Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
babyangel spune:
Honey , de mult am vrut sa itit spun ca ai un sot tare amuzant si spiritual..
..Imi si imaginez cum ar fi ca tzatele sa bata burtica in dimensiuni
...Radem , noi, radem, dar chiar am la noi la sala, la aerobic o doamna de vreo 50 de ani care are niste sani imensi...imensi! Si, acum la varsta asta se gandeste serios sa isi faca operatie de micsorare ca ii este foarte greu..si nu e o tipa fitzoasa..
Vio, ma simt bine sa ma uit in oglinda si sa imi placa ce vad..Ca destul santem de "nazuroase" si prost dispuse de multe ori in sarcina si nu vreau sa am si stresul ca ma simt neingrijita ca ma apuca plansu...
Zilele astea iar am abut o criza de plans ca i-am facut niste analize sotului si lui Lucas si la amandoi au iesit foarte prost..Si am izbucnit in plans de parca toate corabiile s-au inecat

Anca
21+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca
Ioanact spune:
Buna fetele!
Multumesc mult fetelor: anca_iary
, atb
, castelanaC
, babyangel
( o felie de tort am putut sa mananc, se pare ca nu-i prea place dulcele, decat f putin
) greenfrog
, nemary
, ate_09
, ioanaa28
, GabyHila
, andira
, andra_s
(voi detalia in alt mesaj), dayanara
, liliana_28
, bordeancavio
, honeybaby
, selina-d
; pt urarile adresate, le intorc inzecit.

Va servesc cu o felie de tort
si o cupa de sampanie
!
Noi, astazi vom vizita Buzaul.![]()
Astept sa se trezesca Ioana si apoi vom pleca.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Yaia spune:
| Citat: |
| Citat: citat din mesajul lui Yaia Citat: citat din mesajul lui andra_s iar aici se adauga si repulsia mea fata de mamele, nu de copii, ca ei nu au nici o vina, care isi lasa copii pana la 3-4-5 ani fara sa ii invete ca exista olita sau toaleta. de pe la 6-7 luni o sa imi pun copilasul al olita dimineata cand se scoala, inainte de baita sau cand il simt ca vrea sa faca treaba mare. si mama imi povestea ca tot la 6-7 luni m-a pus pe olita si deja la 9-10 luni cand ma trezeam ii ziceam: "issss" si faceam pis la olita Eu nu pot decat sa-ti urez succes si sa vorbim pe atunci... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) yaia asteptam o replica de la o mamica cu experienta, poate asa gandesc acum, dar important este ca imi trasez niste reguli dupa care imi doresc sa ma ghidez, ca daca nu imi propun nimic, nimic realizez . |
Andra_s, pana la 18 luni, copilul nu-si poate contorla muschii ca sa se tina, de asta face pe el. Evident ca sunt unii care invata mai repede, dar experienta mea de mama care a inceput sa+si puna copilul pe olita la 1 an si care sta si acum in fiecare dimineata si face pipi, dar nu cere niciodata, coroborata si cu ce povestesc celelalte mamici de copii de 2 ani si un pic, e ca pana nu sunt ei pregatiti sa ceara, poti tu sa+i lipesti olita sau adaptorul de wc de fund si tot nu iese treaba.
si foarte important sa nu fie copilul pun prea repede pe olita, dar si mai important e sa nu fie tinut mai mult de 5, maxim 10 minute pe olita. Altfel pot aparea probleme la anus...brrr!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
andira spune:
Yaia - asa e (m-ai amuzat la faza cu lipitul de fundulet
)
Si in plus, pot percepe statul pe olita / wc ca o experienta negativa. Cand am incercat prima data cu Nati, se speria si incepea sa planga. Desi avea deja 2 anisori.
Am lasat balta proiectul, nu era sa-i provoc fobii daca ea nu era pregatita. Cand a mai trecut ceva timp si i-am si explicat iar, vazand-o si pe Irina ca nu mai avea treaba cu pampersul, a reactionat si ea extrem de repede, nici nu ma asteptam la asa receptivitate.
Important e sa nu te chinui nici pe tine, nici copilul. 
babyangel spune:
Jesenia, bun venitsi uite cate o floricica
tie si
lui bebe
Poate ti-au zis fetele sa scrii repede 10 mesaje scurte , ca sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele in timp real..
sarcina usoara!
Anca
21+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira La ruperea apei - eu n-am avut sangerari, dar au fost la termen. |
Nici eu, tot la termen s-a rupt...dar cand se rupe apa, te uzi...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
andira spune:
Aaa, si vroiam sa va mai zic ceva, daca va intereseaza: nu stiu daca stiati ca Quelle a dat faliment, si in conditiile astea cred ca lichideaza stocurile existente. Si intrand zilele trecute la ei pe site, am vazut multe produse la reduceri mari, parca si de 60-70%.
Am comandat in jur de 22-23 octombrie, si desi comanda dura inainte cam 3 saptamani, acum mi le-a si adus. Bluze cu 20, 25 si 29 de lei. Calitativ sunt acceptabile, si ai de unde alege.
Am luat si un proiector de desenat pentru copii, la 25 de lei, foarte dragut. Practic e ca o lampa, si ai vreo 14 sabloane pe care le poti proiecta pe hartie, perete sau unde vrei sa desenezi, si colorezi dupa el. Nu reusesc sa-l gasesc acum, dar daca intereseaza pe cineva, o sa caut codul acasa.
castelanaC spune:
Buna fetele cochetele, ei sunteti in forma?
Eu da si dupa ce am mancat si de pranz... s-a cam umplut forma de cozo, creste, creste micutul.
Merci mult de aprecieri, daca am chef de scris.... pai sa te tii, daca nu sa nu te mai tii, cam asa sta povestea.
Greenfrog, te pup si ai grija de tine!
babyangel, au cred ca vb cu mine (burta sau nu) de mult, adica si inainte de a ramane insarcinata
acum macar am motiv serios, oricum dimineata vb cu el si tata lui ii zice mereu sa se scoale ca tre sa mearga la scoala, seara ca trebuie sa inceteze activitatile si sa se culce. deci suntem o familie de dusi si problema e ca se cronicizeaza treaba!
alexicooooooo, mai mai mai imi pare rau ca noi aici ne batem pe alaptari, scutece si teoria olitei si tu saraca ai prigrame de stat la baie...sa-ti revii cat mai repede si te asteptam la discutii! sanatate!
GabyHila, ei aici sunt chiar niste ocuri fantastice, Borneo este unic si foarte natural, plajele de pe coasta de est este presarata de insule idilice superbe, naturale( Perhentian, Redang, Tioman, Simpadan)unde innoti la tarm cu testoase si pesti multicolori, nu trebuie sa mergi in larg. E ceva fantastic partea asta de lume!
In Borneo am fost de 4-5 ori si au niste rezervatii naturale unde aj doar cu elicopterul sau av de mica dimensiuni pentru ca nu-s drumuri inca, padurea (jungla) este inca neexplorata pe diverse sectiuni, si nu putea sa lipseasca mitza pampon de acolo. Ma bucur ca se mai da cate ceva si la noi la tv. Vizionare placuta!
andra si liliana 28, ehehe omu adica femeia de mine ramane fara panta si voi va disctrati, Bravo asa se face
! va pupu si va mai zic ceva gafe cand le fac, ca-s mare artista sa stiti.
bordeoaco razi in loc sa-ti para bine, pai atunci ma bucur ca te-am bineispus.
Ioanact te asteptam cu feliaaaaaaaaa, acum sunt in stari orgasmice cu tortul in gura cu sampa in mana, mmmm sa ai petrecere frumu si tu sa fii stralucitoare!!!!! sanatate Ioanei, se simte mai bine?te pup sarbatorito!
Nicole, ce-i asta cu stres de schimbare de prefix? ei, pe mine la fiecare schimbare de prefix m-au stresat cu maritisul si cu alte chestii ca pe mine nu ma durea nici unde dar noaptea avea cosmar cu spusele tuturor. Astept cu interes prefixul Romaniei sa vedem ce-mi mai aud urechile! te pup si fii serioasa anii ce-au trecut sa-ti amintesti cu placere de ei dar cei mai buni urmeaza sa vinaaaaa, o sa fiti mai multi albastrei, nu e fain?
fetelor in seara asta merg la o petrecere costumata si eu aveam dubii daca sa ma costumez in virgina
sau fetita cu codite crete, si funde tembele ca la clasa 1, fetele tinere probabil nu-si inchipuie cum era inainte la 1-4 cu niste castroane de funde pe cap ca radeam o saptamana dupa prima zi de scoala (mie mama mi-a zis ca nu-mi pune panarame de alea pe pamblica nici daca nu ma primeste la scoala), ce ziceti imi iese asa cu burticoasa?
Sau mai am varianta in cleopatra, am costum galabia din Egipt cu chestie de pus pe cap, papuci, bratari, etc.
va pupu si sa aveti numai bucurii in wk-end.

castelana fericita
17+ 
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nici eu, tot la termen s-a rupt...dar cand se rupe apa, te uzi... |
Stiu
In plus, ma gandeam ca lichidul amniotic la 20 de sapt nu e in aceeasi cantitate ca la 40. Poate ma insel, dar de-asta n-am zis ca ar fi fost uda daca era ruperea apei. Si a nascut si ea, stie ce-i aia
honeybaby spune:
Andira- m-as fi aruncat eu pe nuca, dar cred ca castiga nuca.
Sotul mi-a sugerat sa incerc sa vad daca cedeaza gresia sau nuca ( cred ca nu-i mai place gresia
).Pana la urma am reusit s-o sparg cu in patent, asta pt ca mi-e lene sa ma duc pana in garaj sa caut un ciocan.
Ma gandeam sa dau o fuga in Cora sau Carrefour, ca sunt aici aproape. Acum mi-e gandul si la body-urile din Real. Mai vad...
Anca- tu ai avut un motiv sa plangi. Pe mine ma apuca din nimicuri, dar nu mai des de odata pe sapt, macar atat.
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE