Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina da mi.a trecut dar pana noaptea am stat intinsa treaza, sa simt cu misca, si cu fiecare miscare ma bucuram de.mi pierea somnul :))

castelana, jungla aia e un adevarat plaman ...rar mai gasesti un asemenea loc nepoluat, tre sa fie de vis

andira mie nu mi.a curs nimic, doar ma gandeam ca in caz de efort brusc, nu de lovitura, doar apa sau placenta pot da semne

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesena

Buna ziua burtici vesele,
Ma alatur si eu la grupul vostru cu DPN 9.04.2010.
Am o burtica foarte activa la 16 saptamani.
Cred voi naste la spitalul Giulesti. Mai este cineva asa "curajoasa" ca mine?

Va pup,

Mihai 21.03.2008
DPN 09.04.2010

Bun venit in grup!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus,fetelor!
Aici e tare frig si vad ca pe muntii din jur a nins asta-noapte, e o vreme numai buna de stat la caldurica si de citit odiseea DC

Draga Nikole,sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si noroc!Scuze pentru intarzierea urarilor,dar nu prea am timp sa intru la timp si sa raspund civilizat...un bebe sanatos si o famile fericita iti doresc! Luana e un nume deosebit de frumos!
LA MULTI ANI!!!

Pentru draga mea Alina,(o permanenta sursa de bucurie pentru sufletul meu,mai ales ca actualizezi albumele foto foarte des...),sa iti dea Dumnezeu sanatate si noroc si fericire alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI!...Si, bineinteles,calatorie placuta(si sa pui si poze)

Dayanara:te rog sa imi ierti nesimtirea, stiu ca nu e frumos sa nu raspunzi,dar ieri a trebuit sa ies de pe net imediat ce am scris mesajul si abia azi am citit si acum numai pot sa raspund...
Scuze,scuze,scuze
Da, Sam e putin mai bine,mai primeste tratament injectabil pana sambata seara,dar de la atata plans la injectii a ragusit si tare ma tem sa nu cumva sa i se mai lipeasca ceva ceva de gatul supersensibilizat...Multumesc pntru ganduri,te pup cu mult drag,pup si burtica si va doresc si voua sanatate!

Marsy:sa stii ca si eu am deseori mancarimi la nivelul sanilor,ii simt ca si cum ar fi furnicaturi prin ei,ii mai masez(subscriu la povestile fetelor despre reactiile indecente ale lui tati),dar asta e,"uzina de lapte"e in "stand-by"

Briza:ce frumos ai povestit despre "plimbareala"lui bebe...

Magdone:te aprob la tot ce povestesti,si eu am patit-o cu o mica depresie,a fost groaznic,nici nu vreau sa imi amintesc..

Jesena:bine ai venit, sarcina si nastere usoare!Povesteste-ne despre tine!

Castelana:ce mortala ai fost!si Dumnezeu sa-ti tina naravul!

Babyanca:pozicile imi arata o mamicutza sexoasa si frumoasa!Sa nu te mai aud de kile!Ai inteles?! Nu ti-am zis ca esti o privilegiata care poate slabi in ritm de dans dupa ce naste?!Vezi ca vin cu batul!

Aleesicoo:ce bine ca esti iar cu noi,iti doresc sa iti treaca greturile,si sa ai o sarcina si o nastere usoara!

Gabyhila:sa dea Dumnezeu sa iti revii cat mai repede!Baga de toate cele permise in sarcina si bogate in vit.C!Ai grija de tine!

Bordeancavoi:lasa ca si eu am niste dragi de falcutze...Dar dispar ele dupa nastere!Nu te mai intrista fara rost,astea nu-s motive de tristete!Serios! burticutza si sa fii bucuroasa ca esti burticoasa si chiar si falcoasa,dar esti oricum, frumoasa!(vezi ca ma inspiri la poezii)

Iar ies,sper sa mai am vreme de scris dupa-amiaza, va pup cu drag pe toate!

