*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*
Raspunsuri - Pagina 15
Andy08 spune:
Oceanborn: Am recitit mesajul si am vazut ca am uitat gilimelele, dar se trece cu vederea, nu?
Isa:
Cam asa stam si noi, doar ca Andrei are mai putine fructe (de la mar si de la banana a facut bubitze, asa ca am scos tot ce e fruct tropical + marul cu care nu se intelege deloc; mai raman pere, prune si piersici). Cu legumele nu se inghesuie. O sa i le fac si eu la cuptor, am tot asteptam sa mai creasca un pic. De 2 zile am bagat rosia (fiarta) in pireul de legume, sa vad daca o tolereaza. Daca e ok, vreau sa ii fac paste (fara gluten) cu rosii si pui si ma gandesc de luna viitoare sa ii bag lapte de orez in alimentatie. Daca o sa ii placa (nu e rau la gust, e dulceag, are calciu, vit. D si alte vit., dar n-are grasimi si proteine) o sa ii pot face si eu cereale cu lapte (nu tot cu fructe), orez cu lapte, mamaliga cu lapte ![]()
Cerealele simple le faci cu lapte sau apa? Nu mai bea lapte? Nu-i mai place? Ca de acum isi manifesta preferintele si ei. Ce biscuiti ii dai?
Andy, mami de
Andrei
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul ginye, secretul cu orezul este simplu: sa il faca altcineva si sa stea sa amestece prin el juma de ceas cat fierbe |

buna treaba....ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Aseara m-a fericit socrela cand m-a sunat sa-mi spuna daca ii las plodul peste noapte sa ma odihnesc si eu. Va dati seama bucurie pe capul meu. Intr-o juma de ora era cu bagajul facut, mancat, imbracat si ajunsa la ea.
Plecam fericiti ca o sa petrecem si noi o seara in doi, ajungem acasa, apucam sa mancam ceva si...suna telefonul. I-am si zis lui Bogdan ca nu e de bine. Ma suna soacra-mea disperata ca de o ora plange puiutul si sta numai la usa. 

Va dati seama ca mi s-a parut o vesnicie pana mi l-a aduc. Nu mi s-a mai intamplat asta pana acum. A mai ramas si la mama si la soacra si nu mi-a plans niciodata in asa hal incat sa trebuiasca sa-l iau acasa. Apoi, in 5 min a adormit. Voia la mami si la tati lui, sa doarma in casuta lui, in patutul lui. Ingerasul meu scump...![]()
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
elilov3 spune:
MAV e ok asa cum ai scris tu..axact asa vroiam sa propun cu posta romana
....e un drag sebi cum are el grija de anto 

ginye deh va sa zica a inceput posesia tinte de acum inainte 

amalia felicitari ne bucuram ca au iesit toate sa cum ti-ai dorit
...acu ia zine ce a ales luca de pe tavita? ha? ![]()

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
ginye55 spune:
Eli
asa mi-a zis si socrela....

Ami ma bucur ca totul a iesit asa cum v-ati dorit! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Gynie, o fi frica de abandon? Ca si la noi se manifesta la maxiiiiiim, vrea doar cu mine, numai la mine, inainte cu deviza `nimic fara mami`
, si recunosc ca uneori ma simt exploatata si folosita.
Insa daca apuca daddy sa plece el cu ea de-acasa, imi face `pa` si `tai tai` de la usa liftului. Cand eu zic `pa` ea imi zice `tai` si invers.
In seara cu teatrul, am plecat la 8 fara, soatza ca sa stau linistita imi trimite mesaj ca e ok, si cand ajung acasa la 9 jumate, imi spune `pai a mai plans putin, a adormit cam acu o juma de ora`
, deci vreo ora de plans la el in brate. Ideea e sa nu plec eu...
Si mie mi s-a mai prins orezul, de-atunci il pun sa fiarba separat, o parte orez, trei parti apa (dupa ochi) si pe cand e aproape fiert il adaug in laptele fierbinte si-i mai dau acolo un clocot.
Darling, si pt Sara, mai nou, tz sunt distractie, cand nu-i e fte foame, le studiaza, le intinde, le bate cu palma, cand suntem prin pat si ne harjonim imi ridica tricoul si-mi suge... buricul.
Isi da seama apoi ca nu iese nimic si cauta mai sus. Ieri eram in bikini prin casa, s-a agatat de mine si-a inceput sa-mi suga genunchiul.
Mav, e foarte bine, multzu
ca-ti gasesti timp sa te implici ... eu o tin tot pe-a mea, fara stipulari de sume.
Restul fetelor, ce ziceti? Ce frate grijuliu Sebi!
Si Sara fuge cand ii schimb scutecul, pana ma intorc cu spatele 1 sec, ia-o de unde nu-i. Intr-o dimi, tusti jos din pat (am exersat datul jos din pat si mai reuseste si singura, cand isi duce ambele picioare, alteori cu unul ramane sus, celalalt jos, si bineinteles ca pica), cu capsele desfacute, daddy scotea ceva la imprimanta, direct la el. In secunda urmatoare il aud pe daddy `Iubire, tu faci pishulean pe parchet?`, de langa Sara se scurgea o dara...
Ama, ma bucur c-a iesit cum ati vrut voi, eu chestii de alea cu sunca si cascaval n-am facut niciodata, o sa incerc.
Corina, tocmai i-am aratat si lui I. pozele cu voi
, l-am intrebat ce crede despre `mami`, si-a zis `arata foarte bine`, eu `ti se pare prea skinny?`, el `nuuuuuuu, arata foarte bine, e fte sexy`.
Deci ....
. Cum mai esti azi?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
babyzapi spune:
Raphael nu are nicio treaba daca plec de acasa, nu plange nici and pleaca tati, se baga in seama cu orice strain cand mergem la plimbare, e super sociabil...poate prea sociabil. Vine la mine si ma trage de pantaloni ca sa ne jucam impreuna sau imi da o carte sa-i citesc, preferata lui este "Pupici, pupici". In rest, ii place sa se joace si singur, adoarme singur si cand are chef de mine ma striga, daca e in tarc, iar daca e pe jos vine si trage de mine. Bine, acum sa nu credeti ca nu face si el crize, dar CRIZE de nervi cand nu-i convine ceva...se tavaleste pe jos, isi arcuieste spatele si plange in hohote tinandu-si respiratia secunde bune.
Mav e bine sa mai asteptam un pic pt inscrierea mai multor fete 
Andy cerealele i le fac cu lapte alfare, 60 ml lapte+ 6-7 masuri cereale. Iar in laptele de dimineata si de seara ii pun 2 masuri de cereale, dar nu au suuces. Totusi, azi dimineata a baut 150 ml lapte...ca l-am parat aseara ca face fitze
. Iar buscuitii i-am luat din Franta de la un magazin bio si dietetic, sunt foarte rai la gust, simpli nu-i papa, dar cu mar, se schimba gustul. Nu mai stiu cum se numesc ca nu i-am pastrat in ambalajul lor 
Anca si Bertha
si 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Neatza!
amalia, ma bucur ca totul a iesit asa cum v-ati dorit.
Mav, mi se par foarte bune sugestiile tale. Ce norocoasa esti cu asa baieti! 
Anca,
...M-ai binedispus de dimineata! Tot obosita sunt dar am asa o stare de fericire....cine sa ma mai inteleaga
. Ma trezesc cu un zambet tamp pe fata si uit de oboseala. Miercuri vine mama si am de gand sa iesim in 2 la restaurant. Apoi vreau sa am putin timp doar pt mine, si pt relatia cu sotul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
criss703 spune:
Mav te-ai gandit bine cu un termen mai lung pt. inscriere
, eu sunt de acord cu ce ai scris .Ce dragut Sebi !
Amalia sa va fie de bine petrecerea , ne pui si poze nu? ![]()
Darling succes cu bb2 
Miki ceva vesti despre bb2??
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas A comandat careva jucarii de pe toybox? Am comandat luni jucaria aia cu forme de biscuti si fiindca dupa 2 zile nu am primit nici un telefon sau email de confirmare a comenzii, le-am dat eu email.Dupa inca o zi i-am sunat, fiindca nu am primit nici un raspuns la email, dar telefonul era inchis.A mai patit careva asa?S-o fi inchis pravalia?Sa caut oare in alta parte? _ |
nu, dar am vazut-o la auchan cu 89 lei