*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*
Raspunsuri - Pagina 11
mav spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI COPILARIE FERICITA, LUCA!!!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI COPILARIE FERICITA, RADUCU SI CRINUTA (pentru maine!)!!!
Amalia si Dandusa, Domnul sa va sporeasca dragostea si puterea, sa-i cresteti oameni mari pe scorpionasii vostri iubiti!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
Noua lista:
1.mav
2.elilov3
3.Ralukutzza
4.ginye55
5.anca_27
6.carmendu
7.criss703
8.diamisha
9.babyzapi
10.cherieactiv
11.Ramo2007
12.lauramiron
13.malinas
14.monicus
15.dandusa
16.amalia
17.mamiseli_11
18.Hera25
19.Spiridusul
20.BraveGirl
21.aleinad.g
Astept nume destinatar si adresa postala de la:
babyzapi, dandusa, ramo, spiridusul, bravegirl, aleinad.g.
Mami Fericita Non-Stop
perlute
ginye55 spune:
LUCA
RADUCU
Ami Dandusa sa va traiasca nazdravanii si sa va bucurati de ei!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
andutza_02 spune:
Olivia multumesc ca te gandesti la noi!Suntem mai bine dar tot cu muci care si-au schimbat aspectul si cred ca s-au mutat in gat o parte, in plus alexia a ragusit groaznic si cred ca de azi am sa le dau augmentin bis ca am rezolvat cu scaunele moi ca vad ca e destul de serioasa gripa.Eu una cred ca am facut o otita medie de la raceala puternica pe care am avut-o si o sa iau antibiotic si asa ma bucuram ca am reusit sa trec si eu peste o raceala fara antibiotic dar nu mai aud bine cu urechea stanga si eu stiu f bine cand ma loveste otita k nah am facut cand eram mai tinerica la ambele urechi...
Va pupam si va uram sanatate la toti si LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!
http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/
monicus spune:
Multumim draga mamica. Si noi cu ora de iarna, un pic programul s-a decalat inapo cu o ora, dar respectam 90% din ceea ce ne-am propus. Sper sa treaca repede aceasta perioada si sa revenim incet incet la orele de dinainte.
Citat: |
citat din mesajul lui aleinad.g Monicus, ce dulce e Ana la cumparaturi. |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
elilov3 spune:
NEata fetele
dupa cum zicea oli acum cateva cap. sa inceapa petrecerea
LA MULTI ANI! LUCA DE AMALIA
LA MULTI ANI! RADUCU DE DANDUSA
Sa aveti parte de tot ce e bun si curat in viata si chipurile voastre sa nu cunoasca sau sa produca tristete vreodata
futuremother noi bem cam 700 de ml in 24 de h
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
aleinad.g spune:
Pe noi nu ne vreti? Sau nu m-am facut eu inteleasa?
Citat: |
citat din mesajul lui mav Noua lista: |
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Otiliav spune:
Luca Raducu, doi frumosicu parul balai, rasfatati de mamicile lor atat de iubitoare, amandoi inca alaptati si mergareti!
Anduta, sanatate gemenaselor!
Monicus, am vazut filmuletele si declar ca Ana ta e mai nazdravana decat era Ana mea (cu exceptia sariturilor in cap ). Cand am plecat in Norvegia si au luat-o in we socrii i-au luat si ham ca altfel au zis ca nu ies cu ea prin oras, pe strada. Merge de manuta sau te trezesti ca se smuceste si o ia la fuga prin zone periculoase?
Oliv, am uitat sa-ti spun David mi-a adus aminte de filmuletul www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk" target="_blank">acesta, Ana tot cerea sa i-l pun si radea si ea odata cu el.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
mav spune:
aleinad.g, scuze, desigur, n-am inteles ce-ai spus initial, dar am rectificat acum!
astept PM cu datele de contact!
Mami Fericita Non-Stop
perlute