*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*
Raspunsuri - Pagina 9
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Oceanborn, La Multi Ani, multa sanatate si bucurii, alaturi de cei dragi!
Corina, cu tot respectul si toata consideratia pentru alaptat (si nu e nimic ironic in ceea ce spun acum), nu inseamna ca nu iti vei mai iubi copilul la fel de mult daca o intarci. Nu sunt pentru un intarcat brusc, si eu cred ca se poate face mai lin trecerea, dar tu va trebui sa iei o hotarare. Ori ii infrunti pe ceilalti care te preseaza si le spui ca lasi lucrurile sa se petreaca de la sine, chit ca asta mai inseamna poate inca un an, ori le ceri ajutorul pentru a face acest pas. Ce vreau sa spun este ca nu are rost sa lasi sentimente false de vinovatie sa te angoaseze. Niciuna dintre femeile care au terminat cu alaptatul nu-si iubeste mai putin copiii sau nu a gasit si alte metode prin care isi poate manifesta iubirea fata de copil.
La varsta asta, copiii fac tranzitia catre varsta opozitionala, toti fac crize si sunt frustrati cand le punem limite, indiferent ca sunt alaptati sau nu. Este normal, firesc si face parte din dezvoltarea lor psihologica. Au nevoie de aceste frustrari ca sa evolueze.
In plus, nimeni nu este perfect, nici macar mamele...
Mav, te secondez cu drag, o sa verific PM-ul si de la serviciu in perioada urmatoare. Te rog sa ma soliciti oricand ai nevoie. Numele destinatarului este Diana Misa.
Diana, de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!
diamisha spune:
Vad ca mesajul meu a aparut de doua ori, imi pare rau, nu a fost intentia mea...
Meet Sonia!
cherieactiv spune:
daniela...cum sa nu...e bine oricum , oriunde...
darling....hehe...aia cu pus copilu la orizontala e ...criminala...il imbrac si il schimb numai in picioare de vreo 3 luni...mama ce distractie ,transpiratii reci..distractie la max...mie imi place momentul...dureaza cam mult tot tram-tramul dar e de coma...
Darling_ spune:
,da seamana cu tati intr-adevar. Zici ca e 'mini me'-ul lui.
Citat: |
citat din mesajul lui cherieactiv [la fel si eduard...mama ce muschi seriosi...dam, leit tati ;faine poze gagici... [ ----------------------------- http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
criss703 spune:
Acum am vazut ca am sarit vre-o 2-3 pagini ..nu stiu cum , Monicus ,Carmendu ..nu stiu cum m-oi fi exprimat eu in ceva mesaj dar Paula nu a inceput inca sa mearga in picioare ..merge si ea ca si Victor de-a busilea sau tinandu-se de mobila , sunt curioasa si eu daca v-a incerca sa mearga pana v-a implini 1 an
In schimb felicitari Teodorei lui Aleinad pentru primii pasi
Elilov si un pt. Dimitrie cel dragut si cuminte
ps.Cherie daa e mult mai plinuta fata de cum era , i-a priit aerul de mare sau de Italia ..oricum de acolo si-a dat drumul , noi cand vedem poze cu voi ??
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
BraveGirl spune:
Cred ca am fost cam confuza in mesajele mele si m-ati inteles gresit...nu consider ca e rasfatata din cauza alaptatului, ca n-as mai iubi-o la fel dc nu o mai alaptez.
Sunt obsita si mi-e greu sa fiu coerenta. Imi trec mii de ganduri prin cap. Arianna e un copil special...avem o relatie speciala. e indragostita de san. Cum as putea eu sa-i iau asa marea dragoste? nu vad nici o iesire. As vrea sa o las pe ea sa decida cd vrea sa renunte..dar nu ma mai inteleg cu sotul. Simt ca ma lupt cu morile de vant. El nu ma intelege. Nu intelege ca desi sunt obosita, ca sunt dimineti in care zic ca nu mai pot, nu vreau sa iau masuri radicale. Nu sunt nici eu pregatita, nici ea. Stiu ca o s-o iubesc la fel, ca o sa am alte modalitati de a-i arata asta, dar o vreau la pieptul meu, sa-si bage nasucul in mine, sa rada strengareste, cu boticul plin d elapte dupa ce termina...sa arate cu degetul mamelonul si cu pofta sa-l ia in gurita, sii cu cealalta mana sa caute celalalt san, sa se asigure ca e tot al ei. Cd termina, scoate asa un sunet de satisfactie, de parca 'se linge pe botic', si zice : 'ce bun a fost', si rade. Peste zi cd suge, sta cu fundul in sus, da din picior, se joaca cu parul meu, are obrajii rosii cd termina si se arunca din bratele mele fericita la joaca.
M-am lungit.....si cred ca v-am zapacit mai mult.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
nebunica-zapacica spune:
Luca de Amalia, sa fii sanatos, cuminte si afectuos ca fratiorul tau scump!
Amalia sa-ti traiasca minunile
Raducu de Dandusa!!!
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
criss703 spune:
LA MULTI ANI LUCA !
Sa cresti mare , sanatos si norocos alaturi de asa o familie frumoasa .Felicitari mami Amalia pentru minunea mica
LA MULTI ANI RADUCU !
O viata plina de bucurii alaturi de mami ,tati si surioara cea carliontata si frumoasa ! Felicitari Dandusa pentru junior
Bravegirl si un strop de energie (m-a emotionat cum ai descris alaptatul ).De asemenea un strop de energie si un si pentru Otilia
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
diamisha spune:
Corina, alege o cale, tu trebuie sa fii consecventa ca sa te eliberezi de stresul asta..sunt convinsa ca sotul tau vrea sa te protejeze si are intentii bune...daca tu ii spui ca nu mai poti, atunci nu este normal sa te preseze sa renunti la ceva ce nu mai poti duce, conform spuselor tale? Nu il poti condamna pentru asta...daca tu nu vrei sa iei masuri radicale si daca relatia Ariannei cu sanul este atat de puternica, aduna-ti puterile si continua alaptatul, dar fa lucrurile astfel incat sa se vada bucuria si pe tine...si, desigur, nu-i mai spune sotului tau ca nu mai poti...
Fetele ti-au dat sfaturi bune, ia si o pauza de ce este pe-acasa, mai fugi cate 2-3 ore si fa ce-ti place, du-te la un spa si rasfata-te, la un film cu o prietena, mananca o prajitura buna (ca tu iti permiti :-))...), tu stii cel mai bine ce te bucura...
Meet Sonia!