Maria 19+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Sotul mi-a sugerat sa incerc sa vad daca cedeaza gresia sau nuca ( cred ca nu-i mai place gresia).Pana la urma am reusit s-o sparg cu in patent, asta pt ca mi-e lene sa ma duc pana in garaj sa caut un ciocan.

Ma bucur ca ai reusit, pofta buna!

Eu de cand m-am chinuit tot asa cu una, de i-am dat tarcoale toata seara ba cu ciocanul de snitele, ba cu iataganul de carne, ba cu ce-am mai gasit prin ladita de scule a sotului, mi-a trecut sa mai cumpar nuci de cocos - desi imi plac.
La fel era sa sparg si eu gresia, numai ca abia o pusesem, cred ca ma fugarea cu tot cu nuca daca le spargeam pe amandoua.

Mergi la inceput

Dayanara - banuiam ca nu ti-a curs nimic, altfel nu stateai tu asa linistita acasa. Mai ales ca stii ce inseamna.
Cand te mai duci la control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Castelana- virgina gravida ?? Cred ca o sa fi unica
Sa faci poze.
Andira- nu am avut curaj sa incerc pe gresie. Am pus-o pe un prosop de baie in doua si pe covor.
Ma duc sa studiez Quelle. Am inteles ca sunt tare neseriosi cu livrarea.

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ati vazut cati oameni se imbolnavesc de AH1N1? am vazut un articol in care zicea ca o gravida a nascut prematur la 29 de sapt din cauza la AH1. si eu tocmai sunt bolnava. oare am cum sa verific ca nu e ah1?

Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
La ruperea apei - eu n-am avut sangerari, dar au fost la termen.

Nici eu, tot la termen s-a rupt...dar cand se rupe apa, te uzi...

Stiu - dar ma gandeam ca fiind abia in 20 saptamani, poate a avut doar o scurgere, nu i s-a rupt apa de tot.
In plus, ma gandeam ca lichidul amniotic la 20 de sapt nu e in aceeasi cantitate ca la 40. Poate ma insel, dar de-asta n-am zis ca ar fi fost uda daca era ruperea apei. Si a nascut si ea, stie ce-i aia

He, he...nu neaparat. Poate a nascut prin cezariana prima data...in plus, la multe femei nu se rupe apa, o rupe medicul...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Honey - nu sunt. Sau cel putin eu n-am avut niciodata probleme cu livrarea.
Daca o sa comanzi mai multe, e foarte posibil sa nu le aiba pe toate odata, si sa ti le trimita in mai multe transe. Insa transportul il platesti o singura data.
Singura chestie e ca de multe ori in poza arata mult mai bine ca in realitate. Si acum, una din bluze pare cam carpa (n-am deschis-o inca, pt ca sunt la servici), dar ce nu-ti place poti oricand trimite inapoi, si primesti banii pe care i-ai dat.

GabyHila - multa sanatate!
Sa stii ca si pe mine ma ingrijoreaza numarul de cazuri in crestere, mai ales dupa ce ne-a spus Dayanara ca s-a intamplat in Spania . Mie mi-e cam groaza sincer, dar acum ce sa fac, sa ma inchid in casa?
Acum nici nu stiu daca lasatul masinii acasa si mersul cu metroul (pe care pana la urma l-am inceput de azi), e o solutie buna pt mine. Salvez timp, dar vad n-spe nesmtiti care nu stiu sa-si puna mana la gura cand tusesc sau stranuta, iar in perioada asta numai asa ceva nu-mi trebuie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:

Eu mai fac ceva: in aug iau hainute pentru vara urmatoare, si in februarie - pentru toamna-iarna.

asa fac si eu, dar la hainute e mai usor. la incaltaminte nu ma mai bag pt ca nu stiu cat ii creste piciorul si ma tem ca nu-i vor fi bune.
ce varsta au fetele tale?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput