Burtici fericite de sept-oct(233) RAMAS BUN ODISEE

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Draga mea mandra grasa si frumoasa,azi n-are somn.Au icneput balutele si gangureste de zor.
Dupa cum imi dadusem seama,cateva video-uri de cand era Erika bb mic,m-au facut sa inteleg ca Lisa e o fire mai serioasa.Erika la varsta de trei luni,radea cu gura pana la urechi,cu chicote si tipete.Lisa e o finuta,ridica coltul gurii doar intr-un zambet timid,iar cateodata isi arata si gingiile fine si catifelate.

Capitol aniversar!Plecam din odisee!Ehee ce pas important facem noi acum!O sa am doi copilasi la scutece!Deja sunt bune de maritat,ce mai!

Am reusit sa citesc din acesc capitol.Pe umar am sacul inca vioi.

danangie ce patanie,off.Cred ca iti venea sa sari la gatul asistentei.Totusi,ar fi trebuit sa aibe grija mai multa cand e vorba de asa ceva.
Sanatate puiului mare si puiului mic!

Bia ai scris tare frumos,de altfel toate fetele au scris randuri pline de emotie.
Eu regret ca n-am suficient timp,sa pot citi,sa fiu la zi cu ce se intampla.Sa pot vedea evolutia bebeilor,sa privesc poze si chiar sa scriu.
Insa,printre picaturi...atunci am de onorat doua grupuri,al Erikai si aici.

Eu am intrat in odisee fff fericita si dormica de legat prietenii.Pentru ca in odiseea Erikai s-a intamplat sa intalnesc oameni minunati,cu care am povestit vrute si nevrute.
Atunci,aveam f mult timp de povestit,citit si imi pare ca in aceasta odisee nu am putut participa cat as fi vrut.
Eu insa ma simt datoare sa tin legatura cu voi.Pentru ca mi-ati fost alaturi cand Lisa s-a grabit ca scoata nasucul pe aceasta lume.Pentru ca mesajele voastre de atunci mi-am ramas in suflet si m-au incurajat pana in clipa cand am externat-o pe Lisa si am adus-o acasa.
Acum presimt ca intru intr-o stare emotionala mai speciala si nu vreau sa lungesc prea mult mesajul.
Au trecut peste 9 luni,cu bune cu rele.Sa traim impreuna si urmatorii 4 ani cu aceeasi intensitate si bucurie!

Am fost cu Lisa la control,doctorul multumit la superlativ de evolutia ei.Are 5520 grame si 57 cm.E foarte puternica dupa spusele medicului,isi tine singura capul,iar cand este pusa pe burtica se tine in maini fara prea mare greutate,dupa care oboseste si isi pune din nou capul jos.Si de la capat.

Erika are din nou febra mare.De ieri.Am fost la medic,se pare ca nu este gripa(de care imi era frica) si nu are nici un alt simptom.Azi a fost mai vioaie,insa febra nu scade.Sa vad cum se comporta maine si daca nu da semne de vindecare,sunt nevoita sa mergem din nou la spital.
Am incercat sa le izolez,pe Lisa si Erika.Lisa doarme cu mama,si am incercat sa nu o tin f mult in brate,cu toate ca tare imi venea sa o mai pupacesc azi pana o albesc,m-am abtinut.
Acum am reusit sa le adorm pe amandoua.Reusesc sa intru si eu la baie,singura
V-am pupat si ne revenem la scutece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Neata si de la noi,
In primul rand Maria, ne dispar bubitele, sunt din ce in ce mai invisibile si aprope nu se mai simt nici la mana ,sper sa nu ne reapara,clema de galbenele io nu am,stiu ca e buna.
Luto,ce fain ca sunteti toate aprope si va puteti intalni la o sueta,dar nu-i nimic ca trec eu prin zona voastra si va dau cate un bip la fiecare ,aaa..si am avut si noi niste artificii,
Ellenuta, normal ca avem incredere in tine ;
La noi ploua torential, again ....si vom sta in casa ca nu scoti nici cainele afara.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Luto,ce fain ca sunteti toate aprope si va puteti intalni la o sueta,dar nu-i nimic ca trec eu prin zona voastra si va dau cate un bip la fiecare

...lasa ca punem de-o intalneala cand mai cresc galustile si vii si tu la cumnatu in zona....poate pana atunci ne luam si noi masina.... si nu-si serbeaza David majoratul

si la noi ploua tare si e intuneric, sunt la a doua cafea si cred ca am sa il implor in genunchi pe fiul meu sa ma lase si pe mine sa dorm un pic

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Nela, somn usor si linistit. Multumesc pt incurajare. Probabil ca exagerez eu.

Roxxy, multumesc frumos pt incurajare. Sa dea DD sa ai dreptate si sa se retraga. Sa stii ca te gasesc eu cumva daca zici ca stii mai multe. Sper totusi sa fentam operatia.

Unombun, eu stiu ca durerile de burtica de la asta vin. Daca nu da aerul afara, bulele raman in intestine si provoaca durere cand sunt eliminate prin fundulet. Acum, drept sa iti spun, cred ca adevarul e undeva la mijloc. Eu oricum prefer sa il fac sa ragaie de fiecare data dupa ce papa pt ca in felul asta nici nu mai vomita. Sanatate si nopti linistite.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Danutza multi ani fericiti ca doresc!ITi doresc o zi minunatå in sanul familiei

NEla asa e.. de ce nu m-oi fi gandit.. ca tu ai facut cezariana si de aia..Somn usor..vise plåcute

Devylla må bucur tare mult så te revad..ma bucur tare mult ca Lisa e bine si a crescut asa frumos cum orice mama isi doreste..Te asteptåm la scutece desi inteleg ca nu e tocmai usor cu 2 copilasi dintre care unul e bolnavior--Pupåm pe Erikuta frumusica så ii treaca si så fie vesela din nou..

Claudia si la noi ploua cu bulbuci si s-a anuntat ca pana diseara se transforma in zåpada si ca pana maine e posibil så fie totul alb..cine stie..!

Eu am trimis bucata de mama dragå si sot drågut la film..e vb de un documentar ceva legat de planete asezarea lor etc.. in format 3d..nu dau voie cu copchii mai mici de 5 ani ca daca se apuca al meu de concert se uitau toti la ei in 5 d asa ca eu am ramas cu copil zambotor si vioi acaså.. acu e in balansoar si rade la jucariile lui de deasupra de zici ca se inneacå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

sabina ce frumos incepi deja sa studiezi comportamentul
mogaldetelor....
kemsy felicitari pt masinuta ...eu primesc de mancare si de bautura, nu ma jenez
iulika lasa mami, bine ca i-a trecut lu' Bruculica ...o fi fost si el indispus

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Va salut si eu dragelor, pe la pranz!

Elle multumim frumos ca te ocupi de mutatul in noua casuta!

mai fetelor, eu ajung la concluzia ca imi tin copila prea dezbracata...deci, da, Diamar..Ana doarme doar in body cu maneca lunga si in sosetele (care ii sunt cam marisoare..cateodata rad de ea si i le trag pana sus..ca niste jambiere..este o scumpa)..fara caciulita..si o acopar cu o paturica de bumbac mai grosut; in casa sunt 22 grade acum;

Maria tu zici ca le este mai bine pe racoare? hmmm..oare asta sa fie o cauza pt agitatia ei de seara?!!
este de la sine inteles ca eu nu am surprins-o pe Ana niciodata transpirata! dar nici cu manutele reci!

sincer sa va spun..nici nu avem pijamaluta care sa ne vina bine..ca mami a luat pentru 0-3 luni vreo 2, care ii sunt destul de marisoare (cred ca vor fi bune pe la 3 luni)..sper ca saptamana care vine sa pot sa o las cu grig cateva ore (si un bine in frigider) si sa ajung la un magazin de puiuti..sa ne completam garderoba!

oare cum sa-mi dau seama daca ii este frig? daca sunt manutele reci, nu? eventual si urechiusele..
Maria tu ziceai ca Aidan isi intinde piciorusele...asa face si a mea...si m-a speriat putin, sincer..isi intinde piciorusele si da capul pe spate..incerc sa nu ma panichez si sa nu ma gandesc la prostii..sper sa faca asta de la aerul din stomacel;

danutamulti ani fericiti in casnicie!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Multumesc frumos pentru primire!
Aveam de gand sa las sa se termine capitolul acesta, ca sa intru direct la scutece cu mai multe date despre noi, dar e deja 1 noiembrie #351;i vreau sa devin un om ordonat (m#259; rog, eu vreau de mult asta...).
Baietelul nostru se numeste Simon si s-a nascut prin cezariana la spitalul Cantacuzino. Nela, stiu ca puii nostri sunt nascuti in aceeasi zi si tot prin cezariana de urgenta... Plecasem de acasa cu asigurarea medicului ca nasc natural cu un mic ajutor (inducere, dar aveam colul dilatat de 2-3 cm),dar copilul statea cu capul rasucit aiurea, astfel incat am ajuns la cezariana. Si tare mult mi-am dorit sa nasc natural!
Am avut cateva zile senzatia ciudata ca nu mi-am nascut eu copilul, ci doctorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Raluk - multumim mult de mesajul catre fulgusori , atat de plin de caldura, atat de...TU
Multumesc si pentru vorbele catre mine - ma faci sa ma simt mult mai buna decat sunt in realitate

(neaparat sa-mi spui daca macar am avut succes, daca tot ne-am batut capul impreuna)

monis cu poze de azi de ieri
ultima saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

oau! gata cu odiseea

ma uit la testoasa mea (asa o alinta sotu') si nu imi vine sa cred ca maine face deja 8 saptamani...ce sa mai zic de cele 9 luni....nici nu stiu cand au trecut, si mai ales cu voi alaturi. Stiu ca nu am fost eu foarte activa, dar ma intelegeti voi...uitandu-va la semnatura mea , de care sunt foarte mandra
Mi se face pielea gaina cand imi amintesc cand mi-am facut testul...esram la servici (mi l-a cumparat o colega, ca eu nu aveam curaj) si am iesit din baie razand si plangand in acelasi timp. aveam un invitat din Austria si m-am intalnit cu el si se uita la mine ca la...nebuni. pentru ca da eram nebuna dar de fericire.

Sa ne traiasca dovleceii sa creasca mari, sanatosi si NOROCOSI!

Mergi la inceput