*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

L U C A

LA MULTI ANI SANATOSI LUCA DRAGA !!!!
SA RAMAI MEREU LA FEL DE SCUMP, BUN SI FRUMOS CUM ESTI ACUM !!!
MAMI, ACUM UN AN ADUCEAI PE LUME MINUNEA PE NUME LUCA...
sa va bucurati mereu de el si sa fiti cu totii la fel de fericiti!
sunteti o familie super !!!
cu mult-mult drag !!!

p.s. si ne cerem scuze si pe aceasta cale de ciupiturile, muscaturile si palmutele de pana acum...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

ginye, secretul cu orezul este simplu:
sa il faca altcineva
si sa stea sa amestece prin el juma de ceas cat fierbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI] RADUCU]!!!
Dandusa sa-ti traiasca cozonacelul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Multumesc mult, mamicutele mele dragi pentru atatea urari frumoase!!! Sa vi se intoarca inzecit toate gandurile bune pe care le-ati avut astazi pentru noi! Pup dulce :Nebunica-zapacica, Criss, Oceanborn, luturasha, Aleinad.g, Mamumanu, Olivia, Ralukutzza, Mav, Ginye, Elilov, Otilia, Anca_27, Malinas, Babyzapi, Bertha, Darling, Andy, Carmendu, Bravegirl, Cherieactiv, Mariana28!

Laura_dimitris mi-ai facut o supriza extraordinara! Iti multumesc frumos pentru urari! (p.s: stai linistita, acusi creste si el si invata..)

Astazi a fost o zi nemaipomenita pentru noi! Toate ne-au iesit asa cum ne-am dorit! A fost un tur de forta cu doua runde de musafiri, care chiar a meritat. Toata lumea s-a simtit bine, am fost relaxati si veseli si toti copiii au fost cuminti fara exceptie!
Luca, scumpul nostru de 1 anisor a fost si vaccinat ieri, dar doar cu cel pentru ROR, doctora nefiind de acord sa faca 2 vaccinuri o data (rapelul ce trebuia facut la 1 an, l-a amanat pentru luna urmatoare). M-am bucurat mult s-o aud asa, drept urmare astazi a avut o zi buna, fara efecte adverse, a fost vesel, jucaus, cuminte, prietenos.
A apreciat ENORM tot ce i s-a adus in dar, jucandu-se o gramada cu....ETICHETELE. Drept urmare, i le-am rupt si i le-am dat in manuta, ca nu avea rost sa taraie lucrul sau jucaria pe jos toata ziua pentru o eticheta.
Acum doarme fericit si linistit...cred ca inca se intreaba "de unde o fi foat atata lume astazi la mine in casa?". Sa-l tina Dumnezeu sanatos si sa aiba parte de tot ce-i mai bun!

Anca, Bertha va multumesc mult pentru site si pozele cu aperitive! Am facut "frigaruile" cu de toate si triunghiurile cu un strat sunca, unul de cascaval pe scobitoare si au iesit bestial! Au avut mare succes si s-au mancat cu placere.

Ralucutzza cu scuze pentru intarziere, te felicit din suflet pentru sarcina si-ti urez muuuulta sanatate!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

ginye, secretul cu orezul este simplu:
sa il faca altcineva
si sa stea sa amestece prin el juma de ceas cat fierbe

io mai am o precizare: si sa-i dea gupilului altcineva sa manance...
ma rog, cel putin al meu... de la buni, tati, fra-su mananca mai de toate... numai cand o vede pe ma-sa... nu vrea decat tzatza, tzatza, tzatza...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Ami, ma bucur ca ati petrecut asa frumos!
Bertha, imi place f mult cum scrii despre frumosii tai! De multe ori ma(/ne) regasesc si eu (/si pe noi) in povestile tale... Numai ca eu nu mai am rabdare sa va scriu......
Dar.... uite ceva pt care merita sa fac un mic efort...
Dimineata, cand ii schimbam scutecul lui Anto, a sunat telefonul si pana am raspuns eu, el tzusti.... a si fugit de sub mainile mele... L-am gasit in sufra, se juca cu fra-su cu masinutele... si avea capsele de la body inchise!
Sebi s-a gandit sa nu-l lase sa stea cu fundul gol pe jos si l-a imbracat! Asa m-a induiosat! E un frate mai mare extraordinar!
Sunt atat de fericita ca fratiorii se iubesc taaaarrre mult!!!

Revin cu lista si va rog, daca oi fi sarit (fara intentie) iar pe cineva, nu va suparati si atentionati-ma!

1.mav
2.elilov3
3.Ralukutzza
4.ginye55
5.anca_27
6.carmendu
7.criss703
8.diamisha
9.babyzapi
10.cherieactiv
11.Ramo2007
12.lauramiron
13.malinas
14.monicus
15.dandusa
16.amalia
17.mamiseli_11
18.Hera25
19.spiridusul
20.BraveGirl
21.aleinad.g
22.Darling

Astept PM cu nume destinatar (persoana care poate ridica pachetul de la posta) si adresa de la: dandusa, ramo, bravegirl, aleinad.g.

Initial am zis ca pana luni, 2 nov. '09, astept sa va inscrieti si sa-mi trimiteti pe PM adresa unde vi se va trimite cadoul.
Totusi, pt ca mai sunt destule fete care intra mai rar si pt ca am mai avea timp.... as zice acum sa mai lasam lista deschisa inca o saptamana, poate chiar doua. Voi cum credeti ca ar fi mai bine?
Peste o sapt. sau doua, oricum, pana cel mult pe 15 nov. '09, sa infaptuim tragerea la sorti, comunicarea fiecarui participant, prin PM, a destinatarului unde are de trimis cadoul.
Intre 15 nov.-6 dec. '09 expedierea cadoului.
Pana pe 20 dec. actiunea ar trebui sa fie incheiata ... Adica "am dat timp" Postei 2 sapt. ca fiecare participant sa primeasca cadoul.
Si numai bine, e inaintea Craciunului....
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti, daca sunteti de acord cu datele calendaristice alese pt fiecare etapa in parte....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Gandacelul meu a inceput sa-mi ridice tricoul ca sa suga si se repede cand la o tz cand la alta. E tare haios. Apoi le bate cu palma si iar se repede sa suga. Azi mi-a rupt spatele, oriunde as fi,m-as duce (prin casa adica) vine intr-un suflet dupa mine si apoi se prinde de picioarele mele, se ridica in picioare si-mi cere sa-l iau in brate. Nu stiu ce a avut azi, toata ziua a facut asa, nu am putut face nimic. Si am o durere de spate groaznica. Am zis sa-l cantaresc, ca prea m-a doborat, l-am pus in fund pe cantarul meu, cu pampersul pe el. 11,5. Mi s-a parut cam mult, totusi, cred ca minte cantarul, marti ma duc la cabinet ca n-am mai fost de multicel.

E foarte incantat cand ii citesc carti cu insertii de diferite materiale pe care le poate pipai. Sta sa-i citesc si 30 minute, e foarte atent si incepe sa vocifereze si el cu glas sfatos, de parca ar citi. Avem vreo 3 carti din colectia asta http://www.usborne.co.uk/news_and_fun/thats_not_my_birthday.asp

Mariana, La Multi Ani !! lui Mateias, sa creasca mare, sanatos,voios.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Oceanborn

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca i-am trimis Dianei Misa lista cu adresele noastre, cele adunate pana acum. In caz ca (Dne fereste!) se intampla ceva cu mine si nu pot sa mai intru... sa puteti continua actiunea.....

Mariana, sa-ti traiasca Matei! Te rog sa nu mai fii trista!
Eu, din principiu, pana acum, nu am urat niciunui cozonacel LMA la implinirea "lunilor"... Recunosc, pana intr-un an si noi sarbatoream implinirea lunilor la primul copil... Dar la al doilea... chiar n-am mai tinut cont. Sa mai zic ca daca nu veneau prietenele cu un tort, nici nu-i pregateam ceva special lui Antonio chiar de ziua lui? Mai bine nu scriam, o sa ziceti halal de mama ce sunt eu, pt primul copil am petrecut 3 zile si i-am facut 3 torturi... si pt al doilea.... Asta e...
Pe el o sa-l sarbatorim la restaurant si-o sa-i taiem si motul... cand or veni ta-su si nasu-su... Vorba unei prietene: viata e complexa...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mariana, nu te supara din cauza asta. Uite, eu chiar am scris saptamana trecuta ca e ziua piticului (facea 10 luni) si tot nu ne-a urat nimeni la multi ani pe forum (doar pe mess o mamica dulce care e f. atenta de fiecare data ). Dar nu mi se pare asa important, pt. ca acum se sarbatoresc puii care implinesc 1 anisor si asta este intr-adevar un eveniment in viata noastra. O sa vezi ca luna viitoare o sa fie plin de urari pt. Matei. puiutzul si mamica.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput