Burtici fericite de sept-oct(233) RAMAS BUN ODISEE
Raspunsuri - Pagina 14
selen80 spune:
Diamar mie la mucisori mi-a mai zis dr sa-i pun colargol, dar nu i-am pus decat vreo 2 zile, doar o data seara, dupa ce curatam bine nasucul...in rest doar apa de mare si aspirat, si i=au trecut...multa sanatate!
legat de imbracatul copilasilor, eu in general am mers dupa regula o haina in plus fata de ce am eu pe mine....recunosc ca mie la 19-20 de grade in casa mi-e destul de frig, adik am maieu, tricou si un hanorac deasupra...asa ca pe ea am pus body cu maneca scurta sau fara maneci, salopetica sau bluzita+pantalonas si o vestuta deasupra....iar noaptea o patura mai grosuta, dar cu care oricum sta pe jumate invelita....acum cand am dat drumul la centrala si sunt 22-23-24 de grade nu-i mai pun vestuta, iar noaptea o pun in sacul de dormit de vara de la ikea....in conditiile in care eu noaptea am maieu, pijamale si ma invelesc cu pilota ...
si eu la fel ziceam ca n-o s-o infofolesc, dar daca mie imi era frig, cum s-o imbrac pe ea mai putin decat pe mine??!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
angelli spune:
Danuta1979 imi pare reau ca treci prin nebunia cu regurgitatul excesiv si noi am patit-o cu Andreas, facea baltoace de laptic peste tot, provocarea mare era iarna sa il imbrac repede pana nu vomita peste hainute ca sa putem iesi afara, imi iesea figura in 2 min era gata repede sa ii pun babetici.Vezi ca sunt si din acelea cu dublura de plastic care nu se uda usor.Si chiar daca nu iti vine sa crezi se va termina aproape brusc, va scoate din ce in ce mai putin mai ales dupa diversificare, eu am introdus devreme solidele tocmai din acest motiv, tot pe la 4 luni cred.Trece si se dezvolta frumos, stai linistita.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 Neatza! Noi ne-am dat examenul de trecere de la odisee la scutece in momentul aducerii pe lume a puiutilor nostri si de atunci dam cate un examen in fiecare zi. Nu stiu cum am reusit dar la Mateias al meu a inceput sa-i curga nasucul. Fetelor care ati avut bebei cu mucisori, ati fost la doctor? Ce le-au dat, doar ser sau apa de mare si aspirat? Si ca si cand nu ar fi fost de ajuns, nici o saptamana nu a trecut de cand s-a insanatosit cel mare si acum iar tuseste. Dana, tu o culci pe Ana doar in body si sosete, adica fara pantaloni sau salopeta? Din ce am citit se pare ca eu il am infofolesc pe al meu. Body, pantalonasi din bumbac foarte subtire, salopeta si sac de dormit. Fetelor din Uk, nu stiu cum va este voua la 19-20 de grade ca eu dardai la temperatura asta. Raluk, spuneai la inceputul mesajului ca nu sti sa spui in cuvinte ce simti dar ai scris un mesaj foarte emotionant. Si o bila alba pt Lore. Poate ne spui si noua mai multe detalii si cum putem sa ajutam proiectul vostru. ![]() mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
si eu dardai draga mea, dar ei sunt pe alt termometru. eu mai pun o bluza si sosete.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
anamaria1979 spune:
Monikus o sa se retraga hidrocelul stai linistita. O sa fie bine.
Unombun formula nu trebuie schimbata decat dupa ce discuti cu un pediatru.
Danuta casatorie fericita sa va bucurati de Ioana Maria Alexandra.
Kemsy felicitari pentru masina.
Elle avem incredere in tine si asteptam ca ai doi copilite de crescut.
Dana15 noua ne-a spus pediatra sa-i verificam temperatura la ceafa nu la extremitati ca de obicei acelea sunt reci. Oricum ei se agita si nu dorm daca le este frig sau prea cald. Si sincer am vazut ca s-a scris de 20-19 grade, dar eu sunt mai friguroasa si il tin la 22 grade.
4mykids ne luam de mana cu dulciurile. Ma duc sa mai basculez o prajiturica ca am luat ieri un platou cu miniprajiturele si incerc cate una din fiecare fel
Ellenuta spune:
sunt aproape gata.
daca aveti orice sugestie, sau vreti sa faceti vreo modificare .. va rog sa o faceti.
FETELOR ... MA DUC SA DESCHID CAPITOL LA SCUTECE!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
septoct2009 spune:
DRAGELE MELE .. COLEGELE SI PRIETENELE MELE TIMP DE 9 LUNI DE ZILE ..
VA INVIT CU MARE DRAG SI PLACERE LA
CLUBUL SCUTECELOR!
PRIMUL CAPITOL VA ASTEAPTA AICI
elle
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Am ajuns acasa dupa 2 saptamani petrecute la ai mei. Doamne, cat de bine a fost! Incep sa ma recunosc in oglinda:D
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, inteleg insa ca acesta e ultimul capitol la odisee si ne mutam la scutecele. Cat de repede a trecut timpul, nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 luni de cand am nascut!
Incerc sa recuperez sa vad ce s-a mai intamplat.
Pup toate fetele!
Baby
de Natalia (03.09.09)
diana_n spune:
Danuta1979 mie imi suna a acid reflux. Pare usor, daca zici ca ia in greutate. Ajuta foarte mult sa pui ceva sub saltelutza ca sa stea inclinata cam 15-20 grade.
Peter a avut la 7 luni, mi-a luat 3 luni sa conving dr. ca vomita prea mult, l-am convins numarand de cate ori pe zi o face, l-a pus pe cantar si a vazut ca scazuse in greutate.
Trece de tot cand face un an si stomacul se verticalizeaza.
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)
mary_07 spune:
Ramas bun Odiseea mea de suflet!!!!
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)