*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Luca!Iti doresc multa sanatate si numai bucurii in viata!!!!

La multi ani Raducu! tot binele din lume si multa sanatate!!!

cate o pupa pentru 2 mamici speciale Amalia si Dandusa.Felicitari !

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Luca!

Raducu!

Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Luca!

La multi ani, Radu!

Sa cresteti mari, sa aveti parte de sanatate, viata sa va daruiasca multe bucurii, sa fiti cuminti si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

Amalia, Dandusa sa va traisca puisorii si fratiorii lor

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani cozonaceilor Luca de Amalia si Radu de dandusa! Calde imbratisari celor doua mamici atat de inimoase!

Fluturasha, ai mei mananca amandoi aprox. 600 ml lapte in 24h (dimineata si seara cate 240-250 ml plus 100-150 ml iaurt). Aici nu am pus cerealele (aprox. 180 ml gustare la ora 11), desi pediatra le socotea tot la lapte - daca ma gandedsc bine are dreptate pt ca le dau cereale care se prepara cu apa, dar contin lapte, insa nu se socoteste intreaga cantitate ca lapte.

Am citit despre listuta, ideea mi se pare foarte buna, ma gandesc daca intru si eu si va spun. La mine e mai greu cu timpul... chiar ne intrebam cand o sa avem timp sa le luam atatea cadouri: ziua lor, mos Nicolae, ziua de nume a Anastasiei (22 dec), Craciun.... Sau facem lista si o dam bunicilor

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

ntz, ntz, rusinica
faceti liste si nu dati alarma si pe mess?
cateva dintre voi stiu de ce nu ajung sa mai scriu
treceti-\ma pe \lis\ta \........
55555555555555555555
//////////////////////////////////////////

zau ca am tinut "rusinica" 5 minute... dar stii bine ca eu deschid f rar mess-ul... (desi m-am gandit la tine, ca doar a fost ziua lui cristian inaintea zilei lui anto...) fatah, for the moment, sunt o singura -zi si noapte- mama la doi copii... stiu ca ma ierti oricum!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

mav...io ti-am trimis pm cu datele,dupa aia am vazut ca fetele din strainatati au zis ca mai bine nu,facem asa....daca probl ar fi timpul si costurile legate de expediere (ma gandesc ca asta r fi cauza si e ok)....io tot vreau sa particip pt ca adooooor ideea,si ne super multumim cu o felicitare de craciun pe care o sa o pastrez amintire, in cutiuta cu amintiri din garaj...serios, as fi super happy!!!!peste ani sa o gasesc acolo si sa-i spun lui ale..uite...trupa de pe forum...it's ok asa???serios na...

chericu, din partea mea o super ok! nu cred ca te-ar lasa vreuna dintre mamici pe din-afara... si e valabil si pt celelalte fete din strainataturi... care ar fi vrut sa participe (din punctul meu de vedere, cel putin)....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Fluturasha, ai mei mananca amandoi aprox. 600 ml lapte in 24h (dimineata si seara cate 240-250 ml plus 100-150 ml iaurt). Aici nu am pus cerealele (aprox. 180 ml gustare la ora 11), desi pediatra le socotea tot la lapte - daca ma gandedsc bine are dreptate pt ca le dau cereale care se prepara cu apa, dar contin lapte, insa nu se socoteste intreaga cantitate ca lapte.

Da, asa stiam si eu ca trebuie in jur de 500 ml la varsta asta.

Iulia bea 150 ml lapte pe la 6 (dimineata) si 100-120 lapte cu cereale pe la 10 - deci un total de aprox 250-300 ml. Prea putin zic eu, asa ca am inceput sa ii introduc lapte si in mesele solide de la pranz, gustare si cina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Luca!!! Sa fii sanatos, norocos si sa ai o viata minunata alaturi de familia frumoasa si iubitoare!!! Ami, sa va traiasca baietii scumpi!!!

La multi ani, Raducu!!! Sanatate, fericire, noroc si sa fii mereu mandru de familia minunata pe care ti-a dat-o D-zeu!!!! Dandusel, sa va traiasca puii si sa ramaneti mereu la fel de frumosi!!!

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

LA MULTI ANI LUCA !

LA MULTI ANI RADU !

Sa fiti sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri, viata lunga si prospera, multa dragoste si parintii vostri minunati mereu alaturi.

Amalia si Dandusa sa va traiasca puiutii si fratiorii lor, sa va aduca numai bucurii si impliniri, sa va ofere toata dragostea si sa va fie mereu alaturi asa cum le sunteti si voi lor.

PETRECERE FRUMOASA

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23
Da, asa stiam si eu ca trebuie in jur de 500 ml la varsta asta.
Iulia bea 150 ml lapte pe la 6 (dimineata) si 100-120 lapte cu cereale pe la 10 - deci un total de aprox 250-300 ml. Prea putin zic eu, asa ca am inceput sa ii introduc lapte si in mesele solide de la pranz, gustare si cina.

Nu e tocmai o cantitate rezonabila, dar nici foarte rau nu este. Daca papa in rest branzica, iaurt suplineste lipsa laptelui. Teodora a baut 300 ml/24h de la 6 la 9 luni cand cantitatea recomandata era si mai mare. Si, totusi, erau pediatri care ziceau ca nu e disperata situatia. In plus era perioada de vara cand nu puteam sa-i dau supliment de calciu. Tu poti incerca sa-i dai acum. Cel de la pharco se asimileaza bine.
La noi s-a rezolvat problema cantitatii prin schimbarea formulei, poate era indicat sa fac lucrul acesta mai devreme.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput