Burtici fericite de sept-oct(233) RAMAS BUN ODISEE
Raspunsuri - Pagina 13
Andrecluj spune:
Ralukule Multumim pentru ce ne-ai scris si pentru emotia transmisa. Sa-ti creasca Alex mare si sanatos si sa va aduca in casa numai fericire! 
35+
Chiara Ada
4mykids spune:
Monikus,
sper sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala,si eu stiu ca se retrage in cele mai multe cazuri;
Iulika, pai eu imi fac bagajul si plec la voi, ca mie tare imi place iaran cu zapada si tare imi lipseste aici;
Dana, daca tu zici ca nu i e frig probabil ca sti tu ce sti, Isabella are noaptea manutele reci,dar oricum Maria are dreptate , dorm mai bine cand e mai racoare in camera,pupam printesa;
Noi am facut un caca acu pana la gat si nu exagerez am bagat-o direct in chiuveta la spalat,ca sa nu mai vb ca deja ne-am schimbat de 2 ori pe ziua de azi.
Luto, iti doresc sa te lase Frmosul David sa dormi nitel ca sincer tare te trage vremea asta la somn;
Ma gandeam ce pofta mi-a facut Nela cu capuccino, ce as mai savura si eu unul adevarat;
Marti incepem scoala si abia astept, ca ne-am saturat de atata vacanta desi nu sa plictisit foarte tare, azi a fost super cuminte draguta de ea si-a facut curatenie in camera si in dulap
si ma si chemat sa o verific.
Liliac , cum sunteti?parca saptamana viitoare intrati in vacanta, sa ne spui cum e cu amandoi acasa
;
Fetelor voua va mai trecut pofta de dulciuri ca eu mananc ca sparata cicolata desi inainte am urat-o, ieri am fost direct in punga Iuliei cu care sa intors de la Halloween , si saraca cand ma vazut asa nehalita si-a ales ce-i trebe de acolo si mi-a zis ca pot sa am eu restul.Pai in ritmul asta nu slabesc eu niciodata.Ce sa intru in blugii mei(marimea 8) dinainte de sarcina, nici vorba
.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Iulika29 spune:
Monis
ce burtica frumoaså ptui ptui.. si tu intri in categoria '' burtica din filme'' sunt cu ochio pe voi dragele noastre burticele

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
miha74 spune:
si cateva cuvinte despre noi:
- sambata am fost nasii unui baiat minunat (Eric Andrei), un luptator, care desi s-a nascut devreme, a recuperat si la botez avea deja 6 kg, el nascandu-se cu 2 kg acum 3 luni.
-Iris creste, si asta o vad ca deja am pus salopetele deoparte (pentru cumnata mea
) pentru ca nu m-am dus inca cu ea la pediatru, de teama sa nu ne pricopsim cu altceva de acolo, asa ca nu ne-am cantarit pana acum
e cumintica noaptea, am reusit s ane facem un program seara, adica la ora 20.00 baita, papat si imediat somn pana pe la 4 dimineata cand mai mananca vreo 5 minute de la un san si adoarme profund si se scoala iar pe la 6.00 si atunci mananca de rupe, si mai doarme iepureste pana la vreo 8.00. Ziua stam mai prost cu somnul de vreo cateva zile, si nu inteleg de ce, ca nu plange de vreo durere, dar nu vrea sa adoarma si se miorlaie foarte mult.
- Matei nazdravan mare, ne distram si ne madrim tare mult cu el. Din pacate sufera ca nu mai poate merge in parc, cu zilele astea ploiaose si friguroase. astazi a iesit cu sotu' juma de ora si a venit cu un nas rosu si rece![]()
-Laura e cu scoala, cu voleiul, cu matematica
...si ma chinuie si pe mine cu c.m.m.d.c si c.m.m.m.c (va aduceti aminte???
)
acum ii astept sa se scoale, sa facem o plimbare in formatie completa pana la noul mol ..Cotroceni, s-au ceva de genul asta, ca am inteles ca au un super loc de joaca
ne vedem la scutece

pupici si nopti linistite

babytza spune:
Fetelor ati vazut filmuletul cu Flavius ? Aveti la pagina 6 un post de la Irina C cu link catre Pepenasi. A scris aseara SUN povestea de la spital si apus si filmulet cu Flavius 

Babytza si puii
Valentina
David
monikus spune:
Claudia, sa de DD sa se rezolve de la sine. 
Cat despre ciocolata, tu alaptezi si mananci cioco? Eu nu mananc mai nimic de frica sa nu ii fac rau lui bebe.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
miha74 spune:
dana- e bine cand se intind copii. ba chiar cica ar fi semn de copil sanatos. Incearca sa nu te gandesti la prostiute la fiecare gest al lui bb, ca nu faci decat sa iti complici viata. ai incredere in bb.
nici eu nu sunt adepta infofolirii copilului, drept urmare de multe ori mi-am luat bobarnace de la pensionare sau mamici foarte grijuluii prin parc....ca e prea dezbracta Matei. Iar Laura mi-a venit acasa de la scoala sa imi spuna sa ii dau caciula, ca asa a zis dna invatatoare![]()
morala: copii mei sunt sanatosi, si nu racesc foarte usor.
selen80 spune:
buna ziua mamici! credeam ca va gasesc deja la scutece si ca mai si ratez sa scriu in primul capitol
am inceput sa simtim si noi de 2 zile cum e cu colicii astia urati, acum la 2 luni si o sapt....dar doar la masa de seara se intampla, suge 3-5 minute si o apuca un plans isteric si nu mai poate manca....scoatem aerul, o dansam prin casa si ii trece...dar cand o pun iar la san, iar incepe....asa ca am pus-o in patut si dupa 30-45 min de leganat, cantat si tinut suzeta, adoarme asa, cu cele 3 minute de papica....si culmea ca doarme vreo 4 ore....
Dana eu zic ca daca asa ai obisnuit-o nu e cazul s-o infofolesti de acum incolo....daca i-ar fi frig te-ar anunta ea, stai linistita....ursulinei mele incepe sa-i tremure barbia daca i se face frig....si nu se verifica manutele sau piciorusele ca ei au extremitatile mai reci oricum, verifici la spate sau la piept..
Kemsy sa stapanesti masinuta sanatoasa! iau si eu ceva de papica, pt ca iar sunt intepenita pe scaun, cu Ebru in brate, si nu mi-am luat decat apa langa mine 
Danuta la multi ani fericiti impreuna!
Claudia ce vrajitoare cuminte si harnica ai tu 
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
My_Lady0091 spune:
dragi,mamici de septebrie-octombrie...va calc cu sfiala pragul spunandu-va:bine v-am gasit, in primul rand
va multumim ca ne-ati predat stafeta...pentru a continua maratonul vietii...ceea ce ne defineste pe noi...nasterea de minuni..
eu nu am intrat pe aici, la voi, pentru ca nu am indaznit..asa sunt eu..nu dau buzna in ,,casa,, omului.
in viziunea mea sunteti toate niste eroine...asa cum e si mama mea..
va doresc multe clipe fericite alaturi de bebei si de familiile voastre...sa aveti parte numai de lucruri bune
si nu in ultimul rand..chiar daca mai sunt 7 saptamani...SARBATORI FERICITE....eu una sunt sigura ca asa vor fi pentru mine...nu voi uita acest CRACIUN care va sa vina.
alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
Mama_si_pisa spune:
Simon s-a nascut, asadar, sambata, 19 septembrie, la ora 14.00, cu greutatea de 3620 g, talia 50 cm si Apgar 9.
L-am vazut pentru doua-trei clipe chiar atunci cand l-au scos, cand inca nu tipase, cand inca nu realizase ca s-a nascut, iar apoi, pentru alte 10 secunde, cand pleca din sala de operatie. Mi s-a parut ca mieuna ca Set, motanul nostru. Mai mult, avea unghiile foarte lungi, de domnisoara, asa cum eu nu le mai port de ani buni. Dar el e baietel si medicul s-a grabit sa-i laude... testiculele.![]()
Apoi eu am stat la terapie intensiva si nu l-am mai vazut pana ce nu m-am putut ridica si merge pe picioarele mele pana la salonul lor, al copiilor. Asta, duminica, pe la 10. Pentru ca spitalul era foarte aglomerat, am ajuns in salon abia luni.
Asa ca a stat bietul copil mult timp singur, fara mine. Am vazut aici ca la alte mame care au nascut prin cezariana li s-au adus copiii la reanimare. Ma bucur pentru voi, asa cred si eu ca e normal!
Dar, odata ce ne-am regasit, nu ne-am mai despartit. Am stat amandoi intr-o rezerva, singuri, si am putut povesti si plange si papa in voie, si ne-am imprietenit.
E un copil cuminte si iubit, pe care si pisicile noaste il respecta
, si se tin singure la distanta.