Burtici fericite de sept-oct(233) RAMAS BUN ODISEE

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Dana,imi pare rau pentru problemele pe care le-ati avut,dar slava Domnului ca n-a fost ceva grav...

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna seara.

Vai ce emotii sa citesc acel mesaj cu ultimul capitol.Eu ce pot sa va spun? Aici printre voi tare bine m-am simtit.Ma inscrisesem la odiseea de noiembrie-decembrie.Dar nu stiu de ce nu-mi gaseam locul....nu reuseam sa fiu eu insumi.Pe urma am scris o data aici si mi s-a raspuns imediat.....de mai multe fete....a fost ceva care m-a atras. si uite asa am ramas aici.Nu scriam cu zilele dar cand intram...imediat mi se raspundea.De aceea multumesc tuturor, iertati-ma daca nu am reusit sa raspund tuturor, sau nu am reusit sa "vorbesc" cu cineva ,,,,sa fiu mai activa. Va pupacesc si sa ne vedem cu bine la scutece!!!

Astea fiind zise....CAMY felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RALUK multumesc de mesaj.

Eu am fost internata ptr 2 zile cu Mattia. S-a intamplat ca joi toata ziua..manca-vomita, manca-vomita.Cu jet! si ne-am cam speriat si m-am dus la urgente si ne-au internat. A fost groaznic. Atunci seara.....cand am ajuns la urgente nu va spun ce era acolo!! Zeci de copii in asteptare......Noi am fost bagati intr-o camera izolata.....Mattia avand numai 9 zile riscul era prea mare ptr a sta in mijl acelor copilasi. Ar fi trebuit sa stam oreee intregi.Dar dupa cam juma de ora de asteptat.....buzele lui Mattia au devenit vineti, la fel si mainile si urechile.Mama ce sperietura. Ne-au luat imediat.....i-au recoltat sange. Si aici o durere imensa......mai aveam putin si-i scoteam acul din brat.....ca vaca aia nu reusea sa-i gaseasca vena.Stiu ca nu ar fi trebuit sa o faca vaca.....asistenta fiind stiu cum e sa ti se intample sa ai pacienti cu vene ascunse..............dar va spun cand esti de partea pacinetului...situatia e diferita. Saracul Mattia atata ce a mai plans......ca aveam impresia ca geamurile se vor sparge.....Ma rog....mi s-a spus ca analizele de sange sunt foarte bune....bla...bla...bla....Am stat ptr a vedea daca mai vomita. Azi am cerut sa fiu externata si am aflat ca avea transaminazele (au legatura cu ficatul) putin peste limita normala.Mama ce scandal am facut. Acu' mi se zice ca totul e ok...acu' mi se zice ca de fapt era o problema.In fine.....dat fiind ca nu am mai vomitat....am cerut sa fiu externata......acu' urmeaza sa fac pe cont propiu ceva investigatii....sper sa fie totul bine pentru micutul meu. Am suferit enorm si din cauza lui Alessio...ca e racit......si i-am lipsit enorm....imi zicea Alin ca mergea prin casa si striga :mama.....Matti......groaznic......nu a vrut sa manance deloc azi.Credeti-ma .Nici pranzul, nici cina.A baut doar lapte. Are si febra.....sunt asa necajita din cauza asta. De cand am ajuns acasa nu m-a scapat o clipa din priviri.am vrut sa fac un dus si nu reuseam sa ma intru in baie....ca el credea ca plec din nou. cum vedea ca ma ridic de pe canapea sau de pe jos.....unde ne jucam.....deja i se asternea pe fatuca lui o expresie de groaza....Cred ca tare a mai ramas traumatizat de la lipsa asta a mea.....la nastere....acum.....of....sper sa nu mai trebuiasca sa plec......

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

mesaj Mangulica

Ai aici mesajul ei frumos.

Bechamelul da, mai moale, cat sa il poti intinde cu un cutit udat cu apa.
Pofta mare mare, tare curioasa-s.

35+ Chiara Ada

Multumesc frumos, Andre. Nu ne-am mai dus afara, ca e agitata rau maimutzica noastra. Abia ca s-a linistit pe genunchi la tati.
Sosul mai o juma' de ora si gata! Ca ce de maraton am mai bagat pentru el. Dar cred ca iese tare bun, asa mi se pare mie, ca eu il mai si gust din cand in cand. Iti zic maine cum e.

Da, si am mai tras o tura si la mesajul Mihaelei.

Elle, tu esti o draguta foc, sunt convinsa ca o sa fie super faina prima pagina de la scutece.

Unombun, tare rau imi pare ca nu pot sa te ajut, ca nu stiu.

Monikus, eu iti pot zice cum se satura bebele la san, ca ma uit si eu dupa ce il multumeste, ca altfel, daca ma uit dupa semne ca nu s-ar satura, sigur as lua-o pe tarla, ca eu am pitici multi si sufar de "scenarita" grupa mare.

Eu ma gandesc ca se satura cand:
-lasa sanul singura si dupa aceea e linistita, pare multumita, nu e in agitatia aceea nervoasa (mai este alerta cateodata, dar se vede ca nu este de foame);
-suge cam 10-15 min (la noi asta este timpul mediu de supt, conform experientei pana acum); atentie insa, ca la unii copii timpul asta poate fi mai scurt sau mai lung, depinde de fiecare bebel, iti formezi in timp o parere mai exacta referitoare la timpul mediu de supt.
-daca incerc sa o pun la celalalt san dupa ce faca raga (eu de regula o alaptez numai la unul la o repriza de supt) si nu ia sanul, sau il ia si il lasa repede (2-3 minutele).

Acuma, toate astea suna usor, dar in practica am si eu multe momente in care cred ca nu se satura. De exemplu mai nou, ca tot a fost Ana mai agitata ieri si azi, mi se pare ca are plansul acela "de foame" si o pun la san des, cred ca are un puseu de crestere si vreau sa imi suplimentez productia de lapte, macar sa stiu un lucru, ca nu plange de foame.
Sper sa iti fi fost de folos.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

monikus incearca sa-l freci pe spate de la fundulet pana la gat, fara sa mergi si inapoi, deci il apesi usor cu palma pe spate de la fundulet pana la gat ....eu asa fac, nu-l bat cu palma....ca nu-i iese nimic.
E adevarat ca David le scoate ffff repede, imediat ce-i pun mana pe spate.
Iti vei da seama singura cat de tare sa apesi ca sa aiba efect.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Luto, multumesc frumos pt raspuns. Eu il tin mai la verticala si il bat pe spate si cate 10 minute si nu intotdeauna da aerul afara. O sa incerc asa sa il frec mai apasat poate tine, cine stie. Sper din suflet sa mearga pt ca mi se rupe inima cand il apuca vomitatul, sughitatul sau durerile de burtica din cauza aerului asta din stomacel.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza,

mai bocesc un pik, doar imi sta bine. Luci iau si eu niste cafea de la tine. M-a tampit fiu-meu. Azi noapte mi-a adormit pe la 1 fara un sfert, numai nervi si nervi si impins din picioare si urlat si uitat aiurea pe pereti. imi venea sa fug de acasa. si eram si singura. Azi dimineataza, iar plin de mancarici. Si ce ma enerveaza cel mai tare, suge 5 minute si gata si peste o ora iarasi. sfarcurile mele sunt atat de dureroase ca nici nu indraznesc sa ies afara. cred ca m-as tavali de durere de la frig.

diana multumesc de pont.

nela ltumesc de complimente. Forma ochilor lui Aidan apartine lui Sergiu. De culoare, mai vedem dupa 6 luni, un an.

Bun venit Mami si pisa.
Andre .

fetele care mi-ati lasat mesaje offline pe yahoo, le-am pierdut pe toate cand mi s-a boct computerul. sorry daca nu am raspuns.

anamaria f frumos mesajul tau.

tot ma tin sa spun ca am vazut poze de andrushka de la aniversarea lui Sophie.

mihaela super mesajul tau. si ma bucur ca dorinta ti s-a implinit.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!

Fetelor så imi fie mare rusine ca am uitat så felicit o mamica tare fericitå..

Felicitari Camy!!Bine ai venit bebe Flavius!!Så fiti sånåtosi cu totii si så aveti parte numai de bucurii!!

fetelor ieri am avut o zi groaznicå..nu imi amintesc så mai fi avut asa..s-a trezit bruculica asa de linistit si zambitor pe la 10..am stat am papat am gangurit am zambit dupå care am mers in vizita la soacra..in masina a luat somn direct..Cum am ajuns la ea cand l-am scos din scaunul de masina a inceput urletul in continuu ..nu a vrut deloc så taca.. dupå un timp am plecat..a adormit din nou in masina..acaså, din nou..dar urlete din alea de mi se rupea sufletelul si imi venea så ii bat pe toti de imi ieseau in cale..s-a linistit din plansul ala isteric au inceput parturile(are fetelor un program bine stabilit.. parturile si caca sunt la ora fixå. parca e ceas)..pe la 21 30- 22 00 mi-a adormit in sfarsit..DE obosit ce era s-a trezit la 3.30 a papat rapid nici nu a scos aerul asa de adormit era..a dromit pana pe la 7 a papat si iar somn..apoi s-a trezit asa frumos la 10 el radea si dansa in pat nu avea treaba..a papat si acum m-am hotarat så il las singurel langa mine pt ca schimbat , papat scos aerul ma gandeam ca ar tb si el så fie linistit..si asa a fost Acum doarme asa frumos aici langa mine pe canapea..o frumusete

Må speriasem pt ca niciodata nu mi-a plans asa..am mai fost in vizite dar el era foarte vioi vesel nu plangea decat daca ii era foame sau foarte somn..mai aveam putin si mergeam la urgente cu el..bine ca acum lucida fiind ma gandeam ca daca copilul nu mi-a plans mult imi fac diverse scenarii in cazul asta..

Nela citisem ca la controlul de 6 såpt ti-a facut sau iti va face testul papanicolau..mie mi-a zis la control ca tb sa treaca 12 såpt de la nastere..nu stiu de ce si m-a programat pt 10 nov pt papanicolau..´

Eu nici eu nu inteleg de ce Bruce ii tb cateva minute bune de plans in FIECARE seara inainte de a adormi bustean de poti taia lemne pe el dupå aceea

Ellenuna cum så nu avem noi incredere in tine??Eu una sun tsigura ca ne vei surprinde tare frumos..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Monikus, eu iti pot zice cum se satura bebele la san, ca ma uit si eu dupa ce il multumeste, ca altfel, daca ma uit dupa semne ca nu s-ar satura, sigur as lua-o pe tarla, ca eu am pitici multi si sufar de "scenarita" grupa mare.

Eu ma gandesc ca se satura cand:
-lasa sanul singura si dupa aceea e linistita, pare multumita, nu e in agitatia aceea nervoasa (mai este alerta cateodata, dar se vede ca nu este de foame);
-suge cam 10-15 min (la noi asta este timpul mediu de supt, conform experientei pana acum); atentie insa, ca la unii copii timpul asta poate fi mai scurt sau mai lung, depinde de fiecare bebel, iti formezi in timp o parere mai exacta referitoare la timpul mediu de supt.
-daca incerc sa o pun la celalalt san dupa ce faca raga (eu de regula o alaptez numai la unul la o repriza de supt) si nu ia sanul, sau il ia si il lasa repede (2-3 minutele).

Acuma, toate astea suna usor, dar in practica am si eu multe momente in care cred ca nu se satura. De exemplu mai nou, ca tot a fost Ana mai agitata ieri si azi, mi se pare ca are plansul acela "de foame" si o pun la san des, cred ca are un puseu de crestere si vreau sa imi suplimentez productia de lapte, macar sa stiu un lucru, ca nu plange de foame.
Sper sa iti fi fost de folos.

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Nela, iti multumesc frumos si tie. La mine sta puiul la un san si cate 20 de minute. Il chinui sa dea aerul afara si cand il pun pe umar am senzatia ca tot cauta tzitzi cu gurita. Il pun si la sanul celalalt si mai trage cam 5-10 minute. In general mi se pare linistit ca s-a saturat dar are momente cand e agitat si atunci intru in panica, ca poate nu a mancat suficient, ca nu am eu lapte suficient si ma panichez mai tare. Sper sa nu imi tin flamand copilul. De-abia astept sa treaca 4 sapt sa mergem la masurat si cantarit ca sa vad cat a luat in greutate. Banuiesc ca daca a luat bine in greutate inseamna ca nu a fost tinut flamand.

Ce e mai nasol e ca a inceput sa ne curga si noua un ochisor. Si pe langa asta dr l-a diagnosticat cu hidrocel bilateral. Are niste lichid la scrot.Mi-au zis ca se retrage dar eu nu vad nici o imbunatatire. Panicata cum sunt am cautat pe net si am vazut ca se ajunge la operatie uneori si am dat-o mai rau in paranoia.

Oricum, va multumesc ca sunteti aici sa imi spun off-ul.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Neata si de la noi...Eu chia am baut plus o tigara ca de...daca nu alaptez, barem sa ma intoxic .
Dupa doua zile de urlat, cu motiv( nas infuindfat, tuse), bebelusa a dormit ieri de a rupt, inclusiv azi noapte...iar acu s-a culcat din nou...slava domnului s-o tina. Eu va spusesem ca e cuminte...va admir cum rezistati voi la tipete prelungite zilnic..ca pe mine in alea doua zile ma terminase.oricum si acuma scioatem mucii kilometrici si mai tuseste, dar se pare ca mergem spre bine..Eu asa sper cel putin.

So, Luci, la mine e taman invers, ziua miorlaie si vrea leganata cu patutul, carutul, ca in brate nu o iau decat daca tiipa tare de tot. Altfel nu pupa saracuta...Noapte in schimb, daca ai stins lumina se culca singura...dar in landou, mai avem de lucrat cu patutul

Unombun- ai grija cu schimbatul laptelui...e bine sa mergi in continuare cu formula cu care s-a obisnuit. Eu am facut o smecherie din asta la cea mare si a fost mai naspa...Deci, faci cum consideri tu mai bine, dar...suntg si riscuri..Si Sara bea tot Nan 1 si e ok

Nela, ce bine ca va puteti plimba voi...Aci sta sa ninga, e un frig de-ti rupe oasele

Mai citesc si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Bunå dimineata!!

Fetelor så imi fie mare rusine ca am uitat så felicit o mamica tare fericitå..

Felicitari Camy!!Bine ai venit bebe Flavius!!Så fiti sånåtosi cu totii si så aveti parte numai de bucurii!!

fetelor ieri am avut o zi groaznicå..nu imi amintesc så mai fi avut asa..s-a trezit bruculica asa de linistit si zambitor pe la 10..am stat am papat am gangurit am zambit dupå care am mers in vizita la soacra..in masina a luat somn direct..Cum am ajuns la ea cand l-am scos din scaunul de masina a inceput urletul in continuu ..nu a vrut deloc så taca.. dupå un timp am plecat..a adormit din nou in masina..acaså, din nou..dar urlete din alea de mi se rupea sufletelul si imi venea så ii bat pe toti de imi ieseau in cale..s-a linistit din plansul ala isteric au inceput parturile(are fetelor un program bine stabilit.. parturile si caca sunt la ora fixå. parca e ceas)..pe la 21 30- 22 00 mi-a adormit in sfarsit..DE obosit ce era s-a trezit la 3.30 a papat rapid nici nu a scos aerul asa de adormit era..a dromit pana pe la 7 a papat si iar somn..apoi s-a trezit asa frumos la 10 el radea si dansa in pat nu avea treaba..a papat si acum m-am hotarat så il las singurel langa mine pt ca schimbat , papat scos aerul ma gandeam ca ar tb si el så fie linistit..si asa a fost Acum doarme asa frumos aici langa mine pe canapea..o frumusete

Må speriasem pt ca niciodata nu mi-a plans asa..am mai fost in vizite dar el era foarte vioi vesel nu plangea decat daca ii era foame sau foarte somn..mai aveam putin si mergeam la urgente cu el..bine ca acum lucida fiind ma gandeam ca daca copilul nu mi-a plans mult imi fac diverse scenarii in cazul asta..

Nela citisem ca la controlul de 6 såpt ti-a facut sau iti va face testul papanicolau..mie mi-a zis la control ca tb sa treaca 12 såpt de la nastere..nu stiu de ce si m-a programat pt 10 nov pt papanicolau..´

Eu nici eu nu inteleg de ce Bruce ii tb cateva minute bune de plans in FIECARE seara inainte de a adormi bustean de poti taia lemne pe el dupå aceea

Ellenuna cum så nu avem noi incredere in tine??Eu una sun tsigura ca ne vei surprinde tare frumos..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Iulika, eu banuiesc ,iar la cea mare s-a intamplat de mai multe ori, ca vizitele ii agita uneori...Pe Eva si daca o duceam la mall si stateam mult cu ea pe acolo, incepea sa urle inexplicabil, pana cand pediatrul mi-a zis ca aglomeratia si schimbatul locului ii agita uneori. Cica e prea multa informatie pentru mintisoara lor...Zic si eu ce mi-au spus altii, nu bag mana in foc dar poate fi si asta. Bine ca acu doarme bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Hei, fetelor, azi ne mutam la scutece...uraaa!!!

Eu cu sotul azi implinim 1 an de la casatorie...un an minunat...Stam in casa ca deh...eu tot schioapa sunt cu gips pe talpa pana pe 10 noiembrie...dar nu conteaza..noi sa fim bine.

Monikus, si eu eram stresata la inceput cu cresterea copilului...ca daca nu am lapte suficient etc. Asa ca am cumparat cantar si o cantaresc de obsedata ce sunt zilnic dimineata pe nemancate si dupa schimbat pampersul si acum stau linistita ca vad ca ia in greutate (putin..dar sigur). Am dat vreo 3 mil pe el...scump ca din alea ieftine nu mai erau pe piata..dar macar dorm linistita. Eu sunt stresata cu greutatea pt ca mandra mea vomita non-stop de cand s-a nascut si la noin e importanta monitorizarea cu luarea in greutate. Oricum mie imi ia saracuta atat cat sa zic ca e in limite, adica la o luna luase 780 g si minimul e 750.... A mea mananca ff des (sanul - prietenul ei cel mai bun)caci dupa ce mananca vomita..iar foame...iar vomitat...asa ca un cerc ce nu se termina...dar pediatrul a zis ca asta e...sa ia in greutate si stomacelul se va mai regla dupa 4 luni cand incepem diversificare. Deci bevete peste bavete si prosopele de sters voma si haine spalate non stop -si de ale ei si de ale noastre caci vomita si pe noi...si cu jet...si regurgitat si de toate..

Deci...atata timp cat ia in greutate...restul sunt amanunte:)

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Iulika, mie mi-a recoltat deja pentru testul Papanicolau. Rezultatele o sa le am vineri. Apai na, eu am incredere in doctorul meu. Poate are legatura si faptul ca tu ai nascut natural pe cand eu am facut cezariana.

Ioi, ce zi ai avut!
Auzi, si cum te intelegi cu soacra? Ca poate cine stie, a simtit el Bruce ceva pe acolo de a facut showul ala... just kidding!

Mergi la inceput