ar fi placut si mie

O iesire candva cu bebelacii ar fi cireasa de pe tort

lutoniana spune:
claudia ti-am vazut fata cea mare si e minunata. La noi a fost mai mare distractia si galagia decat de revelion....cu artificii, nebunii.....spun asta ca stau pe o strada principala si am putut vedea pe geam....

mary_07 spune:
'neatza
Still here?
Cum facem sa ne mutam dincolo?Poze cu noi
_
Melania, de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 'neatza ![]() Still here? ![]() ![]() Cum facem sa ne mutam dincolo? ![]() ![]() ![]() _ Melania, ![]() ![]() si ![]() |
ne dam de trei ori peste cap si pocnim din degete....sau ne luam matura intre picioare

Lasa Mary, nu te grabi ca fata mare la maritat...mai stai si tu cu mine la o cafeluta...mai vin fete, ne mai luam la revedere ....sa o mai lungim putin

Iar dorm ambii baieti cuminti ?