Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

briza marii, scuzeeeee, nu m-am gandit ca realul e langa tine. soryyyy. promit sa nu mai fac. am fost acolo cu tata, ca tinea mortis sa vada ce s-a deschis, si nu am stat prea mult. doar in real cam 40 min ca era super aglomerat. cu falculete, pai atunci pot sa fac cat mai mari, daca sunt de la fetita. merci ca mi-ai zis. tu cand aflii cariciorul, ca sunt curioasa si la tine. sper sa fie fetita. noi mergem sapt viitoare la TT in saptamana 15, daca s-o vedea atunci.

vio asteptand pe bebe 14+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Yaia - asa-i , prima data mi s-a rupt singura pe la dilatatie 2, a doua oara mi-a rupt-o medicul, la dilatatie 7-8.

Chiar ma gandeam atunci ca eu n-am simtit absolut nimic cand mi-a rupt-o, si am auzit alte fete ca le-a durut rau. Ori medicul meu era foarte bun, ori nu stiu (inclin spre prima varianta).
Dar e mamica cu experienta, stie ea (Dayanara, ne scuzi ca tot vorbim de tine ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Salut fetele. La multi ani sarbatoritelor sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie
Eu am emotii, intr-o ora am programare la nenea doctorul. Merg sa ne holbam la putza lu bebe, poate descoperim ceva intersant...
Va pupacesc si sper sa revin cu carucior, sa nu imi mai faceti voi in ciuda, na

cu bebica de 17+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nemary - ale mele sunt nascute pe 14.04.2005 Irina, si 04.06.2006 Nati. Deci 3 si 4 ani. Poarta 28 si 24-25.
Si eu risc putin, insa calculez asa: la numarul pe care il poarta la mom respectiv (sa zicem martie) mai adaug 2 numere. Unul pentru ca sigur o sa le creasca piciorusul pana la toamna, si inca unul de rezerva, pentru sosete mai groase etc. Mai mult de atat nu le creste.
E adevarat insa ca depinde si de conformatia piciorului. Irinei ii vin bine cizmulitele in lungime, desi sunt doar cu un nr mai mare decat ce purta in vara, insa ea are piciorusul lat. Si ma gandesc ca poate i-ar fi trebuit cu inca un nr mai mare.
Ea spune (am tot batut-o la cap ) ca-i vin bine, deci o las asa.

O sa-i mai iau niste ghetute de la Decathlon si gata.

Apropo, pe cine intereseaza, se gasesc ghetute de iarna bune si (par)rezistente la Decathlon, vazusem in vara. Si ok ca pret, pana in 100 lei. Insa sunt de pe la marimea 25-26 incolo, parca asa observasem. Eu o sa ma duc sa-i caut Irinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

andira, am fost ieri la mall nou, nu am stat mult. e imenssss. cica e cel mai mare din estul europei, parca, asa citeam ieri in ziar. nu e chiar gata. mai lucrau la curatenit, restaurantele nu erau pregatite. ma rog, eu am fost doar in real putin, ca era prea aglomerat. prin mall nu ne-am uitat, ca obosisem de la real, si nu ma simteam asa bine. a fost doar o scurta trecere. o sa ma duc sa-l vad mai bine cand trece nebunia.
fetele, da, si la cora au hainute dragute de bebe, si la preturi interesante. in carrefour nu prea.

alina, multu pt tort, chiar mi-e pofta. asa ca am luat niste dulceata din frigider. distractie placuta azi si inca odata LA MULTI ANI !!!

samaria, multu de sfat. daca si tu ai falcute, atunci deja ma simt mai bine, ca nu sunt singura. de ingrasat nu am luat mult, nu e prea vizibil. nici burtica prea mare. dar pt 14 sapt e ok. in schimb la fata chiar se vede schimbarea. sa ne bucuram amandoua de falcute si burticute!

bagyhilda, nu te speria cu gripa. stai linistita, du-te la dr sa vezi ce parere are si el. o sa trecem noi si de ah1n1 asta, cu bine!

vio asteptand pe bebe 14+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

gaby,incearca sa nu te panichezi si urmareste cum vei evolua cu starea de sanatate in urmatoarele zile,apoi vezi ce poti sa faci!

Maria 19+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Pup pe burticutza si falcutze!Da-Doamne sa fie adevarat ca sunt fetitze!

Maria 19+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua dragelor

cu scuzele de rigoare , n-am mai intrat pe forum de cateva zile bune , am fost prinsa cu tot felul de treburi

Vreau sa urez sarbatoritelor Nikole si Ioanact LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti nastere usoara si bebei sanatosi si la termen

Va pup pe toate si merg sa recuperez cateva capitole (am de citit , nu gluma ) SUnteti tare harnicute.

22+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua dragelor

Cu scuzele de rigoare , n-am mai intrat de vreo saptamana si deja ati scris cateva capitole . Am fost prinsa cu diverse treburi

Vreau sa urez sarbatoritelor Nikole si Ioanact un LA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire, nastere usoara si bebei sanatosi si la termen.

Permiteti sa raportez: am repetat analizele de sange si a disparut suspiciunea de trombofilie . Din fericire am reactionat fff bine la aspirina cardio si nu a trebuit sa ajung la Clexane. Mi-am vazut si bebelina, care m-a tratat cu spatele. In singurul moment in care a reusit dr sa o prinda cu fata spre noi , casca de mama focului .

Haideti ca nu ma mai intind cu scrisul, merg sa recuperez cateva capitole ratate. Ati fost tare harnicute

Va pup pe toate fara exceptie

22+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jeni ma bucur ca ai scapata de clexane, nu e placut sa.ti faci injectii in fiecare zi

andira, la control ma duc pe 17 noiembrie, la ecografia aia morfologica unde se lasa cu masurat :)
eu am nascut natural, dar din cate imi amintesc cand mi s.a rupt apa aveam epidurala pusa si n.am simtit nimic, ori mi.au pus dupa , dar oricum am simtit asa o durere mica in spate si apoi balta...oricum nu m.a durut de aia nici nu mai imi aduc aminte

gaby imi pare rau ca esti racita, nu te gandi la gripa A, din cate stiu doar prin analiza de sange se confirma, stiu ca apare cu febra brusca peste 38, apoi oboseala, o gripa normala, singurul pericol e sa nu aiba loc complicatii la plamani, toti de aici de aia au murit
si mie mi.e frica, evit centrele comerciale cat pot, pe ivan de aia l.am amanat cu gradinita, dar sotul se fataie peste tot si mi.e tare frica

samaria stai linistita, tu raspunzi cand ai timp , important e ca sammy e bine

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput