*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*
Raspunsuri - Pagina 12
anca_27 spune:
In doua mamici speciale, doua suflete s-au cuibarit
Si intr-o zi de 31, `fix, fix, fix la 40 de sapt` - Raducu
Si Luca, au sosit!
La Multi Ani cu sanatate, cozonacei dulci, sa va fie viata la fel de speciala ca iubirea ce v-o poarta toti cei dragi!
Cu Dandusa am vb la tel, e la Buc, nu stie cand revine dar sunt toti happy, linistiti, odihniti si maine sarbatoresc si ziua Crinutei.
Edit, ca facui o gafa cat mine de mare!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
malinas spune:
Luca Gabriel
Radu Ioan
La Multi Ani! Sa fiti sanatosi si sa va dea DD o viata plina de impliniri.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
babyzapi spune:
La multi ani Raducu! Sa cresti mare, sanatos si norocos
Amalia, suflet minunat, sa-ti traiasca golanasul cel frumos si sa aveti o petrecere frumoasa! Luca LA MULTI ANI cu bucurii si sa pui pe jar inimile fetelor cand vei fi mare
Noi suntem bine-mersi, ne bucuram unii de altii, ca doar e weekend si iubi nu lucreaza
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
bertha spune:
La multi ani, Luca si Raducu!
Amalia si Dandusa, sa va traiasca sarbatoritii, sa fie cumintei (cat se poate) si sa va umple mereu sufletele de fericire! Sa aveti o petrecere frumoasa!
Oceanborn, La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita!
Monicus, e f dragalasa si sprintena Ana!
Olivia, spune-mi cand va topiti cu adevarat, ca sa ma uit urat. Numai ca daca e temperatura f mare, n-are efect de-aici, musai trebuie sa fiu la fata locului. Sa se ocupe guvernul cipriot de cazare si masa.
Otilia, cum esti? cred ca in we recupereaza Elisa cu suptul, mi-e mila de tale.
Bravegirl, nu-s in masura sa dau sfaturi privind alaptatul civilizat, zic doar atat, chit ca o sa ma-njuri: bucura-te ca n-are dinti! Cand o deconectez pe Ioana, am semne adanci pe san. Du-te numai cu sotul la o piscina si stati o zi intreaga, inotati, regasiti-va, o sa te simti altfel.
Magarusii mei tot mai tusesc din cand in cand. Trece pan-la primavara.
Ioana ieri a supt mai mereu. Si azi-noapte la fel. Sunt o vacuta obosita si anchilozata, ma doare tot spatele...cred ca ma paste o raceala mica, pt ca ma cam ustura gatul. Bag ceai cu lamamie.
La noi s-a intors lumea cu susul in jos. Darius se joaca si el cu papusi (ca n-a avut pana acum) si Ioana se joaca f mult cu masinile lui. Si in loc sa devina Ioana bipeda, a devenit Darius patruped. Se aseaza in 4 labe si o striga "hai, Ioana" si ea fuga-fuguta dupa el prin toata casa, ca puiul dupa closca. Sunt de coma amandoi!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Darling_ spune:
LA MULTI ANI LUCA !!!!!
LA MULTI ANI RADUCU !!!!!
Sa fiti sanatosi si voiosi, sa cresteti mari si voinici alaturi de fratiori si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Otilia, cum esti? cred ca in we recupereaza Elisa cu suptul, mi-e mila de tale. Bravegirl, nu-s in masura sa dau sfaturi privind alaptatul civilizat, zic doar atat, chit ca o sa ma-njuri: bucura-te ca n-are dinti! Cand o deconectez pe Ioana, am semne adanci pe san. Du-te numai cu sotul la o piscina si stati o zi intreaga, inotati, regasiti-va, o sa te simti altfel. Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze Cum s-a nascut Ioana |
Zapacita mica pai tot mie imi este mai usor ca Elisa are doar doi dinti si-s jos, adica sub limba in momentul in care suge.
Tocmai m-a exploatat iar, imi vine sa fug de acasa, e imposibil sa fiu in aria ei vizuala si sa nu sara pe mine.
Iar Ana intr-un exces de gelozie ca Elisa suge s-a repezit si ea la celalalt san
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
monicus spune:
Este bine de stiut. Am retinut. Cu Ana nu se stie, este tare nazdravana si la cata imaginatie are, oricand poate sa faca si o chestie de asta.
Multumim pentru tot.
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Monicus, am vazut filmuletele si declar ca Ana ta e mai nazdravana decat era Ana mea (cu exceptia sariturilor in cap ). Cand am plecat in Norvegia si au luat-o in we socrii i-au luat si ham ca altfel au zis ca nu ies cu ea prin oras, pe strada. Merge de manuta sau te trezesti ca se smuceste si o ia la fuga prin zone periculoase? |
bertha multumesc . Si apropo de dintisori. Bine spui Bertha, bine ca nu are inca dintisori Arianna de Bravegirlsi o poti alapta cat de cat fara sa te muste. Asa ca.. nu are prilejul sa te muste, ca tare nasoale sunt starile cand te musca.
Sanatate multa puiutilor tai Bertha. Tare fain cum se joaca ei.
Luca de Amalia si Raducu.
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Bertha la noi in lipsa de alt copil, sunt eu cea care merge in 4 labe dupa Raphael sau el dupa mine...sunt vanata in genunchi . Dar imi place sa ma joc cu el de parca as fi si eu mica.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
ginye55 spune:
da....am zis sa fac si eu orez cu lapte pt plod...pt prima oara in viata mea si ...l-am ars.Asa ca mi-a ramas plodul nemancat. Ii dau un iaurt. Data viitoare poate imi iese.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Bertha frumoasa imagine cu copilasii tai. Abia astept sa am si eu doi.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii