Burtici fericite de sept-oct(233) RAMAS BUN ODISEE
Raspunsuri - Pagina 11

diamar78 spune:
Neatza!
Noi ne-am dat examenul de trecere de la odisee la scutece in momentul aducerii pe lume a puiutilor nostri si de atunci dam cate un examen in fiecare zi.
Nu stiu cum am reusit dar la Mateias al meu a inceput sa-i curga nasucul. Fetelor care ati avut bebei cu mucisori, ati fost la doctor? Ce le-au dat, doar ser sau apa de mare si aspirat? Si ca si cand nu ar fi fost de ajuns, nici o saptamana nu a trecut de cand s-a insanatosit cel mare si acum iar tuseste.
Dana, tu o culci pe Ana doar in body si sosete, adica fara pantaloni sau salopeta? Din ce am citit se pare ca eu il am infofolesc pe al meu. Body, pantalonasi din bumbac foarte subtire, salopeta si sac de dormit.
Fetelor din Uk, nu stiu cum va este voua la 19-20 de grade ca eu dardai la temperatura asta.
Raluk, spuneai la inceputul mesajului ca nu sti sa spui in cuvinte ce simti dar ai scris un mesaj foarte emotionant.
Si o bila alba pt Lore. Poate ne spui si noua mai multe detalii si cum putem sa ajutam proiectul vostru.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!

kemsy spune:
Buna dimineata mamici dragi!
Vad ca inca nu ne dezlipim de aceasta odisee . Mie imi pare rau ca nu am scris si eu un mesaj emotionant...dar asa cum zicea si diamar, haideti sa ne bucuram, sa lasam nostalgia deoparte, pentru ca avem in brate ceea ce am asteptat 9 luni de zile
Au trecut repede cele 9 luni, si eu deja ma gandesc la al doilea bb
Voi pentru mine sunteti "iesitul in oras cu fetele", si "musafirii" pe care ii primesc zilnic in casa. Fara voi poate m-as fi facut blue , .
Haideti in grup la scutecele (ellenuta, ce faci?
), si sa inceapa petrecerea. Dau de baut si de papat, ca m-am innoit cu o masinuta!
Sa fie intr-un ceas bun!!
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag
Gianina, fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris

monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Hei, fetelor, azi ne mutam la scutece...uraaa!!! Eu cu sotul azi implinim 1 an de la casatorie...un an minunat...Stam in casa ca deh...eu tot schioapa sunt cu gips pe talpa pana pe 10 noiembrie...dar nu conteaza..noi sa fim bine. Monikus, si eu eram stresata la inceput cu cresterea copilului...ca daca nu am lapte suficient etc. Asa ca am cumparat cantar si o cantaresc de obsedata ce sunt zilnic dimineata pe nemancate si dupa schimbat pampersul si acum stau linistita ca vad ca ia in greutate (putin..dar sigur). Am dat vreo 3 mil pe el...scump ca din alea ieftine nu mai erau pe piata..dar macar dorm linistita. Eu sunt stresata cu greutatea pt ca mandra mea vomita non-stop de cand s-a nascut si la noin e importanta monitorizarea cu luarea in greutate. Oricum mie imi ia saracuta atat cat sa zic ca e in limite, adica la o luna luase 780 g si minimul e 750.... A mea mananca ff des (sanul - prietenul ei cel mai bun)caci dupa ce mananca vomita..iar foame...iar vomitat...asa ca un cerc ce nu se termina...dar pediatrul a zis ca asta e...sa ia in greutate si stomacelul se va mai regla dupa 4 luni cand incepem diversificare. Deci bevete peste bavete si prosopele de sters voma si haine spalate non stop -si de ale ei si de ale noastre caci vomita si pe noi...si cu jet...si regurgitat si de toate.. Deci...atata timp cat ia in greutate...restul sunt amanunte:) Dana cu ![]() http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12 |
Danuta la multi multi ani fericiti impreuna.

Multumesc frumos pt incurajare. Eu sunt totusi multumita ca nu prea vomita decat rar si atunci putin, fara jet cum spui tu. Cantar inca nu m-am hotarat sa cumpar pt ca sigur as da in paranoia si l-as folosi la fiecare masa. Mai stau doua sapt pana face bb o luna si apoi vedem.
Monica acum mami fericita de

NelaM spune:
citat din mesajul lui monikus Ce e mai nasol e ca a inceput sa ne curga si noua un ochisor. Si pe langa asta dr l-a diagnosticat cu hidrocel bilateral. Are niste lichid la scrot.Mi-au zis ca se retrage dar eu nu vad nici o imbunatatire. Panicata cum sunt am cautat pe net si am vazut ca se ajunge la operatie uneori si am dat-o mai rau in paranoia. ![]() ![]() ![]() Oricum, va multumesc ca sunteti aici sa imi spun off-ul. ![]() Monica acum mami fericita de ![]() |
Monikus, eu sunt convinsa ca nu iti tii puiul nemancat! O sa vezi la controlul de 4 saptamani.
Ochisorul trece, sa stii. A avut si Ana si i-a trecut relativ repede, slava domnului. Stiu ca e suparator pentru mamica, si eu m-am nacajit tare cand a avut Ana, dar trece si asta.
Cu lichidul de scrot, nu iti mai face griji, sigur o sa se retraga. Uite si mie cand am fost la 3 saptamani cu Ana la pediatru, mi-a zis ca are o usoara forma de hernie ombilicara, dar mi-a zis ca trece de la sine. Doctorul nu parea deloc ingrijorat, parca era ceva normal, ca tin minte ca eu eram tare surprinsa si un pic panicata. Ajunsa acasa, m-am documentat de mama focului pe net si tot pe net am citit, la fel ca tine, ca se poate ajunge si la operatie, dar de cele mai multe ori se vindeca fara interventie. Si uite ca i s-a retras si nu mai are nimic, cel putin asa mi se pare mie, o sa confirmam la controlul de doua luni. Si uitasem de asta, ca am avut si piticul asta pe creier.
Asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi si sa te stresezi inutil.

Nela, mamica de

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Doro76 spune:
citat din mesajul lui diamar78 Neatza! Noi ne-am dat examenul de trecere de la odisee la scutece in momentul aducerii pe lume a puiutilor nostri si de atunci dam cate un examen in fiecare zi. Nu stiu cum am reusit dar la Mateias al meu a inceput sa-i curga nasucul. Fetelor care ati avut bebei cu mucisori, ati fost la doctor? Ce le-au dat, doar ser sau apa de mare si aspirat? Si ca si cand nu ar fi fost de ajuns, nici o saptamana nu a trecut de cand s-a insanatosit cel mare si acum iar tuseste. Dana, tu o culci pe Ana doar in body si sosete, adica fara pantaloni sau salopeta? Din ce am citit se pare ca eu il am infofolesc pe al meu. Body, pantalonasi din bumbac foarte subtire, salopeta si sac de dormit. Fetelor din Uk, nu stiu cum va este voua la 19-20 de grade ca eu dardai la temperatura asta. Raluk, spuneai la inceputul mesajului ca nu sti sa spui in cuvinte ce simti dar ai scris un mesaj foarte emotionant. Si o bila alba pt Lore. Poate ne spui si noua mai multe detalii si cum putem sa ajutam proiectul vostru. ![]() mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Noua ne-a dat in plus Eurespal, dar a vazut-o dr pe Sara care si tusea, nu avea doar muci. Vb cu dr tau, poate nu e cazul sa-i dai ceva, doar aspirat mucii..Pup si sanatate multa

NelaM spune:
citat din mesajul lui Doro76 Iulika, eu banuiesc ,iar la cea mare s-a intamplat de mai multe ori, ca vizitele ii agita uneori...Pe Eva si daca o duceam la mall si stateam mult cu ea pe acolo, incepea sa urle inexplicabil, pana cand pediatrul mi-a zis ca aglomeratia si schimbatul locului ii agita uneori. Cica e prea multa informatie pentru mintisoara lor...Zic si eu ce mi-au spus altii, nu bag mana in foc dar poate fi si asta. Bine ca acu doarme bine ![]() Doro, mama a doua fetite superbe ![]() ![]() |
Doro, eu zic ca pediatrul tau are dreptate. Spre exemplu la noi se cunoaste daca mergem dimineata la plimbarica, cand este mai putina lume la noi in complex, si seara, cand e agitatia in toi. Ana e mai agitata, bineinteles, seara.
Nela, mamica de

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

NelaM spune:
Gata, am plecat la somnic, ca e ora de somn lung si bun al Anei (7pm). Vreau sa profit si eu, ca nu se stie la noapte prin ce peripetii trecem.
Va doresc o dupa amiaza placuta!
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

unombun spune:
nici al meu nu rigiie tot timpul dupa supt.Fiind si cu colici mari,ore intregi cu urlete disperate,m-am gindit daca nu ar fi si asta o cauza.Sotul mi-a zis ca nu,din formula de lapte ar fi colicile,dar ca scoate gaze si pe nas,nu numai prin rigiit,sa stau linisitita.Poate si al tau scoate si pe nasuc gaze si nu e nevoie numai pe gurita.

diamar78 spune:
Doro, pai problema e ca nu stiu la ce dr sa merg. La medicul la care e inscris nu as merge ca nu am incredere 100% in ea si da repede antibiotic si parca nici la spital nu m-as duce ca e plin de copii bolnavi. Eurespal i-a prescris un dr cand am venit cu el din spital ca avea nasul infundat dar nu i-am dat pt am zis ca e prea mic sa-i dau mai ales ca avea doar nasul infundat si nu altceva. Acum chiar nu stiu ce o sa fac. Este o dr pediatru care sta pe langa mine dar nu m-am mai intalnit cu ea sa o intreb daca nu ar fi de acord sa faca consultatii la domiciliu in caz de nevoie.
Eu cu cel mare stiu ca am fost la ziua cuiva pe cand avea 6 luni si nu am putut sa stau cu el ca plangea in hohote desi la un moment dat m-am retras intr-o camera cu mai putini oameni.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!

Roxxy80 spune:
Salutare!
Va cautam pe la scutece .
Monikus, nu-ti face griji cu privire la hidrocel. Sigur se va retrage.In cazul in care (doamne fereste) se ajunge la operatie vom vorbi mai mult atunci pe PM. Operatia este una usoara, fara riscuri. Dar sigur se va retrage. Cunosc multi baieteii la care s-a retras.
Danuta, felicitari pentru primul an de casnicie. La multi ani inainte fericiti, plini de bucurii alaturi de printesa voastra.
Kemsy, sa stapaniti sanatosi noua masinuta. La multe drumuri va doresc, fara nici un incident.