*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*
Raspunsuri - Pagina 13
Andy08 spune:
Luca
Raduca
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Olivia: Suntem bine, multumim de intrebare. Azi am avut partial, peste 6 sapt. am examenul final. Bleacs! Incep lucrul in ianuarie si ma gandesc cu groaza ca imi va fi dor de pitic. Dar c'est la vie, la guerre, l'amour....in traducere libera asa e la vie la gara si la moara
Bravegirl: Daca simti ca nu sunteti pregatite sa renuntati la alaptat, nu o faceti. E clar ca nu vom alapta pana la 18 ani si daca alaptatul va produce placere amandurora, mai profitati, ca acusi, acusi e mare si o sa strige sa nu intri la ea in camera fara sa bati la usa. Cu oboseala, te inteleg...si eu sunt rupta. Nu voi renunta la alaptat (la noi motivele sunt duble), dar am hotarat eu ca de la 1 an incolo sa incerc sa-l alin noaptea cu altceva, nu cu sanul. Sa-i dau peste zi la cerere, dar noaptea nu, ca sa dormim. Asta-i planul, sa vedem daca si Andrei va fi de acord. Am eu vaga senzatie ca nu va fi.
Darling: Deci planuri de bebe 2 deja? Bravo!
Otilia: Tu imi lasi impresia ca esti pe finala (cum se zice in aviatie) cu alaptatul. Nu zici nimic de placere, puiutza, dragalit ci doar de haituit si folosit Cred ca e tare greu cand si lucrezi...vai si amar ce ma asteapta!
Bertha: Ati reusit sa faceti analizele? Apropo de dinti, lui Andrei i-au iesit cei 4 de sus. Inca nu au crescut, abia au iesit un pic din gingie. Se duc vremurile bune si pt. mine, nu? Urmeaza muscaturi...
Isa: Spune-mi si mie, te rog, ce-i mai dai lui Rapha de papa, ca nu mai stiu, sunt in pana de idei. Care e meniul lui asa, pt. cateva zile?
Mav: Noi vrem sa venim in Romania de Craciun, asta daca gripa asta porcina nu incepe sa-si faca prea tare de cap. Care e termenul limita de inscriere pe listutza cu cadouri? Ca daca venim, putem trimite/primi coletul doar cu posta romana la adresa de Romania. Asa, din CA, e cam coplicat de ambele parti.
Andy, mami de Andrei
carmendu spune:
la multi ani luca!
la multi ani pentru raducu si pentru crinuta carliotata
sa fiti sanatosi si iubiti! sa aveti o copilarie frumoasa si o viata minunata!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Darling_ spune:
Mav, ma bag si eu la joculet, ti-am trimis pm cu adresa parintilor mei.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
babyzapi spune:
Andy nici eu nu stau prea bine cu meniul pt Raphael.
-la 11 fructe : mere, pere, prune, banane in diverse combinatii.
-la 13 legume combinate mereu cu carne, o zi vita, o zi pui (mereu prajesc carnea cu o lingurita de ulei de masline) si variantele pt legume sunt astea :
a) combin toate legumele de care dispun in frigider si le fierb.
b) cartofi + dovlecei la cuptor in putina apa ca sa nu se arda si la sfarsit adaug si un catel de usturoi.
c)prajesc in tigaie in putin ulei de masline : dovlecei, usturoi si patrunjel. Pt copii fara alergii e super bun ca la sfarsit sa se adauge sos besamel, adaugat parmezan deasupra si bagat la cuptor pt inca 15 min.
d)fasole verde cu usturoi
Si mai este ziua de peste, pe care obisnuiesc sa il amestec cu cartof fiert sau copt si usturoi (suntem fani usturoi )
La 16 papa cereale simple sau combinate cu fructe, altele decat a mancat de dimineata. Sau ii dau biscuiti cu mar, pasat.
La 18:30 papa 80 grame piure de legume fierte (fara carne) + 40 ml lapte amestecat.
La 20 mai bea ceva lapte si nani. Am zis ca ceva lapte pt ca nu prea mai bea laptic, mai mult arunc...
Pup dulce ...te ajuta cu ceva ce-am insirat eu aici?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Andy faina traducerea!Bafta la ex final!
Ginye cunosc.. pana sa-mi iasa orezul cu lapte a trecut mult si bine. Bafta! eu de cand il fac in oala cu fund mai gros nu mi se mai arde in halul ala, si trebuie mai mult lapte decat crezi, daca faci la ochi
Thomas m-a muscat o data serios, si culmea , avea doar 2 dinti, cei de jos, dar nu in timpul suptului ci in momentele sale de "tandrete" cu tzitz. nu ma musca in timpul suptului dar ma mai capseaza de umar sau de degete, si doare rau!
Are 6 dinti de cand avea 8 luni, azi-maine are 11 si nici o urma de vreun dinte nou. caninii se vad in gingie dar incisivii laterali de jos nici vorba.
Al meu nazdravan se plictiseste repede in carut, mai nou il las pe jos, daca nu impinge carutul e nasol, apropo de ce zicea Otilia. nu vrea sa ma tina de mana, vrea sa mearga tot aiurea, inapoi in dreapta in stanga, in nici un caz in directia in care trebuie.. si in ultimul timp face niste figuri cand nu-l las in voia lui ,de vai de mine..
II e dor cred ca de tati..nu e la fel de vesel ca de obicei, rade se joaca dar ...
Azi mi-am incercat pistolu', am facut eclere si toata casa mi-e plina de vase de spalat si eu n-am chef....of...
Bertha mersi
Darling am vazut o gramada de poze faine cu grasunul de Eduard si cu mamica lui faina. mie imi place mult cum iti sta tunsa asa!
mami de Thomas
ginye55 spune:
Oceanborn multam pt pont!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Luca!!!!
Raducu!!!!
Sa fiti sanatosi, voiosi si sa aveti o viata minunata!
Eu azi am lasat-o pt prima data pe zanica cu soacra si am plecat la cumparaturi. I-am luat tricicleta. Ii place, dar mi-e teama ca se apleaca periculos si poate sa cada. A si cazu to data in casa, ca s-a agatat de scaunul meu, s-a ridicat in picioare si s-a rasturnat. Nu s-a lovit, dar eu m-am speriat.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
cherieactiv spune:
LA MULTI ANI LUCA!!
LA MULTI ANI RADUCU!!!!
Multa sanatate ,fericire,sa va pupe norcul pe amandoi baieti!
mariana28 spune:
Luca[
s]Raducu
pentru mamici La multi ani pentru puiutii vostri, sa fie sanatosi, norocosi si sa aibe parte numai de lucruri bune!
Ce poate fi mai frumos pentru o mamica decat sarbatoarea venirii pe lume a copilului sau!
Si noi am sarsatorit ieri 11 luni(nu cred ca a observat cineva)si am facut un tort de mere ca sa pape si Matei...i-a placut!
Va pup pe toti,mamici si puiuti si va doresc tot binele din lume
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)