Burtici fericite de sept-oct(233) RAMAS BUN ODISEE

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Luci,
Oky,stau la cafelutza mica,mai mult nu pot ca din pacate nu dorm baietiiunul e cu ta'su si unul numai ce-a mancat,astept sa treaca vreo 10 minute sa-l pot schimba
David ce face?

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Luci,
Oky,stau la cafelutza mica,mai mult nu pot ca din pacate nu dorm baietiiunul e cu ta'su si unul numai ce-a mancat,astept sa treaca vreo 10 minute sa-l pot schimba
David ce face?

A mancat, a facut caca, l-a schimbat mami si acum baga nanelul de dimineata
Eu nu inteleg cum naiba, asa dimineata adoarme frumos, singurel, cuminte, pe ce parte il pun...iar seara nu tine nci o tactica..trebuia sa-l adorm pe mine si apoi sa-l mut in pat.
Acum dimineata doarme aici pe canapea langa mine, nemangaiat, netinut in brate, singur singurel. De ce nu face asa si seara cand e mult mai obosit dupa baita si o zi intreaga ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Neata, Nela unde esti ? lacrimezi sau compui si tu mesajul de adio ?
maryyyy
anamaria multumim de cafeluta
mama si pisa esti binevenita, zi-ne mai multe despre nastere si bebe. Stii ca trebuie sa mai scrii 10 mesaje ca sa te vedem in tim real, nu ?

Servus fetele!

Luto, ce lacrimez, ca sare camasa de pe mine de-a dreptul...de azi noapte...
Nu mai compun, ce sa mai compun, ca la mesajele tale si ale fetelor au plans si pietrele...al meu nu-si mai are rostul. Eu is relativ noua pe forum, desi ma simt de parca ne-am sti de-o viata, "ne cunoastem bine"...si totusi am simtit nevoia sa le las pe fete sa scrie, ca ele si scriu mai bine si mai frumos ce a insemnat odiseea pentru noi. Si tare bine au zis.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Citat:
La noi a fost mai mare distractia si galagia decat de revelion....cu artificii, nebunii.....

Cam asa a fost si la noi aseara atmosfera... numai ca in casa, ca Ana a avut un mic show cu parturile si caca! Si la ceas de dimineata devreme a facut un repetir, ca asa e frumos... Acum suntem mai bine.
A invatat sa si tipe, in sensul ca parca e uliu, scoate niste tignale, din cand in cand, de sarim si eu si barbatu-miu ca arsi! Un fel de guaaaaa, dar pe un ton ascutit, din gat cumva... Un deliciu, ce sa mai....

Ieri am avut activitate mare, am reusit curatenia si plimbarica. Azi iar plimbarica de dimineata, poate mai bagam o tura si imediat, mai la apus de soare. Fierbem la lasagna de vreo doua ore si ceva. Chiar, mami de Chiara, daca opresc sosul la doua ore de la fiert si il mai pun dupa aia inca doua, se pune? Sau tre 4 ore incontinuu? Am avut un pic de furca la el ca mi se prinsese un pic la inceput, sosul nostru de rosii e din comert si e din ala mai grosut. A trebuit sa diluez dupa aia bine cu apa, ca altfel se prindea.

Nu ne-a iesit nicicum faza cu bazinul, inca. Perseveram. Poate maine, totusi...

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Va repede ca e frumos sa va gasesc iar aici. Nu mai stati la odisee pana de Mos Nicolae? Mangulico Multumesc in numele fetelor de la noi pentru cuvintele pe care le-ai scris. Nela gata sosu'?Nu lacrima ca cica nu face bine. Eu ieri am tinut-o dintr-o tura de bocit in alta, pana s-a enervat "virtual" tati de Chiara pe mine, a zis ca alt copil nu mai facem ca de cand ma cunoaste nu m-a vazut bocind aiurea. Dar ieri a si fost o zi incarcata de nostalgie, apoi mi-au montat patul de bebelache si, fiind in fatza mea, imi dadeau lacrimile si ii spuneam alui meu "dar daca ramane gol?". asa ca mi-am luat portia de "bataita" ieri, azi nu ma plangem, gata. Sa aveti o duminica superba, cu soare si cald. 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
Eu nu inteleg cum naiba, asa dimineata adoarme frumos, singurel, cuminte, pe ce parte il pun...iar seara nu tine nci o tactica

O fi somnul de dimineata mai dulce, deh!
Am si eu aceleasi dileme anyway. Ii multumesc lui dumnezeu ca Ana, oricat de mare e agitatia, de pe la 7pm doarme 5 ore legate...care pentru mine sunt parfum, ca le dorm si eu. Altfel, nu stiu ce m-as face, ca aia e baza de somn la mine.

Claudia
, marea vrajitoare e o dragutica foc.

Mely, deci luam papucii aia faini si scumpi, da?

Mama si pisa, bun venit! Cum il cheama pe baietelul tau? E nascut o data cu Ana.

Maria, de pe facebook ti-am vazut eu mai bine ochii aceia albastri si frumosi. Sper sa ti-i mosteneasca Aidan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaMFierbem la lasagna de vreo doua ore si ceva. Chiar, mami de Chiara, daca opresc sosul la doua ore de la fiert si il mai pun dupa aia inca doua, se pune? Sau tre 4 ore incontinuu? Am avut un pic de furca la el ca mi se prinsese un pic la inceput, sosul nostru de rosii e din comert si e din ala mai grosut. A trebuit sa diluez dupa aia bine cu apa, ca altfel se prindea.
Daca-i musai musai, poti opri focul, dar pierde putin la savoare. Insa e prima data cand il faci si ai copil mic, se pune (asa scrie si in reteta, ca sunt circumstante atenuante). Ai avut grija la foc mic mic mic? Cand diluezi cu apa, never cu apa rece, bine? 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Andre, gand la gand cu sosul asta! Unde sa ma uit ce a scris Maria, la voi la odisee, nu? Ia sa ma bag si eu, ca sa puna capac la bocit...

M-am gandit la Iulika aseara, cand facea Ana spectacolul, ca se facusera 6 saptamani si ma gandeam ca gata, face ca Bruce, sa ne facem simtita trecerea de pragul asta! Si se pare ca mai nou ca pana nu trage un planset scurt si intens nu doarme bine...

Luto, plecasi? Unde esti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Daca-i musai musai, poti opri focul, dar pierde putin la savoare. Insa e prima data cand il faci si ai copil mic, se pune (asa scrie si in reteta, ca sunt circumstante atenuante). Ai avut grija la foc mic mic mic? Cand diluezi cu apa, never cu apa rece, bine?

35+ Chiara Ada

Da da, focul a fost mic mic mic mic, mai mic de atata nu am, l-a mutat sotul pe al mai mititel ochi...mai mic de asa numa' la bricheta facem...
Da da, cu apa calda, ca asa am vazut pe reteta si am vazut ca ai insistat.

Stii ca maine mancam lasagna, la pranz.. ca azi nu mai pupam, la programul nostru. Dar asta stiam de cand m-am apucat de el.
Multam tare. Sosul bechamel (sper ca am scris bine) il fac de consistenta mai moale, ca o cilama, nu? sa curga un pic, ma gandesc eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Luto, asa face si Nicholas, noaptea adoarme foarte greu, ziua parca nu am copil.Eu cred ca daca l-as lasa de capul lui noaptea ar sta si el pe net, mai un fotbal ceva.Cred ca are ziua inversata altfel nu imi explic dar eu nu stiu cum sa il tin treaz seara, ce sa fac cu el, ca pana la 20.00 doarme ceva de vis si apoi incepe party.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput