Fulgusori de nov-dec 2009 (150)-Hai Dana n.!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Am uitat, incepand de acum am preluat stafeta de la burtici de sep-oct , care va fi primul fulgisor care o sa apara in luna asta , de acum asteptam o de si .
sa inceapa .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara tuturor,

Sunt o proaspata mamica de la odiseea de burtici fericite de septembrie-octombrie. Astazi este ultima noastra zi...de maine ne facem casa la scutece. Stiu ca Luci v-a lasat un mesaj foarte frumos azi dimineata. Vreau sa va urez si eu sa aveti sarcini usoare, acum pe ultima suta de metri, sa aveti parte de nasteri rapide si fara probleme, iar bebeii vostri sa fie cuminti, papaciosi si sanatosi.

O seara buna si pupici pentru Andre si Monis5

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Doamne,mi s-a rupt inima citind despre Maya! Bineinteles ca totul va fi bine in final,dar statul in spitale, chinul micutei cu analizele si medicatia,chinul Siminei sa-si vada puiutul acolo....Doamne,de ce trebuie sa se chinuie bebelusii? Bine ar fi daca am putea noi suferi in locul lor!!!
Suntem toate alaturi de voi,fetite frumoase,sa veniti repede acasa sanatoase!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna seara tuturor,

Sunt o proaspata mamica de la odiseea de burtici fericite de septembrie-octombrie. Astazi este ultima noastra zi...de maine ne facem casa la scutece. Stiu ca Luci v-a lasat un mesaj foarte frumos azi dimineata. Vreau sa va urez si eu sa aveti sarcini usoare, acum pe ultima suta de metri, sa aveti parte de nasteri rapide si fara probleme, iar bebeii vostri sa fie cuminti, papaciosi si sanatosi.

O seara buna si pupici pentru Andre si Monis5

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Multumin tare mult de urari si poate o sa mai apari din cand in cand sa ne mai dai cate un sfat si poate sa ti galerie la cate una dintre noi.

Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

multumim manga girl..esti asa o draguta....

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Mie asa de somn, dar nu m-as duce la , ca poate a aflat cineva ceva de Maya, cum se mai simte.

Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Smaranditza, multumim!

Sunt coplesita de vestea cu Maya....Astazi ma uitam la pozicile fulgusorilor nostri,ma uitam cum David, Maryam(Nabila) si Maya au fost tinuti cu furtunase...cat de greu trebuie sa fie,ca mama, sa-ti vezi puiutul asa...Ma doare sufletul sa-i vad atat de fragili,lipsiti de aparare...Imi tremura sufletul uitandu-ma la fetita mea,cand o vad cat e de micuta,cand imi amintesc cum a stat`la plaja`,legata la ochi,cum i-au luat sange pt analize,cum a scazut 300g in spital,apoi din nou,acasa...Eu sunt traumatizata pt faptul ca am nascut mai repede si a facut icter,a scazut in greutate etc,dar mamicile lor?
Sunt atatea lucruri de care nu aveam habar inainte si astazi fac parte din viata mea,sunt cele mai importante din viata mea,si fac ca multe din lucrurile,activitatile care ma interesau inainte,care mi se pareau importante, sa para fara culoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ai dreptate lumi....e asa trist...si cred ca doare tare...e sfasietor....nu e o durere mai mare pe lumea asta decat o mama in neputinta de a-si ajuta copilul...
SIMI EU ITI TIN PUMNIII....SI VEI VEDEA CA TOTUL VA FI BINE....CURAJ MICA MAYA....

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Ramonika si multumim de comentariu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

RAMONA C am vazut printisorul tau sincera sa fiu mi-au dat lacrimile la cat e de scumpacum chiar ca nu mai rezit il vreau pe Andrei mic mic din nou si acum il vreau si pe asta din burtica sa vina o data ca nu mai pot.

MANGA am tras un ochi si la fotografiile tale cu bebele o duceata de copil e ft scump mai ales cand il tineti numai in brate

Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 13 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput